PerfectCare Aqua

Gőzállomás

  PerfectCare Aqua

  Gőzállomás

  Gondtalan vasalás beállítások nélkül

  Minden vasalható anyag (selyem, vászon, gyapjú, kasmír) vasalására alkalmas, bármilyen sorrendben, átállítás nélkül. A Philips PerfectCare vasaló minden ruhanemű esetében rendkívül gyors eredményt nyújt anélkül, hogy megégetné azokat, vagy fényes foltok keletkeznének rajtuk. A vasalás ezentúl igazán egyszerű lesz! Összes előny megtekintése

 • Gondtalan vasalás beállítások nélkül

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

PerfectCare Aqua Gőzállomás

5 bar, 220 g-os gőzlövet, 2, 2 literes rögzített víztartály, Hordzár GC8640/02 Hasonló termékek

Gondtalan vasalás beállítások nélkül

Optimális Hőmérséklet techn./átlátszó, 2,2 literes víztartály

 • Optimális Hőmérséklet: A tökéletes gőz-hőmérséklet kombináció

  Optimális Hőmérséklet: A tökéletes gőz-hőmérséklet kombináció

  Egyetlen tökéletes beállítás az összes ruhához. Mindig tökéletes a gőz-hőmérséklet kombináció, mivel: 1) Speciális, intelligens vezérlőprocesszor szabályozza a tökéletes gőz-hőmérséklet kombinációt 2) A rendkívül nagy teljesítményű cyclone gőzkamra erőteljes és folyamatos gőzkibocsátást biztosít minden ruhanemű számára

 • 100% egyszerűség - nincs szükség hőfokbeállításra

  100% egyszerűség - nincs szükség hőfokbeállításra

  100%-ban egyszerűen használható, nincs szükség hőfokbeállításra. Egymás után, várakozás nélkül vasalhatja az arra alkalmas ruhaneműt, és nem kell a vasaló hőmérsékletének beállításával bajlódnia.

 • 100% biztonság - minden anyaghoz kíméletes

  100% biztonság - minden anyaghoz kíméletes

  Garantáltan biztonságos használat még az olyan kényes anyagokon is, mint a selyem, kasmír, gyapjú, poliészter stb. Független vasalótesztelő intézetek a lehető legérzékenyebb textíliákon használták a PerfectCare készüléket, és tesztjeik kiváló vasalási eredményről tanúskodtak.

 • Textilipari szakértők által tesztelt

  Textilipari szakértők által tesztelt

  Kiemelkedő vasalási teljesítményének köszönhetően ezt a vasalót olyan független textilipari szakértő intézetek tesztelték és hagyták jóvá, mint a DWI, az IWTO és a Woolmark. A Woolmark Apparel Care program segít a fogyasztóknak megismerni a gyapjúból készült termékek számára, a Woolmark Company által jóváhagyott minőségi mosószereket. Optimális hőmérséklet technológiájának köszönhetően hosszú ideje egyedül a Philips tudta megszerezni a Woolmark Gold minősítését. Biztos lehet abban, hogy a Woolmark által jóváhagyott tisztítókellékek ideális megoldást jelentenek minden gyapjú ruhához.

 • Akár 5 bar nyomás

  Akár 5 bar nyomás

  Több gőz, gyorsabb vasalás. Az eszköz folyamatosan erőteljes gőzt generál, amely mélyen behatol a ruhaneműbe, a vasalást gyorsabbá és hatékonyabbá téve. A gőzerő igény szerint szabályozható.

 • Nagy, 2,2 literes, teljesen átlátszó víztartály

  Nagy, 2,2 literes, teljesen átlátszó víztartály

  A PerfectCare Aqua egyedülálló tulajdonsága: a hatalmas víztartály órákon keresztül történő vasalást tesz lehetővé, újratöltés nélkül. Ezzel elősegíti, hogy a vasalás folyamata könnyebb és gyorsabb legyen. A teljesen átlátszó víztartály kitűnő kialakítása biztosítja, hogy a vízszint bármely szögből látható legyen.

 • A forró vasalótalp biztonságosan a vasalódeszkán hagyható

  A forró vasalótalp biztonságosan a vasalódeszkán hagyható

  A Philips innovatív OptimalTEMP, Optimális Hőmérséklet technológiájának köszönhetően a vasalható anyagok kiégetése garantáltan elkerülhető. A vasalás közben a vasalót nem kell visszahelyezni a dokkoló állomásra: kiegészítő eszköz nélkül is nyugodtan a ruhán vagy a pamut vasalódeszka-huzaton hagyhatja, és egyáltalán nem tesz kárt sem a vasalható ruhában, sem a vasalódeszkában. Mindez megkönnyíti a vasalást, és a csuklóját is kíméli.

 • Vízkőmentesítse hatékonyan és könnyen a készülékét az élettartama meghosszabbítása érdekében

  Vízkőmentesítse hatékonyan és könnyen a készülékét az élettartama meghosszabbítása érdekében

  Rendkívül hosszan tartó gőzteljesítmény: A Philips egyedülálló Easy De-Calc funkciója ideális megoldást jelent a vízkő eltávolítására és a gőzfejlesztős vasaló élettartamának meghosszabbítására. A vasaló fény- és hangjelzéssel emlékezteti, mikor kell elvégeznie a tisztítást. Miután a készülék lehűlt, egyszerűen nyissa ki az Easy De-Calc gombot, és öntse ki a piszkos vizet és vízkövet egy edénybe.

 • Az új SteamGlide a Philips prémium minőségű vasalótalpa

  Az új SteamGlide a Philips prémium minőségű vasalótalpa

  Az új SteamGlide a Philips legjobb vasalótalpa. Kiváló karcálló anyagának köszönhetően remekül siklik és egyszerűen tisztítható.

 • A vasaló biztonságosan rögzíthető és a készülék egyszerűen hordozható

  A vasaló biztonságosan rögzíthető és a készülék egyszerűen hordozható

  A Philips gőzfejlesztős vasaló biztonságosan rögzíthető, és így a nagy teljesítményű gőzállomás egyszerűen hordozható.

 • 100% gyorsaság minden anyagon; nincs nála gyorsabb vasaló

  100% gyorsaság még a nehezen vasalható anyagokon is; nincs nála gyorsabb gőzfejlesztő.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: