Econic

Izzó

  Econic

  Izzó

  G08727900871715 Hasonló termékek

  Kiváló minőségű LED

  Még jobb teljesítmény a napközbeni tevékenységeknél, a lehető leginkább környezetbarát módon. A gazdaságos LED-ek azonnali funkcionális fényt biztosítanak, miközben energiát takarít meg a csúcsminőségű LED-technológia révén. Összes előny megtekintése

  G08727900871715 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Econic Izzó

7 W (40 W), Normál fejelésű, Meleg fehér G08727900871715 Hasonló termékek

Kiváló minőségű LED

Funkcionális fény maximális energiatakarékossággal

 • Energiamegtakarítás, attól a pillanattól kezdve, hogy Ön megnyomja a kapcsolót

  Minden Philips energiatakarékos LED-izzó a bekapcsolás pillanatától energiát takarít meg. Élettartamuk során kevesebb kW energiát fogyasztanak, így csökkenhet az Ön villanyszámlája is. Az energiamegtakarítás szintje lámpatípusonként és technológiánként változik.

 • Azonnali teljes fényerő

  A bekapcsolást követő azonnali fényerő minden energiatakarékos lámpánk közös jellemzője.

 • Azonnali 90%-os energiamegtakarítás

  Attól a pillanattól fogva, hogy Philips LED-lámpára vált, akár 90%-kal hatékonyabb lépést tesz az energia-megtakarítás irányába, anélkül, hogy le kellene mondania a kiváló teljesítményű és minőségű fényről.

 • LED-technológiánknak köszönhetően a lámpák legalább 15 000 órás élettartammal rendelkeznek

  Átlagosan napi 2,7 órán keresztül égetjük a lámpákat, ami éves szinten kb. 1 000 órát jelent. Az aktuális világítási idő függ az évszakoktól (tél vagy nyár), az időjárási körülményektől (napos vagy borús, esős nap) illetve attól is, hogy milyen szobában van elhelyezve a lámpa (fürdőszoba vagy nappali). Ez a LED-lámpa 15 000 órás élettartammal rendelkezik, amely így 15 éves használatot biztosít Önnek.

 • Minden szobába tökéletes választás - könnyen újrahasznosítható

  A Philips LED-ek teljes mértékben mentesek minden veszélyes anyagtól, így Ön bármilyen szobában felszerelheti őket, és az újrahasznosításuk is egyszerű.

 • Megbízhat a Philips csomagoláson található információkban

  A Philips megtartja ígéretét a LED-lámpa teljesítményével kapcsolatban. Minden, a Philips csomagoláson található információ igaz a lámpa fénykibocsátásával, élettartamával és izzólámpa-teljesítmény megfelelőségével kapcsolatban.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: