DVD/SACD házimozirendszer

  DVD/SACD házimozirendszer

  Lásson, halljon, tapasztaljon!

  Ez az elegáns kivitelű, digitális házi szórakoztatórendszer gyakorlatilag minden lemezt kiváló minőségű Dolby, DTS vagy SACD surround hangzásban játszik le. Dőljön hátra, és adja át magát a filmeknek és a zenének - mindezt a megszokott környezetben.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Lásson, halljon, tapasztaljon!

 • Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  A Dinamikus basszuskiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: mély vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus basszuskiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

 • Színkódolással ellátott Easy-fit™ csatlakozók az egyszerű összeállításhoz

  Színkódolással ellátott Easy-fit™ csatlakozók az egyszerű összeállításhoz

  A színes csatlakozók egyszerű és felhasználóbarát megoldást nyújtanak a hangfalaknak és mélynyomóknak a házimozi rendszer központi részéhez történő csatlakoztatásához. A csatlakozókat egyszerűen a hátoldalon található, megfelelő színű, aljzatba kell bedugni.

 • A PAL és NTSC progresszív pásztázás borotvaéles képet nyújt

  A Progresszív pásztázás funkció megkétszerezi a kép vertikális felbontását, ami láthatóan sokkal élesebb képet eredményez. Ahelyett, hogy először a páratlan, majd a páros mezőket küldené a képernyőre, mindkét mezőt egyszerre írja át. Villódzásmentes, nagy felbontású kép jön létre, amely a legnagyobb élményt nyújtja filmnézés közben.

 • A kúpos magassugárzó javítja az SACD hangját a magas frekvencián

  A kúpos magassugárzó javítja az SACD hangját a magasabb frekvenciákon azáltal, hogy a hang minden apró részletét rögzíti egy különlegesen vékony és merev membránnal, amely LEXAR-ból készült , és a frekvenciák széles skálájának átvitelét teszi lehetővé. A speciális kúp alak magasabb frekvenciákat és több frekvencia átviteléét teszi lehetővé. Így kristály tiszta magas hangokat, és kiegyensúlyozottabb hanghatást fog kapni.

 • Filmek: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX, MPEG4

  A multi-format lejátszás segítségével a legtöbb lemezformátum lejátszható. Ez maximális kényelmet és képélményt biztosít.

 • Zene: SACD, CD, MP3-CD, CD-R/RW és Windows Media™ audió

  A multi-format lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot és VHS kazettát, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

 • Kép-CD (JPEG) zenelejátszással (MP3)

  A kép-CD egy olyan CD-R vagy CD-RW lemez, amelyen MP3 fájlok és digitális képek tárolhatók. Amikor a kép-CD-t a DVD-lejátszóba helyezi, egy menü jelenik meg a képernyőn, amely a lemezen található JPEG és/vagy MP3 fájlokat mutatja. Egyszerűen válassza ki a lejátszani kívánt zenét és képeket, majd nyomja meg a lejátszás vagy az OK gombot. A képeket a TV-készüléken nézheti, miközben a lejátszott zene szól.

 • Egyszerű beállítás az otthoni szórakozás megkezdéséhez

  A rendszer első telepítésének lépéseihez a Philips egy Gyors áttekintő útmutatót biztosít, amely világos színes képek segítségével végigvezeti Önt a művelet fázisain. Az alapvető lépéseket a csomagban található oldal világosan leírja, meggyorsítva és leegyszerűsítve a telepítést.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: