Mini audiorendszer

  Mini audiorendszer

  Gazdag hangzásélmény

  Vessen egy pillantást a tetszetős FWC330 mini Hi-Fi készülékre, amely gazdag hangzásával is el fogja kápráztatni. Próbálja ki, milyen egyszerűen kezelhető: dőljön hátra, pihenjen és élvezze kedvenc zenéjét – egész nap, ahogy jólesik!

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Gazdag hangzásélmény

 • 3-lemezes váltó a kényelmes többlemezes lejátszáshoz

  3-lemezes váltó a kényelmes többlemezes lejátszáshoz

  A háromlemezes váltóval bármikor választhat a készülék belsejében lévő három különböző CD közül. Ezzel a kényelmes funkcióval különféle stílusú zeneszámokat hallgathat, és a gyakori lemezcsere sem veszi el az idejét.

 • Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  A digitális hangzásszabályzás lehetővé teszi, hogy az előre beállított Jazz, Rock, Pop és Classic beállítás kiválasztásával optimalizálja a különböző zenei műfajok frekvenciatartományait. Az egyes üzemmódok grafikus hangszínszabályozás segítségével automatikusan módosítják a hangkiegyenlítést, és erősítik az adott zenei stílusban leggyakoribb hangfrekvenciákat. A digitális hangzásszabályozás pontosan az éppen játszott zene típusához igazítja a kiegyenlítést, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a zenéből.

 • 3-fokozatú Dinamikus basszuskiemelés a mély basszushangzás élményéért

  3-fokozatú Dinamikus basszuskiemelés a mély basszushangzás élményéért

  A Dinamikus basszuskiemelés (Dynamic Bass Boost) maximálissá teszi a zene élvezetét, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhangtartalmát – három fokozatban! Beállíthatja a stílusának megfelelő basszusszintet. A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus basszuskiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

 • Kétutas mélyreflexes hangszórórendszer az erőteljes hangért

  Kétutas mélyreflexes hangszórórendszer az erőteljes hangért
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: