Mikro jukebox

  Mikro jukebox

  A hordozható zenegép

  Fesse alá napjait a hdd070 mikro audió zenegéppel. Olyan pici, hogy akár egy hitelkártya mögött is megbújhat. Mindenféle hangulatnak megfelelő 1000 dalt tárolhat és FM rádiót is hallgathat rajta - e mellett nem unatkozhat. Viselje, hordja magával zenéit és adatait. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A hordozható zenegép

Akár 1000 dalt tárolhat és FM rádiót is hallgathat rajta

 • SuperPlay™, a zavar nélküli könnyen kezelhető lejátszás

  A SuperPlay™ segítségével a zenehallgatás gyorsan indítható, anélkül, hogy előbb lejátszási listák vagy adott szám kiválasztásával kellene bajlódnia. Minden a főmappákban lévő (ilyen az Előadó vagy Albumok mappa) műsorszámot meghallgathat úgy, ha egyszerűen kijelöli a kategóriát és megnyomja a lejátszás gombot. A zenegép a kategóriában található sorrend alapján játssza le a számokat. A SuperPlay™ funkciót kombinálhatja a Véletlen sorrendű és Ismétlés funkciókkal, így fokozva a zenei élményt.

 • A SuperScroll™ segítségével gyorsan és egyszerűen találhat meg dalokat

  A kettős akció gomb segítségével nagy sebességgel tud átnézni nagy könyvtárakat is. Lépkedhet egyesével is lejátszandó számok között, vagy ha nyomva tartja a gombot, a SuperScroll™ gyorsan a kívánt számra juttatja.

 • USB háttértár az adatok tárolására és szállítására

  Az USB-háttértáreszközök lehetőséget adnak a fájlok kényelmes mentésére, archiválására és szállítására. Az eszközök USB-kapcsolattal csatlakoznak a számítógéphez, és semmilyen speciális szoftver telepítését nem igénylik (csak a Windows 98 és a Me rendszerhez szükséges eszközmeghajtó). Az eszköz eltávolítható lemezként automatikusan megjelenik a Windows Intézőben, így egyszerűen foghat meg és helyezhet át fájlokat az eszközről és az eszközre.

Összes specifikációt mutat
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 számokkal számolva.
 • A Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: