5.1-es házimozi

  HDMI

  5.1-es házimozi

  Valódi moziélmény az otthonában

  Ez a rendszer nagyfelbontású képeket és surround hangzást nyújt, stílusos formavilágát pedig a minőségi alumínium bevonat teszi teljessé. A hangsugárzók nagy hűségű surround hangzása az otthonába hozza a valódi moziélményt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Valódi moziélmény az otthonában

a Blu-ray lemez lejátszóval

 • Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért

  Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért

  A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential a legjobb hangzást hozza ki Blu-ray lemezeiből. A hangzás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a hangstúdiókban készült mesterszalagokétól, így Ön pontosan azt hallja, amit az alkotók megálmodtak. A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential teljessé teszi a nagyfelbontás által nyújtott élményt.

 • DoubleBASS technológia a teltebb és mélyebb basszushangokért

  DoubleBASS technológia a teltebb és mélyebb basszushangokért

  A DoubleBASS technológiának köszönhetően még a legmélyebb basszusok is hallhatók lesznek a kompakt kivitelű mélynyomókból. Érzékeli az alacsony frekvenciákat, és a mélynyomó hallható tartományának megfelelően alakítja át azokat. A létrejövő zengő hang teljes körű, páratlan hallgatási élményt biztosít.

 • Blu-ray lemez lejátszása – éles képek Full HD 1080p felbontásban

  Blu-ray lemez lejátszása – éles képek Full HD 1080p felbontásban

  A Blu-ray lemezek képesek nagyfelbontású adatok, illetve 1920 x 1080 felbontású (teljes nagyfelbontású) képek hordozására. A jelenetek a kibontakozó részletekkel életre kelnek, a mozgások folyamatossá, a képek pedig kristálytisztává válnak. A Blu-ray ezen kívül tömörítetlen surround hangzást is biztosít - hogy a hangélmény felülmúlhatatlanul valódi legyen. A nagy tárolókapacitás számos interaktív lehetőség beépítésére is lehetőséget kínál. A zökkenőmentes navigáció lejátszás közben, a felugró menük és egyéb funkciók új dimenziót nyitnak az otthoni szórakoztatórendszerek világában.

 • Puha dóm magashangszórók a tiszta hangért és a beszédérthetőségért

  Puha dóm magashangszórók a tiszta hangért és a beszédérthetőségért

  A puha dóm magashangszórók által visszaadott magas és közepes frekvenciatartomány még tisztábbá teszi a hangzást.

 • BD-Live* (2.0 profil) az online Blu-ray extra tartalmakhoz való hozzáféréshez

  BD-Live* (2.0 profil) az online Blu-ray extra tartalmakhoz való hozzáféréshez

  A BD Live tovább tágítja a nagyfelbontás világát. A Blu-ray lemez lejátszó Internethez való csatlakoztatásával Ön mindig aktuális tartalmakat fogadhat. Olyan izgalmas új dolgok várnak Önre, mint pl. exkluzív letölthető tartalmak, élőben közvetített események, élő beszélgetések, játékok és online vásárlási lehetőségek. Lovagolja meg a nagyfelbontás hullámát a Blu-ray lemezek lejátszása és a BD Live által.

 • Clear Voice a könnyebben érthető énekért a zenében és a beszédért a filmekben

  Clear Voice a könnyebben érthető énekért a zenében és a beszédért a filmekben

  Túl gyakran kerülik el a figyelmünket kritikus fontosságú részek a filmekben található beszélgetésekben, vagy a dalok szövegeiben. Míg a DVD-k visszafelé pörgetése megtöri, a nem jól érthető részek figyelmen kívül hagyása csökkenti a filmélményt. A Clear Voice egy innovatív hangtechnológia, amely jelentősen megnöveli a kiejtés érthetőségét, függetlenül attól, hogy énekről vagy szövegről van szó. Biztosítja, hogy minden szót hallani lehessen, a legteljesebb élményt nyújtva ezzel az Ön számára.

 • EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  Az EasyLinknek köszönhetően több készüléket, pl. DVD lejátszót, Blu-ray lejátszót, soundbar hangsugárzót, házimozit, TV-t stb. vezérelhet egyetlen távvezérlővel. Az iparági szabvány HDMI CEC protokollal osztja meg a működést a készülékek között a HDMI kábelen keresztül. Egy gombnyomással egyszerre vezérelheti összes csatlakoztatott HDMI CEC berendezését. A készenlét és a lejátszás funkció például tökéletes könnyedséggel használható.

 • A nagysebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  A nagysebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  Az univerzális soros busz (USB) számítógépek, perifériák és szórakoztatóelektronikai berendezések csatlakoztatására szolgáló szabványos protokoll. A nagy sebességű USB eszközök akár 480 Mb/s adatátviteli sebességgel rendelkeznek, a korábbi USB 12 Mb/s sebességével szemben. Nagy sebességű USB 2.0 kapcsolat esetén nem kell mást tennie, mint csatlakoztatni az USB eszközt, kiválasztani a filmet, zenét vagy képet, és máris kezdheti a lejátszást.

 • Energy Star az energiatakarékos működésért és az alacsony fogyasztásért

  Energy Star az energiatakarékos működésért és az alacsony fogyasztásért

  Az Energy Star feliratú háztartási elektronikai termékeket a kisebb energiafelhasználás jellemzi; megtakarítást tesznek lehetővé és csökkentik a környezetszennyezést. Az Energy Star termékek ténylegesen 1 wattnál is kevesebb energiát használnak fel készenléti üzemmódban. Energy Star partnerként, a Philips által gyártott termékek megfelelnek az Energy Star energiatakarékossági követelményeinek. Mindezt az újszerű készenléti áramkörök és a hatékony alapanyagokból készülő alkatrészek szigorú kiválasztása szavatolja.

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD-zene élményében részesül –– torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mélyhang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • Speciális digitális erősítő a tiszta és erőteljes hangzásért

  Speciális digitális erősítő a tiszta és erőteljes hangzásért
 • Stílusos design alumínium burkolattal és üvegállványokkal

  Stílusos design alumínium burkolattal és üvegállványokkal
 • HDMI kábel mellékelve

  HDMI kábel mellékelve
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: