Mini Hi-Fi rendszer

  Mini Hi-Fi rendszer

  Élményteli hangok

  Vessen egy pillantást a tetszetős FWC143 mini Hi-Fi rendszerre, amely gazdag hangzásával el fogja kápráztatni. Próbálja ki, milyen egyszerűen kezelhető: dőljön hátra, pihenjen és élvezze kedvenc zenéjét – egész nap, ahogy jólesik! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Élményteli hangok

 • Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  A digitális hangzásszabályzás lehetővé teszi, hogy az előre beállított Jazz, Rock, Pop és Classic beállítás kiválasztásával optimalizálja a különböző zenei műfajok frekvenciatartományait. Az egyes üzemmódok grafikus hangszínszabályozás segítségével automatikusan módosítják a hangkiegyenlítést, és erősítik az adott zenei stílusban leggyakoribb hangfrekvenciákat. A digitális hangzásszabályozás pontosan az éppen játszott zene típusához igazítja a kiegyenlítést, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a zenéből.

 • Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  A Dinamikus basszuskiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang-tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: alacsony vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus basszuskiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

 • Szélessávú Bass Reflex hangsugárzó rendszer

  Szélessávú Bass Reflex hangsugárzó rendszer

  A Bass Reflex hangsugárzók mély basszus hanghatást hoznak létre. Abban térnek el a hagyományos hangfaltól, hogy egy csatlakozó basszuscső akusztikusan illeszti a hangszórót, és ez optimalizálja a kijövő alacsony frekvenciákat. Az eredmény mély, szabályozott basszus hang és kisebb torzítás. A mélynyomó karakterisztikáját is figyelembe véve, a rendszer kiterjeszti a teljes alacsony frekvenciájú tartományt, ezáltal a mélyhangok teljesen új dimenzióját hozva létre.

 • AM/FM hangolóegység a rádióhallgatáshoz

  AM/FM hangolóegység a rádióhallgatáshoz
 • Sztereó kazettás egység

  Sztereó kazettás egység
 • CD, CD-R és CD-RW lemezek lejátszása

  A Philips termékei köztudottan a legtöbb kapható lemezformátummal kompatibilisek. Ez az audiorendszer lehetővé teszi, hogy Ön CD, CD-R és CD-RW forrásokból hallgasson zenét. Egyetlen CD lemezen akár 10 órányi zenét is tárolhat. A CD-RW kompatibilitás azt jelenti, hogy mind az írható (CD-R), mind az újraírható (CD-RW) lemezeket lejátszhatja az audiokészülékén. A CD-R lemezekre egyszer lehet felvenni, majd bármely CD lejátszón lejátszhatók, míg a CD-RW lemezekre felvétel készíthető, majd többször újraírható, és a kompatibilis audió-CD lejátszókon lejátszható.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: