Soundbar hangsugárzó

  Soundbar hangsugárzó

  Páratlan hangtisztaság 3.1 csatornából

  Tegye még kiválóbbá a TV-készülékét a javított hangtisztasággal és a virtuális surround hangzással a még jobb moziélményért. Ezzel a Google Cast szolgáltatásra képes soundbar-ral kiváló minőségű hangot és zavartalan lejátszást tapasztalhat a kedvenc zenealkalmazásaival. Összes előny megtekintése

  Ajánlott kiskereskedelmi ár: 125 499 Ft

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Soundbar hangsugárzó

3.1 csatornás, vez. nélk. mélynyomó, Google Cast és Spotify Connect, Bluetooth és NFC, 1 HDMI bemenet és HDMI kimenet, ARC HTL5160B/12 Hasonló termékek

Páratlan hangtisztaság 3.1 csatornából

Google Cast és Spotify Connect szolgáltatással

 • Dedikált center hangszóró a páratlan tisztaságú hangért

  Dedikált center hangszóró a páratlan tisztaságú hangért

  A kifejezetten a beszédfrekvenciákra tervezett center hangszóró a képernyő közepéhez rögzíti a párbeszédet, így javul a beszédpozicionálás és a tisztaság, elősegítve ezzel, hogy Ön igazán elmerülhessen a filmek nyújtotta élményben.

 • Dolby Digital és Pro Logic II surround hangzás

  Dolby Digital és Pro Logic II surround hangzás

  A beépített Dolby Digital dekóder miatt nem szükséges külső dekóder, mivel ez a dekóder feldolgozza az audioinformációk mind a hat csatornáját, így surround hangzást, valamint meghökkentően valószerű hanghatásokat hoz létre és dinamikus élményt biztosít. A Dolby Pro Logic II bármely sztereó forrásból ötcsatornás surround hangzást állít elő.

 • Virtuális surround hangzás a valós filmélmény érdekében

  Virtuális surround hangzás a valós filmélmény érdekében

  A Philips Virtual Surround Sound funkciója sokoldalú és magával ragadó surround hangzást hoz létre kevesebb, mint öt hangsugárzóból álló rendszer esetében is. A speciálisan kidolgozott térbeli algoritmusok hűen reprodukálják az ideális, 5.1 csatornás környezet hangzási jellemzőit. Bármilyen kiváló minőségű sztereó hangforrással megvalósítható az élethű, többcsatornás surround hangzás. Nincs szükség új hangsugárzókra, vezetékekre és állványokra ahhoz, hogy a hang teljesen betöltse a helyiséget.

 • Egyérintéses NFC-képes okostelefonok a Bluetooth-os párosításhoz

  Egyérintéses NFC-képes okostelefonok a Bluetooth-os párosításhoz

  Párosítsa egyszerűen Bluetooth® eszközeit az egyérintéses NFC (Near Field Communications) technológia segítségével. A hangtér bekapcsolásához, a Bluetooth® párosításhoz és a zenestreaming megkezdéséhez érintse meg NFC-képes okostelefonját vagy táblagépét az adott hangtér NFC hatókörén belül.

 • EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  Az EasyLinknek köszönhetően több készüléket, pl. DVD lejátszókat, Blu-ray lejátszókat, soundbar hangsugárzót, házimozit, TV-ket stb. vezérelhet egyetlen távvezérlővel. Az iparági szabvány HDMI CEC protokollal osztja meg a működést a készülékek között a HDMI kábelen keresztül. Egy gombnyomással egyszerre vezérelheti összes csatlakoztatott HDMI CEC berendezését. A készenlét és a lejátszás funkció például tökéletes könnyedséggel használható.

 • Érintőpaneles vezérlés – intuitív lejátszás és hangerőszabályzás

  Érintőpaneles vezérlés – intuitív lejátszás és hangerőszabályzás

  Az intuitív érintőpaneles vezérlésnek köszönhetően az előlap érintésérzékeny kezelőszerveinek megérintésével egyszerűen szabályozható a hangerő, illetve az egyéb lejátszási lehetőségek.

 • 2-utas hangsugárzó a legtisztább hangzásért és a dinamikatartományért

  2-utas hangsugárzó a legtisztább hangzásért és a dinamikatartományért

  2-utas hangsugárzó a legtisztább hangzásért és a kirobbanó dinamikatartományért

 • Továbbítson egyszerűen zenét a telefonjáról a hangsugárzóra a Google Cast segítségével

  Továbbítson egyszerűen zenét a telefonjáról a hangsugárzóra a Google Cast segítségével

  Kiváló minőségű, zavartalan lejátszás a kedvenc zenealkalmazásaival. A soundbar beépített eleme a Google Cast, így kedvenc zenealkalmazásait könnyedén megszólaltathatja hangsugárzóin. Átsugározhatja tartalmait iPhone®, iPad®, Androidos telefonjáról vagy táblagépéről, Mac® és Windows® laptopjáról vagy Chromebookjáról.

 • Philips társalkalmazás az egyszerű hálózatbeállításhoz

  Philips társalkalmazás az egyszerű hálózatbeállításhoz

  A Philips HCWeSet Manager alkalmazással csatlakoztathatja a hangsugárzóit otthoni, vezeték nélküli hálózatához, és már élvezheti is a kiváló minőségű hangzást és a zavartalan lejátszást, kedvenc alkalmazásain keresztül*. *Mielőtt vezeték nélkül továbbíthatna zenét a zenealkalmazásokból, telepítenie kell a Philips HCWeSet Manager alkalmazást a hálózat beállításához, valamint a szolgáltatáshoz és az adatkezeléshez tartozó szerződések elfogadása miatt. *A Spotify-ról való zenetovábbításhoz szüksége lesz a Spotify Premiumra a Connect használatához

 • Spotify Connect a gondtalan alkalmazás-élményhez

  Spotify Connect a gondtalan alkalmazás-élményhez

  A Spotify Connect segítségével egyszerűen böngészhet, fedezhet fel és játszhat le zenét a ház minden szobájában, okostelefonját távvezérlőként felhasználva. A közvetlen Spotify-kapcsolattal egyenesen a felhők közül indíthatja a zenét, így okoskészülékén telefonálhat, videózhat, és akár a hatókörből is kiléphet, a zene nem fog megszakadni. Mindez ráadásul az akkumulátort is kíméli, a zenére felhasznált energia minimális. Természetesen a Spotify minden nagyszerű funkcióját megtalálja, az előre elkészített listáktól a nagy felbontásig. Mindent, ami az új számok felfedezéséhez és legélvezetesebb megszólaltatásához szükséges lehet.

 • Alacsony kialakítású, hogy tökéletesen elhelyezhesse a TV előtt

  Alacsony kialakítású, hogy tökéletesen elhelyezhesse a TV előtt
 • Csatlakoztatás 1 db HDMI csatlakozóhoz a nagyszerű kép- és hangminőség érdekében

  Ha csatlakoztatja a lejátszónk 1 HDMI audiokimenetét a nem-3D AV receiverhez, élvezheti az élethű 3D lejátszást, és a kristálytiszta 5.1-es vagy 7.1-es hangzást.

Összes specifikációt mutat
 • A zeneszolgáltatás elérhetősége az adott országtól függ. A részletekért látogassa meg a szóban forgó zeneszolgáltatás weboldalát.
 • A hangsugárzóhoz Spotify Premium előfizetés szükséges.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: