USB flash meghajtó

  USB 2.0 High-speed

  USB flash meghajtó

  Egyszerű használat, plug and play!

  A Philips Eject 2.0 USB flash meghajtó gyors írási és olvasási sebességet nyújt, valamint könnyű és kényelmes használatot a Philips eject (csatlakozó-kicsúsztató) funkciónak köszönhetően. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

USB flash meghajtó

8 GB-os, Eject Edition 2.0 FM08FD60B/10 Hasonló termékek

Egyszerű használat, plug and play!

Fájlok cseréje egy pillanat alatt!

 • Divatos USB-egység a színes kivitelezésnek köszönhetően

  Válasszon a divatos színek közül; kanárisárga, zselérózsaszín, ibolya, abszintzöld, kék vagy narancssárga az adattárolás és -megosztás napi rutinjának felpezsdítésére és a szórakozás élményének fokozására

 • Egyszerű kinyithatóság és felhasználóbarát csomagolás

  A csomagoláson található jelölések és perforációk segítenek, hogy hosszas bíbelődés nélkül távolíthassa el a csomagolóanyagot, és mielőbb kézbe vehesse az USB-egységet.

 • Gyors adatátvitel nagy sebességű USB 2.0 kábellel

  A nagysebességű adatátvitel lényegesen lecsökkenti a várakozási időt nagymennyiségű multimédiás fájl másolásakor a számítógép merevlemezére.

 • A működésjelző fájlmásolás közben világít

  A kellemes fényjelzés azt mutatja, hogy a meghajtó csatlakozása és működése megfelelő. Gyorsabban villog, ha fájlok másolása van folyamatban a memóriába / -ból.

 • 8 GB tárolási kapacitás nagyméretű adatfájlokhoz

  A 8 GB kapacitás hasznos nagyobb méretű vagy nagyobb mennyiségű fájl PC vagy laptop USB-portján keresztül történő cseréjekor és megosztásakor.

 • Egyszerű és kényelmes csatlakozó-kicsúsztató funkció

  Soha nem fogja többé elveszíteni a sapkát! Beépített és elrejtett USB csatlakozós kialakítás. A használatot megelőzően csak meg kell nyomnia a színes gombot, ezáltal megjelenik az USB csatlakozó. Csak illessze be a pendrive-ot és máris indulhat a lejátszás!

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: