2.1-es házimozi

  2.1-es házimozi

  Kiemelkedően tiszta film- és zenelejátszás

  Kedvenc filmjeinek és zeneszámainak legapróbb hangi részleteit is élvezheti a kompakt kialakítású Philips HTS3271 házimozirendszerrel. A hangsugárzókba épített, ásványi alapú hangszórómembránok a hangok minden részletét kiemelkedő tisztasággal adják vissza. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

2.1-es házimozi

3D Blu-ray, iPod/iPhone-hoz felkészített HTS3271/12 Hasonló termékek

Kiemelkedően tiszta film- és zenelejátszás

A hangzás bűvöletében

 • D osztályú, valóban dinamikus és tiszta hangú erősítő

  D osztályú, valóban dinamikus és tiszta hangú erősítő

  A D osztályú erősítő az érzékelt analóg jelet digitális jellé alakítja, majd digitális úton felerősíti. A jel ezek után belép egy demodulációs szűrőbe, és megszületik a végső kimenet. A felerősített digitális kimenet a digitális audió minden előnyét biztosítja, a jobb hangminőséget is beleértve. Ráadásul a D osztályú digitális erősítőnek 90%-nál magasabb a hatásfoka a hagyományos AB erősítőkénél. Ez a nagy hatékonyság kis helyigényű erősítőt eredményez, nagy teljesítmény mellett.

 • Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért

  Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért

  A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential a legjobb hangzást hozza ki Blu-ray lemezeiből. A hangzás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a hangstúdiókban készült mesterszalagokétól, így Ön pontosan azt hallja, amit az alkotók megálmodtak. A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential teljessé teszi a nagyfelbontás által nyújtott élményt.

 • Érintőpaneles vezérlés – intuitív lejátszás és hangerőszabályzás

  Érintőpaneles vezérlés – intuitív lejátszás és hangerőszabályzás

  Az intuitív érintőpaneles vezérlésnek köszönhetően az előlap érintésérzékeny kezelőszerveinek megérintésével egyszerűen szabályozható a hangerő, illetve az egyéb lejátszási lehetőségek.

 • Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  A Full HD 3D TV lenyűgöző 3D moziélményt nyújt otthonában. Az aktív 3D technológia a gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről teljes 1080x1920 HD felbontásban. Ha speciális szemüveggel tekinti meg ezeket a képeket, amelynek bal és jobb „lencséje” a váltakozó képekkel szinkronban nyílik és csukódik, létrejön a Full HD 3D moziélmény - az Ön otthonában. A Blu-ray lemezen megjelenő kiváló 3D filmeknek köszönhetően széles és kitűnő minőségű tartalomválaszték áll rendelkezésére. A Blu-ray ezen kívül tömörítetlen surround hangzást is biztosít, hogy a hangélmény felülmúlhatatlanul valósághű legyen.

 • A Smart TV-vel online szolgáltatásokhoz és multimédiás tartalmakhoz is hozzáférhet a TV-n

  A Smart TV-vel online szolgáltatásokhoz és multimédiás tartalmakhoz is hozzáférhet a TV-n

  A Smart TV-vel rendelkező Philips házimozi-rendszerek a funkciók bőséges választékát kínálják, többek között a Net TV, a DLNA és az MyRemote nyújtotta lehetőségeket. A Net TV az online információ és szórakozás széles skáláját teszi elérhetővé el tévéjén. Csak válassza ki a főmenüben a Net TV funkciót, és máris böngészhet az olyan szolgáltatások között, mint a legújabb HD filmeket is kínáló, igény szerinti videotékák*, és a Catch-up TV. A DLNA funkción keresztül fotelja kényelméből hozzáférhet számítógépen tárolt fényképeihez, zeneszámaihoz és filmjeihez. Megint nem találja a távvezérlőt? Okostelefon vagy táblagép segítségével a Philips MyRemote alkalmazáson keresztül is vezérelheti a házimozi-rendszert.

 • Audio in bemenet, hogy élvezhesse a zenelejátszást az iPod/iPhone/MP3 lejátszó készülékről

  Audio in bemenet, hogy élvezhesse a zenelejátszást az iPod/iPhone/MP3 lejátszó készülékről

  Az Audio in funkció segítségével könnyen, közvetlenül lejátszhatja iPod/iPhone/iPad készülékén, MP3 lejátszóján vagy laptopján tárolt zeneszámait a házimozihoz történő egyszerű csatlakoztatással. Egyszerűen csak csatlakoztassa az audioeszközt az Audio in csatlakozóhoz, és máris a Philips házimozi kiemelkedő hangminőségében hallgathat zenét.

 • EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  Az EasyLinknek köszönhetően több készüléket, pl. DVD-lejátszót, Blu-ray lejátszót, TV-t stb. vezérelhet egyetlen távvezérlővel. Az iparági szabvány HDMI CEC protokollal osztja meg a működést a készülékek között a HDMI-kábelen keresztül. Egy gombnyomással egyszerre vezérelheti összes csatlakoztatott HDMI CEC berendezését. A készenlét és a lejátszás funkció például tökéletes könnyedséggel használható.

 • A nagysebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  A nagysebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  Az univerzális soros busz (USB) számítógépek, perifériák és szórakoztatóelektronikai berendezések csatlakoztatására szolgáló szabványos protokoll. A nagy sebességű USB eszközök akár 480 Mb/s adatátviteli sebességgel rendelkeznek, a korábbi USB 12 Mb/s sebességével szemben. Nagy sebességű USB 2.0 kapcsolat esetén nem kell mást tennie, mint csatlakoztatni az USB eszközt, kiválasztani a filmet, zenét vagy képet, és máris kezdheti a lejátszást.

 • Ásványi alapú, kivételesen tiszta hangú hangszórótölcsérek

  Ásványi alapú, kivételesen tiszta hangú hangszórótölcsérek
 • 400 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez

  400 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez
 • Síkképernyős TV-hez illő kompakt kialakítás

  Síkképernyős TV-hez illő kompakt kialakítás
Összes specifikációt mutat
 • További információk érdekében keresse fel a www.philips.com/blu-ray weboldalt.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: