AquaTrio Pro

  AquaTrio Pro

  Porszívózás, felmosás és szárítás egy lépésben

  Az egyedülálló Három az Egyben Technológiával rendelkező Philips AquaTrio Pro egyszerre porszívózza, mossa fel és szárítja meg a padlót, és látható komplett nedves tisztítási eredményt nyújt a kemény padlóburkolatokon. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

AquaTrio Pro

3-az-1-ben: porszívóz, felmos és szárít, Három az Egyben Technológia, Látható nedves tisztítás, Minden típusú kemény padlóhoz FC7080/01 Hasonló termékek

Porszívózás, felmosás és szárítás egy lépésben

A kemény padlóburkolatok látható nedves tisztítása

 • Megnövelt tisztítóteljesítmény a tökéletes eredményekért

  Megnövelt tisztítóteljesítmény a tökéletes eredményekért

  - Porszívózás: a nagy erejű Aqua Cyclone minden szennyeződést, port, kiömlött folyadékot felszív, és eltávolít - Felmosás: az ellentétes irányba forgó mikroszálas kefék tisztavíz-permetet kibocsájtva hatékonyan felemelik a szennyeződéseket. Minden szennyeződés feloldódik a vízben és külön tartályba kerül. - Szárítás: a kefék forgása légáramot hoz létre, aminek köszönhetően a padló gyakorlatilag megszárad

 • A baktériumoknak akár a 99%-át*** elpusztítja, és csökkenti az allergének számát

  A baktériumoknak akár a 99%-át*** elpusztítja, és csökkenti az allergének számát

  Az AquaTrio Pro a baktériumoknak akár a 99%-át*** elpusztítja, és csökkenti az allergének számát. A tisztavíz- és a szennyesvíz-tartály elkülönítésének köszönhetően az összes allergén a szennyesvíz-tartályba kerül.

 • Hideg/meleg csapvízzel, tisztítószerrel és anélkül is hatékony

  Hideg/meleg csapvízzel, tisztítószerrel és anélkül is hatékony

  Az AquaTrio Pro pusztán hideg vagy meleg csapvízzel is kiváló eredményt biztosít. Szükség szerint tisztítószert is használhat, de minden esetben a kemény padlóburkolatához megfelelő gyengén vagy nem habzó tisztítószert használjon.

 • A 2 mikroszálas kefe eltávolítja az összes piszkot, port és szennyeződést

  A 2 mikroszálas kefe eltávolítja az összes piszkot, port és szennyeződést

  A mikroszálas kefék 6700 fordulat/perc sebességgel forognak, hogy hatékonyan eltávolíthassák az összes kilöttyent folyadékot, port és piszkot, miközben jól igazodnak a padló eltérő alakjához, és még a réseket is megtisztítják.

 • Külön, tiszta- és szennyesvíztartályok

  Külön, tiszta- és szennyesvíztartályok

  A külön tiszta- és szennyesvíztartályok biztosítják, hogy a felmosáshoz használt víz mindig tiszta legyen, a szennyeződéseket és allergéneket pedig a szennyesvíztartály tartalmazza.

 • A padló 50%-kal gyorsabban szárad, mint hagyományos felmosás esetén

  A padló 50%-kal gyorsabban szárad, mint hagyományos felmosás esetén

  A padló akár 50%-kal gyorsabban szárad meg, mint hagyományos felmosás esetén.

 • Ideális mindenféle kemény padlóhoz**

  Ideális mindenféle kemény padlóhoz**

  Tökéletes megoldás minden típusú kemény padlóhoz (alkalmas nedves felmosáshoz): fához, parkettához, laminált padlóhoz, vinil és linóleum felületekhez, járólapokhoz és csempéhez, márványhoz és természetes kőhöz.

 • Egy feltöltéssel több mint 60 m2 terület megtisztítására képes

  Egy feltöltéssel több mint 60 m2 terület megtisztítására képes

  Egyetlen 700 ml-es teli tartállyal több mint 60 m2-nyi kemény padlót tisztíthat meg; így minimális mennyiségű víz felhasználásával nagy területek tisztítását elvégezheti.

 • A gyorsan forgó kefék használat közben öntisztítást végeznek

  A gyorsan forgó kefék használat közben öntisztítást végeznek

  A kefék használat közben öntisztítást végeznek. A centrifugális erő a padlóról felszedett szennyeződést és vizet a szálakból kiszedi, és a szennyesvíz-tartályba hajtja. A kiváló teljesítmény megőrzése érdekében 6 havonta cserélje ki az AquaTrio Pro keféket (FC8054).

 • 50%-kal kevesebb energiafelhasználás. 70%-kal kevesebb vízfogyasztás*

  50%-kal kevesebb energiafelhasználás. 70%-kal kevesebb vízfogyasztás*

  A hatékony energiafelhasználásnak köszönhetően, a porszívózáshoz képest 50%-os energiamegtakarítást érhet el. A nedves felmosással összevetve, a vízfogyasztás akár 70%-kal is kisebb lehet.

 • Öntisztító készülék öblítőtálcával

  Öntisztító készülék öblítőtálcával

  Az AquaTrio Pro megtisztítja önmagát. Egyszerűen helyezze a készüléket a speciálisan kialakított öblítőtálcára, öntsön bele egy pohár csapvizet, és pár másodpercre kapcsolja be.

 • Az ECARF által tesztelt, allergiabarát minőség

  Az ECARF által tesztelt, allergiabarát minőség

  A vízszűrés funkcióval rendelkező AquaTrio porszívót az Európai Központi Allergiakutató Alapítvány (ECARF) Allergiabarátnak minősítette. Az Aqua Cyclone technológia segítségével a porszívó magába zárja a port és a szennyeződéseket, az allergéneket pedig a vízben gyűjti össze, így nem kerülhetnek vissza a levegőbe. Az AquaTrio a kutya-, és macskaszőrből származó allergének, a poratkák és a pollenek 99,95%-át eltávolítja allergiásak számára is barátságossá varázsolva otthonát.

 • LED jelzőfények jelzik, ha közbelépés szükséges

  Egy LED jelzőfény jelzi, ha közbelépés szükséges. Ha az AquaTrio Pro be van kapcsolva, és készen áll a takarításra, a jelzőfény zöldre vált. Ha a víztartályokat meg kell tölteni vagy ki kell üríteni, kékre vált. Végül, ha valami akadályozza a kefék működését, akkor pirosra vált. Távolítsa el az akadályt, és könnyedén folytathatja a takarítást.

Összes specifikációt mutat
 • * Alkalmas nedves felmosáshoz
 • ** Egy 2200 W teljesítményű porszívó működésével és a hagyományos felmosási művelettel összehasonlítva
 • *** tisztítószerrel való használat esetén

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: