USB flash meghajtó

  USB 2.0 High-speed

  USB flash meghajtó

  Az adatok szállításának legbiztonságosabb módja

  A Philips USB flash meghajtó az adatok szállításának legbiztonságosabb módja. Minden fájl biztonságban van a jelszóval védett hozzáférésnek és az egyedülálló Lost & Found alkalmazásnak köszönhetően. 512 MB tárolására és USB 2.0 kapcsolattal gyors átvitelre képes Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Az adatok szállításának legbiztonságosabb módja

Fájlok cseréje egy pillanat alatt

 • 512 MB tárolási kapacitás nagyméretű adatfájlokhoz

  Az 512 MB kapacitás hasznos nagyobb méretű vagy nagyobb mennyiségű fájl számítógép vagy laptop USB-portján keresztül történő másolásakor és megosztásakor.

 • Gyors adatátvitel nagy sebességű USB 2.0 kábellel

  A nagysebességű adatátvitel lényegesen lecsökkenti a várakozási időt nagymennyiségű multimédiás fájl másolásakor a számítógép merevlemezére.

 • Fájlszinkronizálás a teljes számítógép és az UFD között

  A számítógép összes fájljának szinkronizálásával bárhol néhány kattintással hozzáférhet a dokumentumaihoz, és dolgozhat rajtuk.

 • Az összes fájlra érvényes, automatikus fájltömörítés helytakarékos megoldás

  Növelje a szabad tárhelyet az USB flash meghajtón elhelyezett összes fájl automatikus tömörítésével

 • Védje jelszóval a fontos személyes adatait

  A 256 bites AES-titkosítással ellátott jelszavas védelemnek köszönhetően egyetlen jelszóval megvédheti értékes személyes adatait a jogosulatlan hozzáféréstől.

 • A Lost & Found információkkal visszakaphatja az elvesztett meghajtót

  Ez a különleges szolgáltatás lehetővé teszi a kapcsolatfelvételi információk (pl. lakcím, telefonszám és e-mail cím) megadását az USB flash meghajtón, ezért ha elveszíti, a megtaláló visszaküldheti azt önhöz.

 • Speciális és egyszerűen használható előtelepített szoftverrel

  A csomag teljes szoftvercsomagot is tartalmaz, amely automatikusan fut az USB flash meghajtóról, és olyan hasznos szolgáltatásokat tesz elérhetővé, mint a jelszavas védelem, fájlszinkronizálás, adattömörítés, USB lost & found funkció és USB-információ. Ezenkívül megtalálható benne a Portable Microsoft Outlook Express 30 napos próbaverziója, a Kedvencek szinkronizálása és a nyomkövetés nélküli böngészés.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: