5.1-es házimozi

  5.1-es házimozi

  A hangzás bűvöletében

  Hozza otthonába a lenyűgöző mozihatást! A nagy teljesítményű, dupla mélyhangtölcséres hangsugárzók, a nagyfelbontású HDMI 1080p felkonvertálás a Blu-ray lemezlejátszással átütő otthoni szórakozásélményt nyújtanak. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A hangzás bűvöletében

Erőteljes, moziba illő hangzás mély basszussal

 • Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  A Full HD 3D TV lenyűgöző 3D moziélményt nyújt otthonában. Az aktív 3D technológia a gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről teljes 1080x1920 HD felbontásban. Ha speciális szemüveggel tekinti meg ezeket a képeket, amelynek bal és jobb „lencséje” a váltakozó képekkel szinkronban nyílik és csukódik, házimozijában létrejön a Full HD 3D élmény. A Blu-ray lemezen megjelenő kiváló 3D filmeknek köszönhetően széles és kitűnő minőségű tartalomválaszték áll rendelkezésére. A Blu-ray ezen kívül tömörítetlen surround hangzást is biztosít, hogy a hangélmény felülmúlhatatlanul valósághű legyen.

 • Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért

  Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért

  A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential a legjobb hangzást hozza ki Blu-ray lemezeiből. A hangzás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a hangstúdiókban készült mesterszalagokétól, így Ön pontosan azt hallja, amit az alkotók megálmodtak. A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential teljessé teszi a nagyfelbontás által nyújtott élményt.

 • HDMI 1080p felkonvertálás nagy felbontásra az élesebb képekért

  HDMI 1080p felkonvertálás nagy felbontásra az élesebb képekért

  A HDMI-n az 1080p-re felkonvertált jel kristálytiszta képet nyújt. A normál felbontású filmeket most valódi nagyfelbontásban élvezheti - több részlettel és valósághű képpel. A progresszív pásztázás (ezt jelenti a „p” az „1080p” megjelölésben) kiküszöböli a TV-képernyőn gyakori sorstruktúrát, ezzel is biztosítva a kompromisszum nélküli élességet. Mindezen felül a HDMI közvetlen digitális kapcsolatot teremt, amely képes tömörítetlen digitális HD videó vagy digitális többcsatornás hang átvitelére, az analóg jellé konvertálás elkerülésével. Az eredmény tökéletes, teljesen zajmentes kép- és hangminőség.

 • 3D Blu-ray lemezek, DVD-k, VCD-k, CD-k és USB eszközök

  3D Blu-ray lemezek, DVD-k, VCD-k, CD-k és USB eszközök

  A lejátszás gyakorlatilag bármilyen lemezről és formátumról lehetséges - 3D Blu-ray lemezről, DVD-ről, VCD-ről, CD-ről és USB eszközökről egyaránt. Élvezze az összehasonlíthatatlanul kényelmes lejátszást és médiafájl-megosztást TV-készülékén vagy házimozi-rendszerén.

 • Erőteljes hangsugárzók basszustölcsérekkel a jó hangzáshoz

  Erőteljes hangsugárzók basszustölcsérekkel a jó hangzáshoz
 • 1000 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez

  1000 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez
 • Sima, fényes kidolgozás egyedi érintésvezérléssel

  Sima, fényes kidolgozás egyedi érintésvezérléssel
 • Kompakt kialakítás – mindenhová illik

  Kompakt kialakítás – mindenhová illik
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: