USB flash meghajtó

  USB 2.0 High-speed

  USB flash meghajtó

  Adatmegosztás és -szállítás

  A Philips blue edition USB flash meghajtóval adatai könnyen megoszthatók és szállíthatók. A 4 GB kapacitásnak köszönhetően nagy dokumentumokat, kép- és zenei fájlokat cserélhet és oszthat meg a számítógép vagy laptop USB-portja segítségével. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Adatmegosztás és -szállítás

Fájlok cseréje egy pillanat alatt!

 • 4 GB tárolási kapacitás nagyméretű adatfájlokhoz

  A 4 GB kapacitás hasznos nagyobb méretű vagy nagyobb mennyiségű fájl PC vagy laptop USB-portján keresztül történő cseréjekor és megosztásakor.

 • Az összes fájlra érvényes, automatikus fájltömörítés helytakarékos megoldás

  Növelje a szabad tárhelyet az USB flash meghajtón elhelyezett összes fájl automatikus tömörítésével

 • Gyors adatátvitel nagy sebességű USB 2.0 kábellel

  A nagysebességű adatátvitel lényegesen lecsökkenti a várakozási időt nagymennyiségű multimédiás fájl másolásakor a számítógép merevlemezére.

 • Fájlszinkronizálás a teljes számítógép és az UFD között

  A számítógép összes fájljának szinkronizálásával bárhol néhány kattintással hozzáférhet a dokumentumaihoz, és dolgozhat rajtuk.

 • A Lost & Found információkkal visszakaphatja az elvesztett meghajtót

  Ez a különleges szolgáltatás lehetővé teszi a kapcsolatfelvételi információk (pl. lakcím, telefonszám és e-mail cím) megadását az USB flash meghajtón, ezért ha elveszíti, a megtaláló visszaküldheti azt önhöz.

 • Védje jelszóval a fontos személyes adatait

  A 256 bites AES-titkosítással ellátott jelszavas védelemnek köszönhetően egyetlen jelszóval megvédheti értékes személyes adatait a jogosulatlan hozzáféréstől.

 • Speciális és egyszerűen használható előtelepített szoftverrel

  A csomag teljes szoftvercsomagot is tartalmaz, amely automatikusan fut az USB flash meghajtóról, és olyan hasznos szolgáltatásokat tesz elérhetővé, mint a jelszavas védelem, fájlszinkronizálás, adattömörítés, USB lost & found funkció és USB-információ. Ezenkívül megtalálható benne a Portable Microsoft Outlook Express 30 napos próbaverziója, a Kedvencek szinkronizálása és a nyomkövetés nélküli böngészés.

 • A működésjelző fájlmásolás közben világít

  A kellemes fényjelzés azt mutatja, hogy a meghajtó csatlakozása és működése megfelelő. Gyorsabban villog, ha fájlok másolása van folyamatban a memóriába / -ból.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: