DryCare Prestige

MoistureProtect Hajszárító

  DryCare Prestige

  MoistureProtect Hajszárító

  Őrizze meg haja természetes hidratáltságát

  A MoistureProtect érzékelő infra technológiával méri fel a haj állapotát, és úgy állítja be a hőmérsékletet, hogy megőrizze a haj természetes hidratáltságát. Az innovatív érzékelő akár 85% nedvességmegtartást biztosít (5 perces szárítás után mért adat, 2013). Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

DryCare Prestige MoistureProtect Hajszárító

MoistureProtect érzékelő, 2300 W, ThermoProtect, ionos, Dúsító diffúzor HP8280/20 Hasonló termékek

Őrizze meg haja természetes hidratáltságát

Az egészségesen fénylő hajért

 • MoistureProtect érzékelő

  MoistureProtect érzékelő

  A valóban innovatív MoistureProtect érzékelő infra technológiával folyamatosan felméri a szárítási hőmérsékletet és a haj szárítási igényeihez igazítja. Az intelligens érzékelő 4000-szer méri a haj felszíni hőmérsékletét egyetlen szárítás alatt, és úgy alakítja a hőt, hogy meggátolja a nedvességvesztést és hámsérüléseket. A nedvességmegtartás legnagyobb fokával az Ön haja is a lehető legragyogóbb és leglágyabb formáját hozhatja. Az érzékelő szükség szerint ki- és bekapcsolható.

 • Az ionos kondicionálás megelőzi a haj elektrosztatikus feltöltődését, így a haj sima, ragyogó lesz

  Az ionos kondicionálás megelőzi a haj elektrosztatikus feltöltődését, így a haj sima, ragyogó lesz

  A negatív töltésű ionok megszüntetik az elektrosztatikusságot, kondicionálják a hajat, selymesebbé teszik a hajszálak külső hámrétegét, és ezáltal a haj fényesebb és ragyogóbb lesz. Az eredmény sima, fényes és könnyen fésülhető haj.

 • Hat sebesség- és hőfokozat a tökéletes vezérlés érdekében

  Hat sebesség- és hőfokozat a tökéletes vezérlés érdekében

  A hőmérséklet- és sebességfokozatok egyszerűen beállíthatók és szabályozhatók a tökéletes forma létrehozásához. 3 hőmérséklet- és 2 sebességfokozat közül választhat a teljes szabályozás és a pontos szárítás és formázás érdekében.

 • Védelem a túlmelegedés ellen

  Védelem a túlmelegedés ellen

  A ThermoProtect hőmérséklet optimális szárítási hőmérsékletről gondoskodik, és további védelmet nyújt a hajnak a túlmelegedés ellen. Változatlanul erős légárammal érheti el a legjobb eredményt, mindezt gondoskodás mellett.

 • Hideg légáram saját stílusa kialakításához

  Hideg légáram saját stílusa kialakításához

  A Cool Shot (hideglevegő fokozat) erőteljes hűvös levegőt fúj a hajra, amit a hajformázás végén alkalmaznak a frizura rögzítéséhez.

 • Tökéletes nedvességmegtartás egyedülálló érzékelővel

  Infra technológiával méri fel a haj állapotát, és úgy állítja be a hőmérsékletet, hogy megőrizze a haj természetes hidratáltságát.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: