USB flash meghajtó

  USB 2.0 High-speed

  USB flash meghajtó

  Növelje meg teljesítményét

  A nagy tárhely, a gyors adatátvitel és a kis méret teszi vonzóvá az executive edition Philips USB flash meghajtót. Használható Windows ReadyBoosttal; teljes körű szoftvercsomaggal kapható. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

USB flash meghajtó

1 GB-os, executive edition FM01FD10B/00 Hasonló termékek

Növelje meg teljesítményét

dokumentum-, fotó- és zenetároláshoz

 • 1 GB tárolási kapacitás nagyméretű adatfájlokhoz

  Az 1 GB hasznos kapacitásnak köszönhetően nagyobb méretű fájlokat, például dokumentumokat, zenefájlokat és képeket tárolhat, cserélhet és oszthat meg a számítógép vagy a laptop USB-portján keresztül.

 • Gyors adatátvitel nagy sebességű USB 2.0 kábellel

  A nagysebességű adatátvitel lényegesen lecsökkenti a várakozási időt nagymennyiségű multimédiás fájl másolásakor a számítógép merevlemezére.

 • Védje jelszóval a fontos személyes adatait

  A 256 bites AES-titkosítással ellátott jelszavas védelemnek köszönhetően egyetlen jelszóval megvédheti értékes személyes adatait a jogosulatlan hozzáféréstől.

 • Divatos és különleges kivitel, szép forma és sima vonalak

  Sima vonalaival és puha gumi felületével a Philips USB flash meghajtó különlegesen tetszetős megjelenésű eszköz.

 • A tartozék védősapkának a meghajtón a helye, soha ne veszítse el azt!

  Az USB-csatlakozót védő sapka a termékhez van erősítve; így akkor is a helyén marad, ha a meghajtót nem használja, azaz lehetetlen elveszíteni.

 • A működésjelző fájlmásolás közben világít

  A kellemes fényjelzés azt mutatja, hogy a meghajtó csatlakozása és működése megfelelő. Gyorsabban villog, ha fájlok másolása van folyamatban a memóriába / -ból.

 • Speciális és egyszerűen használható előtelepített szoftverrel

  A csomag teljes szoftvercsomagot is tartalmaz, amely automatikusan fut az USB flash meghajtóról, és olyan hasznos szolgáltatásokat tesz elérhetővé, mint a jelszavas védelem, fájlszinkronizálás, adattömörítés, USB lost & found funkció és USB-információ. Ezenkívül megtalálható benne a Portable Microsoft Outlook Express 30 napos próbaverziója, a Kedvencek szinkronizálása és a nyomkövetés nélküli böngészés.

 • Windows ReadyBoost-ra felkészítve

  Turbózza fel Windows Vista operációs rendszerét a Windows ReadyBoost alkalmazással. A Windows ReadyBoost segítségével azonnal megnövelheti a rendszermemóriát és -teljesítményt, csak csatlakoztatnia kell ezt az USB flash meghajtót laptophoz vagy PC-hez. A Windows ReadyBoost használatához a Windows Vistának telepítve kell lennie, és legalább 1 GB szabad tárhelyű flash memória pufferhez való hozzáférés szükséges.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: