Cafissimo

Cafissimo Latte

Kapszulás kávégép

  Cafissimo Latte

  Kapszulás kávégép

  Teljesen automatikus kapszulás kávégép

  A Saeco Cafissimo Latte készüléke egyesíti a kiemelkedő Tchibo kávét az olasz tervezésű, egyszerű használatot biztosító kapszulás technológiával. Tökéletes választás a tejspecialitások és kedvenc kávétípusai elkészítéséhez. Összes előny megtekintése

 • Teljesen automatikus kapszulás kávégép

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Cafissimo Latte Kapszulás kávégép

Beépített tejtartály, Ezüst színű HD8603/99 Hasonló termékek

Teljesen automatikus kapszulás kávégép

Cappuccino, eszpresszó, krémkávé és filteres kávé

 • Egyetlen gombnyomással elkészíthető tejes italok a beépített tejtartálynak köszönhetően

  Egyetlen gombnyomással elkészíthető tejes italok a beépített tejtartálynak köszönhetően

  Az 500 ml-es tejtartály kétkamrás technológiájának köszönhetően a finom cappuccino csupán kéznyújtásnyira van. Gyönyörűen illeszkedik a gép általános kialakításába, továbbá egy szabványos üveghez vagy tejesdobozhoz hasonlóan tárolhatja egyszerűen hűtőszekrénye ajtajában, aminek köszönhetően mindig lesz tej a keze ügyében. Ezután nem lesz szükség arra, hogy egyik tárolóból a másikba öntse a tejet.

 • Kiváló minőségű kávé a Tchibo Cafissimo szakértelmének köszönhetően

  Kiváló minőségű kávé a Tchibo Cafissimo szakértelmének köszönhetően

  A Tchibo Cafissimo kávészakértői kizárólag lezárt aromakapszulákat használnak. A Tchibo az ízek széles választékát kínálja a 8 aromadús klasszikus kávéfajtájával, a gyengétől az erősig, az elegánstól a zamatosig. Ezenkívül négy fajta kávét fedezhet fel Brazília, Etiópia, Kolumbia és India legjobban növekvő régióiból, melyek 100% környezetbarát forrásokból származnak, csakúgy mint az összes kávéfajtánk.

 • Széles választék egyetlen mozdulattal

  Széles választék egyetlen mozdulattal

  Az eszpresszó, krémkávé, filteres kávé, cappuccino és habosított tej ötszörös élvezetéért. A szabadalmaztatott nagy és alacsony nyomással kombinált kávéfőző rendszernek köszönhetően – mely automatikusan a legmegfelelőbb nyomásra módosul – legnagyobb nyomást kapjuk eszpresszó, közepest krémkávé és alacsonyat filteres kávé esetén. A Cafissimo készülékek nemcsak az erős eszpresszó és a közepes krémkávé főzésére alkalmasak, hanem a fekete filteres kávékéra is, hogy kedvenc kávéját a nap minden pillanatában élvezhesse.

 • Intuitív működtetés a színkódos felhasználó kezelőfelületnek köszönhetően

  Intuitív működtetés a színkódos felhasználó kezelőfelületnek köszönhetően

  Az italgépen található háttérfényű gombok minden egyes italhoz megmutatják a megfelelő kapszulát. A fehér világítás az eszpresszót, a sárga a krémkávét, a kék pedig a filteres kávét jelöli, ezáltal készüléke megbízható és könnyen használható.

 • Illeszkedik kedvenc csészéjéhez az állítható tálca és kifolyó segítségével

  Illeszkedik kedvenc csészéjéhez az állítható tálca és kifolyó segítségével

  A cseppfelfogó tálcát három különböző pozícióba lehet állítani, továbbá a fel-le hajló kávékifolyót a kedvenc csészéjéhez igazíthatja, legyen az egy kicsi eszpresszós csésze vagy akár egy magas latte macchiato kávéspohár. A lefőzési magasság ideális beállításra történő igazítása a legjobb krémréteget és a tökéletes sűrűségű tejhabot garantálja minden alkalommal.

 • Automatikus kapszula kiadás beépített fiókkal

  Automatikus kapszula kiadás beépített fiókkal

  Az elhasznált kapszula automatikusan a beépített kapszulatárolóba esik miután egy csésze kávé lefőzését követően felemeli a kart. A tárolóban akár 10 használt kapszula is elfér.

 • Forró, kemény tejhab a Saeco szabadalmaztatott habosító rendszerének köszönhetően

  A Saeco szabadalmaztatott habosító rendszere élvonalbeli technológiát alkalmaz a csúcskategóriás teljesítmény érdekében, mely által tökéletes, forró tejkülönlegességet nyújt minden alkalommal.

 • Tökéletes kávémennyiség programozható automatikus adagolással

  Automatikusan beállítottuk minden ital ajánlott mennyiségét: 125 ml a krémkávé és a filteres kávé, illetve 40 ml az eszpresszó esetében. Az ízlésének megfelelően mindig újraprogramozhatja a beállításokat, így a készülék pont olyan kávét készít, amilyet szeret.

 • Kevesebb karbantartás a hosszú és eltávolítható víztartálynak köszönhetően

  A hatalmas, egyliteres víztartály lehetővé teszi több ital lefőzését az újratöltés előtt, így egymást követően akár 7 krémkávét is le tud főzni. Újratöltés szükségessége esetén a jelzőfény világítani kezd. Az újratöltés sem lehetne egyszerűbb, hála a könnyen eltávolítható és kezelhető víztartálynak.

 • Mindig tiszta tejtartály a tejtartályból távozó gőznek köszönhetően

  A tartály új tisztítási ciklusának köszönhetően a habosító mechanizmus egyetlen gombnyomással tisztítható.

 • Gyors és egyszerű vízkőmentesítés az előírt eljárásnak köszönhetően

  Vízkőmentesítés szükségessége esetén a jelzőfény narancssárgára vált. A vízkőmentesítési üzemmód aktiválását követően a kezelőpanel végigkíséri a folyamaton, 25 perc alatt vízkőmentesítve a gépét.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: