2.1-es házimozi

  2.1-es házimozi

  Kristálytiszta hangzás a filmek és zenék esetében

  Ez az új, 3D Blu-ray technológiával ellátott Philips SoundHub HTS7202 házimozirendszer nagyszerű hangtisztaságot, és magával ragadó surround hangélményt nyújt. Ismerje meg kedvenc filmjeinek és zeneszámainak legapróbb hangi részleteit. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

2.1-es házimozi

3D Blu-ray, iPod/iPhone dokkolóegység HTS7202/12 Hasonló termékek

Kristálytiszta hangzás a filmek és zenék esetében

A hangzás bűvöletében

 • Puha dóm magashangszórók a tiszta hangért és a beszédérthetőségért

  Puha dóm magashangszórók a tiszta hangért és a beszédérthetőségért

  A puha dóm magashangszórók által visszaadott magas és közepes frekvenciatartomány még tisztábbá teszi a hangzást.

 • Prémium D osztályú erősítők a hangzás legapróbb részletei érdekében

  Prémium D osztályú erősítők a hangzás legapróbb részletei érdekében

  A Philips szabadalmaztatott „Prémium D osztályú erősítői” tervezésükből adódóan megőrzik az eredeti hangforrást a nagyobb pontosságú jelfeldolgozás érdekében. Ennek következtében a zenék és filmek akusztikai részletei pontosan úgy hangzanak, ahogy az előadó vagy a rendező megálmodta azokat.

 • Virtuális surround hangzás a valós filmélmény érdekében

  Virtuális surround hangzás a valós filmélmény érdekében

  A Philips Virtual Surround Sound funkciója sokoldalú és magával ragadó surround hangzást hoz létre kevesebb, mint öt hangsugárzóból álló rendszer esetében is. A speciálisan kidolgozott térbeli algoritmusok hűen reprodukálják az ideális, 5.1 csatornás környezet hangzási jellemzőit. Bármilyen kiváló minőségű sztereó hangforrással megvalósítható az élethű, többcsatornás surround hangzás. Nincs szükség új hangsugárzókra, vezetékekre és állványokra ahhoz, hogy a hang teljesen betöltse a helyiséget.

 • Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  A Full HD 3D TV lenyűgöző 3D moziélményt nyújt otthonában. Az aktív 3D technológia a gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről teljes 1080x1920 HD felbontásban. Ha speciális szemüveggel tekinti meg ezeket a képeket, amelynek bal és jobb „lencséje” a váltakozó képekkel szinkronban nyílik és csukódik, létrejön a Full HD 3D moziélmény - az Ön otthonában. A Blu-ray lemezen megjelenő kiváló 3D filmeknek köszönhetően széles és kitűnő minőségű tartalomválaszték áll rendelkezésére. A Blu-ray ezen kívül tömörítetlen surround hangzást is biztosít, hogy a hangélmény felülmúlhatatlanul valósághű legyen.

 • A Smart TV-vel online szolgáltatásokhoz és multimédiás tartalmakhoz is hozzáférhet a TV-n

  A Smart TV-vel online szolgáltatásokhoz és multimédiás tartalmakhoz is hozzáférhet a TV-n

  A Smart TV-vel rendelkező Philips házimozi-rendszerek a funkciók bőséges választékát kínálják, többek között a Net TV, a DLNA és az MyRemote nyújtotta lehetőségeket. A Net TV az online információ és szórakozás széles skáláját teszi elérhetővé el tévéjén. Csak válassza ki a főmenüben a Net TV funkciót, és máris böngészhet az olyan szolgáltatások között, mint a legújabb HD filmeket is kínáló, igény szerinti videotékák*, és a Catch-up TV. A DLNA funkción keresztül fotelja kényelméből hozzáférhet számítógépen tárolt fényképeihez, zeneszámaihoz és filmjeihez. Megint nem találja a távvezérlőt? Okostelefon vagy táblagép segítségével a Philips MyRemote alkalmazáson keresztül is vezérelheti a házimozi-rendszert.

 • Tartozék dokkoló a kényelmes iPod/iPhone lejátszáshoz

  Tartozék dokkoló a kényelmes iPod/iPhone lejátszáshoz

  Használja az iPod/iPhone dokkolóegységet, és élvezze a zenét iPod/iPhone készülékéről a házimozi-rendszeren.

 • Kristálytiszta hangzás a páratlanul tiszta és részletgazdag hangzásért

  Kristálytiszta hangzás a páratlanul tiszta és részletgazdag hangzásért

  A Philips Crystal Clear Sound technológiájának köszönhetően most a hangzás minden részletére odafigyelhet, és oly módon hallhatja a zenét, ahogy az előadóművész vagy a karmester megszólaltatni kívánta. A Crystal Clear – akár akciófilmről, musicalről vagy élő koncertről van szó – pontosan, hűen, torzításmentesen reprodukálja a hangforrás hangját. A Philips házimozi-rendszerek kristálytiszta hangzást biztosító technológiája a lehető legkevesebb hangfeldolgozással igyekszik megőrizni az eredeti hanganyag tisztaságát. Ennek eredményeképpen a hallgató tökéletes hangélményben részesülhet.

 • Mellékelt WiFi tartozék az adathordozók egyszerű csatlakoztatásához

  Mellékelt WiFi tartozék az adathordozók egyszerű csatlakoztatásához
Összes specifikációt mutat
 • A házimozi az összes többi Philips TV-készülékhez illeszthető.
 • Annak ellenőrzéséhez, hogy az igény szerinti videó (Video on Demand) elérhető-e az Ön országában, látogasson el a www.philips.com/blu-ray oldalra.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: