SoundHub

Házimozi

  SoundHub

  Házimozi

  Tiszta hangzás tökéletes stílusban

  Élvezze a filmeket, zenét és tévéműsorokat nagyszerű térhatású hanggal! Az üvegpanelekkel ellátott, stílusos megjelenésű és sokoldalú házimozirendszerrel a szórakozás még sosem volt ennyire elegáns. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Tiszta hangzás tökéletes stílusban

zenéhez, filmekhez és televíziózáshoz egyaránt

 • Dolby Virtual hangsugárzó a realisztikus surround hangzásért

  Dolby Virtual hangsugárzó a realisztikus surround hangzásért

  A Dolby Virtual hangsugárzó kifinomult audiovirtualizációs technológia, amely sokoldalú és magával ragadó surround hangzást produkál kéthangsugárzós rendszerrel. A speciálisan kidolgozott térbeli algoritmusok hűen reprodukálják az ideális, 5.1 csatornás környezet szonikus jellemzőit. A DVD-lejátszás a kétcsatornás környezet bővítésével még tovább fejlődött. Dolby Pro Logic II feldolgozással kombinálva bármilyen kiváló minőségű sztereohangforrással megvalósítható az élethű, többcsatornás surround hangzás. Nincs szükség új hangsugárzókra, vezetékekre és állványokra ahhoz, hogy a hang teljesen betöltse a helyiséget.

 • Sokoldalú elhelyezés – falon, asztalon vagy állványon

  Sokoldalú elhelyezés – falon, asztalon vagy állványon

  Élvezze ennek a kívánsága szerint elhelyezhető házimozi-rendszernek a sokoldalúságát! A TV-állványra, asztalra vagy falra szerelhető készülék külseje és működése egyaránt szenzációs. Így otthona tetszetős maradhat, miközben nem kell lemondania a házimozi csodálatos élményéről sem.

 • A nagy sebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  A nagy sebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  Az univerzális soros busz vagy USB számítógépek, perifériák és szórakoztatóelektronikai berendezések csatlakoztatására szolgáló szabványprotokoll. A nagysebességű USB-eszközök akár 480 Mb/s adatátviteli sebességgel rendelkeznek, a korábbi USB 12 Mb/s sebességével szemben. Nagy sebességű USB 2.0 kapcsolat esetén nem kell mást tennie, mint csatlakoztatni az USB-eszközt, kiválasztani a filmet, zenét vagy képet, és máris kezdheti a lejátszást.

 • Az MP3 Link funkcióval zenét játszhat le hordozható médialejátszókról

  Az MP3 Link funkcióval zenét játszhat le hordozható médialejátszókról

  Az MP3 Link funkció segítségével az MP3-fájlokat közvetlenül hordozható médialejátszójáról játszhatja le házimozirendszerén. Mindössze csatlakoztatni kell a hordozható MP3-lejátszót a beépített MP3 Link csatlakozóhoz, és a Philips házimozirendszer által biztosított kivételes hangminőségben hallgathatja MP3-zenefájljait. Az MP3 Link funkció eljuttatja a hordozható zenét nappalija kényelmébe.

 • Az EasyLink lehetővé teszi minden EasyLink termék egyetlen távvezérlővel történő vezérlését

  Az EasyLink lehetővé teszi minden EasyLink termék egyetlen távvezérlővel történő vezérlését

  Az EasyLinknek köszönhetően több készüléket irányíthat egy távvezérlővel. Az iparági szabvány HDMI CEC protokollal osztja meg a működést a készülékek között a HDMI-kábelen keresztül. Egy gombnyomással egyszerre vezérelheti összes csatlakoztatott HDMI CEC berendezését. A készenlét és a lejátszás funkció például tökéletes könnyedséggel használható.

 • Élesebb nagyfelbontású képek HDMI 1080p minőségben

  Élesebb nagyfelbontású képek HDMI 1080p minőségben

  A HDMI-n az 1080p-re felkonvertált jel kristálytiszta képet nyújt. A normál felbontású filmeket most valódi nagyfelbontásban élvezheti - több részlettel és valósághű képpel. A progresszív pásztázás (ezt jelenti a „p” az „1080p” megjelölésben) kiküszöböli a TV-képernyőn gyakori sorstruktúrát, ezzel is biztosítva a kompromisszum nélküli élességet. Ráadásul a HDMI közvetlen digitális kapcsolatot teremt, amely képes tömörítetlen digitális HD videó vagy digitális többcsatornás hang átvitelére, analóg jelre konvertálás nélkül. Az eredmény tökéletes, teljesen zajmentes kép- és hangminőség.

 • Opcionális dokkoló a kényelmes iPod/iPhone lejátszáshoz

  Opcionális dokkoló a kényelmes iPod/iPhone lejátszáshoz

  Csatlakoztassa a dokkolót házimozirendszeréhez, és máris élvezheti az iPod és iPhone készülékeken tárolt zenét, videókat és képeket. A dokkoló opcionális tartozékként kapható.

 • Pompás, kristálytiszta és részletgazdag hangzás

  Pompás, kristálytiszta és részletgazdag hangzás
 • 350 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez

  350 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez
 • Stílusos design üvegpanelekkel

  Stílusos design üvegpanelekkel
 • Síkképernyős TV-hez illő kompakt kialakítás

  Síkképernyős TV-hez illő kompakt kialakítás
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: