DVD házimozi-rendszer

  DVD házimozi-rendszer

  A körülölelő hang

  A stílust és teljesítményt egyesítő, elegáns és zavartalanul működő rendszer végtelen kép- és hangélménnyel ajándékozza meg Önt. Dőljön egyszerűen hátra, és merüljön el otthona meghittségében a filmek és a zene világában.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A körülölelő hang

Ambisound rendszerrel

 • Ambisound a kevesebb hangsugárzóval keltett surround hangzásért

  Ambisound a kevesebb hangsugárzóval keltett surround hangzásért

  Az Ambisound technológia átfogó, többcsatornás surround hangzást biztosít kevesebb hangszóróval. 5.1-es hangzással felejthetetlen élményt nyújt a hallgató elhelyezkedésétől, a helyiség méretétől és alakjától függetlenül, hangszóró- és vezetékrengeteg nélkül. A pszichoakusztikus jelenségek összetett hatásának, az array-feldolgozásnak és a pontosan beállított hangszóróknak köszönhetően az Ambisound nagyobb hangélményt nyújt kevesebb hangszóróval.

 • HDMI 1080i nagyfelbontású video-felkonvertálással

  HDMI 1080i nagyfelbontású video-felkonvertálással

  A HDMI a nagyfelbontású multimédia interfész rövidítése. Közvetlen digitális kapcsolat, amely digitális HD video- és digitális többcsatornás audioanyagot is tud kezelni. Mivel elkerüli az analóg jellé való átalakítást, ezért tökéletes minőségű képet és hangot szolgáltat, amelyek teljesen zajmentesek. A HDMI visszafelé tökéletesen kompatibilis a DVI-vel (digitális videointerfész).

 • Zenelejátszás MP3-bemenettel hordozható médialejátszóról

  Zenelejátszás MP3-bemenettel hordozható médialejátszóról

  Az MP3-bemenet által használt Plug and Play technológia az MP3-tartalom közvetlen lejátszását teszi lehetővé a házimozi-rendszeren, mindössze a hordozható MP3-lejátszó csatlakoztatásával a beépített fülhallgató-csatlakozóhoz. Így a Philips házimozi-rendszer kiváló hangminőségét élvezheti, miközben kedvenc zenéit játssza le hordozható MP3-lejátszójáról.

 • Fa hangsugárzók a kiváló, természetes hangért

  Fa hangsugárzók a kiváló, természetes hangért

  A természet biztosan a legjobbat nyújtja számunkra. A fa olyan akusztikai jellemzőkkel rendelkezik, amely különösen alkalmassá teszik audioberendezésekben és hangszerekben való használatra. A zongorákat és a hegedűket nem véletlenül készítik fából, ahogyan e hangsugárzók háza sem véletlenül lett fa. A fa hangsugárzók gazdag és élethű hangélményt nyújtanak.

 • Kompakt kialakítás – mindenhová illik

  Kompakt kialakítás – mindenhová illik
 • Gyors és könnyű beállítás a problémamentes telepítéshez

  Gyors és könnyű beállítás a problémamentes telepítéshez
 • USB Direct az USB flash-meghajtón tárolt fényképek és zene lejátszásához

  Csatlakoztassa a készüléket a Philips DVD rendszer USB-portjához. A rendszer közvetlenül az eszközről játssza le a digitális zenét és a fényképeket. Most már családjával és barátaival is megoszthatja kedvenc pillanatait.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: