1
Porszívók

SmartPro Compact

Robotporszívó

  SmartPro Compact

  Robotporszívó

  Maximális teljesítmény, intelligens tisztítás

  A Philips SmartPro Compact robotporszívó most kétszer gyorsabban takarít az extra nagy TriActive XL szívófej segítségével. Az intelligens érzékelési rendszernek (Smart Detection System) köszönhetően a robotporszívó az otthonához optimalizálja a takarítási stratégiáját. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Maximális teljesítmény, intelligens tisztítás

A Philips SmartPro Compact robotporszívó most kétszer gyorsabban takarít az extra nagy TriActive XL szívófej segítségével. Az intelligens érzékelési rendszernek (Smart Detection System) köszönhetően a robotporszívó az otthonához optimalizálja a takarítási stratégiáját. Összes előny megtekintése

SmartPro Compact Robotporszívó

TriActive XL szívófej, 6 cm-es vékony kialakítás, Négykerék-meghajtású rendszer, 120 perces működési idő FC8776/01 Hasonló termékek

Maximális teljesítmény, intelligens tisztítás

Alapos tisztítás, most 2-szer gyorsabban*

 • Extra széles TriActive XL szívófej

  Extra széles TriActive XL szívófej

  A TriActive XL szívófej hatékony és alapos tisztítási teljesítményt biztosít, az alábbiaknak köszönhetően most 2-szer gyorsabban: 1. Az extra széles szívófej kétszer akkora padlófelületet fed le egyetlen mozdulattal. 2. A három beszívó nyílás elölről és két oldalról gyűjti be a port. 3. A rugalmas csík összegyűjti a maradék port.

 • A 6 cm-es vékony kialakításnak köszönhetően az alacsonyan fekvő rések alatt is feltakarít

  A 6 cm-es vékony kialakításnak köszönhetően az alacsonyan fekvő rések alatt is feltakarít

  A 6 cm-es magasságával ez a karcsú robotporszívó az alacsonyan fekvő rések alá is könnyedén befér, és eltávolítja a bútorok alatt felhalmozódott port.

 • Az intelligens érzékelési rendszer (Smart Detection System) a környezethez igazítja a tisztítást

  Az intelligens érzékelési rendszer (Smart Detection System) a környezethez igazítja a tisztítást

  Az új robotporszívó egy olyan intelligens érzékelési rendszerrel (Smart Detection System) rendelkezik, amely intelligens chipekből, egy giroszkópból és egy gyorsulásmérőből áll, melyek segítségével a robotporszívó önállóan tud tisztítani. A robotporszívó felméri a környezetet, és kiválasztja a megfelelő tisztítási stratégiát, hogy a lehető leggyorsabban takarítsa ki az otthonát. A robotporszívó nem akad el, és szükség esetén visszatér a dokkolóegységhez.

 • Az infravörös szenzoroknak köszönhetően nem ütközik bele az akadályokba

  Az infravörös szenzoroknak köszönhetően nem ütközik bele az akadályokba

  Az új Philips robotporszívó 6 infravörös szenzorral rendelkezik a falakhoz, lámpákhoz és vezetékekhez hasonló akadályok érzékeléséhez és elkerüléséhez, ezáltal gondosan tisztítja meg a padlót. Végre zavaró tényezők nélkül élvezheti az otthona tisztaságát.

 • Képes a takarítás 24 órás előzetes beütemezésére

  Képes a takarítás 24 órás előzetes beütemezésére

  Az új robotporszívó egy 24 órás ütemezési funkciót kínál, ezáltal 24 órával hamarabb, előre beprogramozhatja a következő tisztítási műveletet.

 • Automatikusan visszatér a dokkolóhoz, hogy feltöltse magát

  Automatikusan visszatér a dokkolóhoz, hogy feltöltse magát

  Amikor a Philips robotporszívó akkumulátora már majdnem lemerül, automatikusan a dokkolóegységhez megy, hogy feltöltse magát, így készen fog állni a következő tisztítási műveletre.

 • Távvezérlő a robot távolról történő irányításához

  Távvezérlő a robot távolról történő irányításához

  A távvezérlővel távolról is irányíthatja a robotporszívót, és különféle műveleteket hajthat végre. Elindíthatja, leállíthatja, bármilyen irányba vezérelheti a robotot, vagy visszaküldheti a dokkolóegységhez, vagy módosíthatja a takarítási útvonalat.

 • Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor a 120 perces működési időhöz

  Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor a 120 perces működési időhöz

  A nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátort hosszabb élettartam és rövidebb töltési idő jellemzi, mint a hagyományos akkumulátorokat. Az új robotporszívó akár 120 percig is működik.

 • A helyiségekhez igazodó 4 tisztítási mód

  A 4 tisztítási módnak köszönhetően a robotporszívó képes kiválasztani a szobája tisztításához illő hatékony stratégiát.

 • 2 különösen hosszú kefe a saroktisztításhoz

  A 2 különösen hosszú kefének köszönhetően a robotporszívó kisöpri a sarkokban és szögletekben található szennyeződést és port, és azokat a helyeket is megtisztítja, amelyekhez más robotporszívók nem férnek hozzá.

 • Négykerék-meghajtású rendszer a küszöbökön való egyszerű áthaladás érdekében

  Az új, TriActive XL szívófejjel ellátott SmartPro Compact robotporszívó négykerék-meghajtású rendszerrel rendelkezik, míg a hagyományos robotporszívók csak kétkerék-meghajtással. A négykerék-meghajtással a robotporszívó könnyedén halad át a küszöbökön.

 • Extra szűrő az egész éves karbantartáshoz

  Extra szűrő az egész éves karbantartáshoz.

Összes specifikációt mutat
 • IEC lefedettségi teszt alapján, a Philips FC8800 készülékkel összevetve.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: