Mikro jukebox

  Mikro jukebox

  Érintse meg dallamait és fotóit

  Rendkívül tetszetős és nagyon intelligens; a 6 GB-os* GoGear HDD1620 érzékelős érintőképernyős SuperScroll használatával minden erőfeszítés nélkül élvezheti MP3 és WMA zene- és képgyűjteményét. A PlaysForSure segítségével GoGear készüléke kompatibilis a Windows XP operációs rendszerű számítógéppel. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Érintse meg dallamait és fotóit

 • MP3 és WMA lejátszása

  MP3 és WMA lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja GoGear lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével, és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • Kicsi és hordható – tökéletesen hordozható

  Kicsi és hordható – tökéletesen hordozható

  A tökéletesen hordozható zene érdekében a Philips GoGear lejátszó viselésre és útra kész. A könnyű súlyú és ultrakompakt készülék egy olyan valódi hordozható szórakozást kínáló lejátszó, amely kiváló hangminőséget is biztosít.

 • Hangfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  Hangfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  A hangfelvételhez lejátszóját egy egyszerűen kezelhető diktafonná alakíthatja. A készülék zenelejátszás és rádióhallgatás mellett, jegyzeteket vagy emlékeztetőket is felvehet munkahelyi vagy iskolai feladataihoz, bevásárlólistát készíthet vagy telefonszámokat rögzíthet – de akár dalszövegeket is írhat! Ha lenyomja a felvétel gombot, és belebeszél a beépített mikrofonba, a hangüzenetek tömörítve a beépített belső memóriába kerülnek. A hangfelvevő funkció szabadon hordozható diktafont ad a kezébe, amellyel bármikor, bárhol, bármit felvehet!

 • Érintőgombok az intuitív vezérléshez

  Az érintőgomboknak köszönhetően a vezérléshez nem kell erősen megnyomnia a készülék gombjait, elég csupán megérinteni azokat.

 • A SuperScroll™ segítségével gyorsan és egyszerűen találhat meg dalokat

  A kettős akció gomb segítségével nagy sebességgel tud átnézni nagy könyvtárakat is. Lépkedhet egyesével is lejátszandó számok között, vagy ha nyomva tartja a gombot, a SuperScroll™ gyorsan a kívánt számra juttatja.

 • Képek megtekintése a 3,8 cm-es (1,5"), 65 ezer színű LCD kijelzőn

  Tekintse meg képeit akár útközben is. Választhat, hogy képeit indexképen, teljes képernyőn, vagy diavetítés módban nézi meg, sőt, eközben még zenét is hallgathat.

 • PlaysForSure*, csak Windows XP operációs rendszerrel

  A PlaysForSure biztosítja a kompatibilitást a Windows Media Player 10 programmal és a Windows XP operációs rendszerrel, így élvezetes a GoGear készülék használata. A Windows Media Player programmal könnyedén rendezgetheti zenéit a GoGear digitális audiolejátszón, továbbá automatikusan szinkronizálhatja számítógépes zenegyűjteményét. Keresse a PlaysForSure emblémát az on-line boltoknál, és élvezze a legszélesebb on-line kínálatot. Merüljön el a zenék élvezetében nyugodtan, biztos lehet benne, a GoGear lejátszó minden innen letöltött zenével kompatibilis.

Összes specifikációt mutat
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 számokkal számolva.
 • A tárolási kapacitás 5 megapixeles képekkel.
 • A PlaysForSure, a Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.
 • Ezen funkcióhoz külön megvásárolható kiegészítő tartozék megléte szükséges.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: