Soundbar hangsugárzó

  Soundbar hangsugárzó

  Erőteljes hangzás bármilyen TV-hez

  A mindössze 2,98 cm vastagságú Philips HTL6140 hangsugárzót bárhová elhelyezheti. A 320 W tekintélyes teljesítménynek és a 220 W-os, 8"-es mélynyomónak köszönhetően sokkal ütősebb a hangereje, mint amekkorát a mérete sejtet; ráadásul Bluetooth®-kapcsolaton keresztüli zenestreamelést is biztosít (aptX® és AAC funkcióval). Összes előny megtekintése

  Ajánlott kiskereskedelmi ár: 131 999 Ft

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Soundbar hangsugárzó

2.1 csat., vezeték nélküli mélynyomó, Bluetooth® aptX, AAC és NFC, 1 HDMI bemenet és HDMI kimenet, ARC, Mindössze 29, 8 mm vastagság HTL6140B/12 Hasonló termékek

Erőteljes hangzás bármilyen TV-hez

a vezeték nélküli mélynyomóval

 • Erőteljes, 320 W-os hangkimenet

  Erőteljes, 320 W-os hangkimenet

  6 neodímium mélyhangszóró és 2 kiváló minőségű, puha dóm magashangszóró - mely utóbbiak kristálytiszta magas hangokat nyújtanak - garantálják az első osztályú hangzást. Kimeneti összteljesítményük 320 W, amihez egy nagy teljesítményű, 8"-es 220 W-os mélynyomó párosul. A HTL6140 nemcsak rendkívül vékony, a hangzása is rendkívül jó.

 • A kiváló minőségű puha dóm magashangszórók kristálytiszta hangot produkálnak

  A kiváló minőségű puha dóm magashangszórók kristálytiszta hangot produkálnak

  A Philips Crystal Clear Sound technológiájának köszönhetően most a hangzás minden részletére odafigyelhet, és oly módon hallhatja a zenét, ahogy az előadóművész vagy a karmester megszólaltatni kívánta. A Crystal Clear – akár akciófilmről, musicalről vagy élő koncertről van szó – pontosan, hűen, torzításmentesen reprodukálja a hangforrás hangját. A Philips házimozi-rendszerek kristálytiszta hangzást biztosító technológiája a lehető legkevesebb hangfeldolgozással igyekszik megőrizni az eredeti hanganyag tisztaságát. Ennek eredményeképpen a hallgató tökéletes hangélményben részesülhet.

 • Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreameléshez

  Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreameléshez

  Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreameléshez

 • Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz

  Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz

  Párosítsa egyszerűen Bluetooth® eszközeit az egyérintéses NFC (Near Field Communications) technológiával. A hangsugárzó bekapcsolásához, a Bluetooth® párosításhoz és a zenestreaming megkezdéséhez érintse meg NFC technológiát alkalmazó okostelefonját vagy táblagépét az adott hangsugárzó NFC-területén.

 • Dolby Digital és DTS a kiváló surround hangzáshoz

  Dolby Digital és DTS a kiváló surround hangzáshoz

  Váltson digitálisra, és hozza ki a lehető legtöbbet zenéjéből és filmjeiből. Még a sztereó zeneszámok is nagyszerűen hangzanak, mivel a Dolby Digital és DTS Digital Surround technológia a digitális zene és videók minőségét feljavítva, valóban felejthetetlen surround hangzást kínál az Ön számára.

 • Virtuális surround hangzás a valós filmélmény érdekében

  Virtuális surround hangzás a valós filmélmény érdekében

  A Philips Virtual Surround Sound funkciója sokoldalú és magával ragadó surround hangzást hoz létre kevesebb, mint öt hangsugárzóból álló rendszer esetében is. A speciálisan kidolgozott térbeli algoritmusok hűen reprodukálják az ideális, 5.1 csatornás környezet hangzási jellemzőit. Bármilyen kiváló minőségű sztereó hangforrással megvalósítható az élethű, többcsatornás surround hangzás. Nincs szükség új hangsugárzókra, vezetékekre és állványokra ahhoz, hogy a hang teljesen betöltse a helyiséget.

 • Csatlakoztatás 1 db HDMI csatlakozóhoz a nagyszerű kép- és hangminőség érdekében

  Ha csatlakoztatja a lejátszónk 1 HDMI audiokimenetét a nem-3D AV receiverhez, élvezheti az élethű 3D lejátszást, és a kristálytiszta 5.1-es vagy 7.1-es hangzást.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: