Merevlemezes/DVD felvevő

  Merevlemezes/DVD felvevő

  Csavarja feljebb az élményt a Pixel Plus használatával!

  Egyedülálló hang- és képélményt biztosító, kiváló minőségű merevlemez- és DVD-felvevő. Mindezek mellett a GUIDE Plus+ funkció kényelmét is élvezheti.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Csavarja feljebb az élményt a Pixel Plus használatával!

 • A Pixel Plus élesebb részleteket, mélységet és tisztaságot nyújt

  A Pixel Plus élesebb részleteket, mélységet és tisztaságot nyújt

  A Pixel Plus technológia bármilyen minőségű, bármilyen forrásból származó (TV-vétel, műholdvevő-bemenet, DVD-felvétel és -lejátszás) kimenő jel képminőségének javítására alkalmazható. A feldolgozott videojelek képminőségét elemzi, és a zavarok mértékétől függően automatikusan alkalmazza a kimenő jelekre a Philips szabadalmazott zajcsökkentő, időalap-korrektor és élességjavító technikáját. Ennek köszönhetően bármely HDMI TV és Philips Pixel Plus TV HDMI-kimenetén kiemelkedő minőségű videojelet ad ki.

 • HDMI digitális kimenet az egyszerű kapcsolatért egyetlen kábellel

  HDMI digitális kimenet az egyszerű kapcsolatért egyetlen kábellel

  A HDMI a nagy felbontású multimédia interfész rövidítése. Közvetlen digitális kapcsolat, amely digitális HD video- és digitális többcsatornás audioanyagot is tud kezelni. Mivel az analóg jeleket nem váltja át, ezért tökéletes minőségű képet és hangot szolgáltat, amelyek teljesen zajmentesek. A HDMI tökéletesen visszafele kompatibilis a DVI-vel (digitális videointerfész).

 • Video-felkonvertálás az akár 1080i soros javított felbontás érdekében

  A video-túlmintavételezés segítségével megnövelheti a DVD által használt SD (hagyományos felbontású) videojelek felbontását, Ön tehát az élesebb, sokkal élethűbb képnek köszönhetően több részletet lát. Az eredményül kapott HD videokimeneti jel HDMI-n (nagy felbontású multimédia felületen) keresztül betáplálható egy HD megjelenítőbe.

 • Beépített digitális TV-tuner közvetlen felvételhez

  A beépített DVB-T tuner segítségével digitális földi tévéműsorokat tekinthet meg vagy rögzíthet. A videofrekvenciás jeleket a készülék digitális módon, analóg lépések nélkül küldi, a kiváló képminőség megtartása érdekében.

 • TV műsorok 5.1 csatornás set-top box-ból történő hangfelvétele

  A digitális 5.1 csatornás felvétel segít többcsatornás digitális forrásokról, például műholdvevőkről, rögzíteni – a képen kívül – az eredeti hangot is DVD-n. Később ezek a felvételek Philips felvevőjén csak többcsatornás módban játszhatók le vagy sztereóban bármely más DVD-lejátszón.

 • GUIDE Plus+ elektronikus TV-műsorfüzet a képernyőn

  A GUIDE Plus+ egy Elektronikus programfüzet – a képernyőn megjelenő ingyenes TV programfüzet, amely a következő néhány napra előre megmutatja, mi lesz a TV-ben, és lehetővé teszi Önnek, hogy egyetlen gomb lenyomásával beprogramozza a DVD-felvevő időzőjét.

 • TV élőkép szüneteltetése egyetlen érintéssel

  A TV élőkép szüneteltetésével megvalósul a tökéletes irányítás. Amikor bekapcsolja a felvevőt, a nagy beépített memória automatikusan megkezdi a nézett műsor felvételét – vagyis akármikor szüneteltetheti, újra lejátszhatja vagy mentheti a műsort. Az „élő” televízióműsort egyetlen gombnyomással szüneteltetheti, majd alkalmas időben folytathatja a tévézést.

 • Kényelmes Dual Media felvétel DVD+-R/RW, DVD+R DL lemezre

  A Philips DVD-felvevő készülékek támogatják a „kettős adathordozó” felvételt DVD+R/RW, DVD-R/RW és DVD+R DL lemezekre egyaránt képesek rögzíteni. Bármilyen lemezt vásárol, a Philips felvevővel rögzített felvételek minden fajta DVD-lejátszóval lejátszhatóak és teljesen kompatibilisek lesznek.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: