5.1-es házimozi

  5.1-es házimozi

  A hangzás bűvöletében

  Élje át a helyiség bármely pontjáról tökéletes, Philips házimozi élményt. A 360Sound hangsugárzók hangmeghajtóit elöl és oldalt helyezték el, így a helyiséget egyenletes térhatású hanggal töltik be, épp, mint a moziban. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A hangzás bűvöletében

Surround hangzás minden szögből, akár a moziban

 • A 360Sound a helyiség minden pontját megtölti hanggal

  A 360Sound a helyiség minden pontját megtölti hanggal

  A hagyományos 5.1-es házimozitól nagymértékben különböző 360Sound egyedi kialakításának köszönhetően mindegyik szatellithangszóróban három meghajtó van – egy elölről, illetve kettő oldalról sugárzó, amelyek lenyűgöző hangélményt biztosítanak. A dipólus kialakítás mellett a Philips egy szabadalmazott algoritmust is használ a hanghatás tökéletesítéséhez. Az olyan kiváló minőségű akusztikai komponenseknek köszönhetően, mint a puha dóm magashangszórók, a neodímium mágnesek és a „D" osztályú digitális erősítők, a 360Sound minden szögből kiváló hangzást nyújt, és ezzel valódi moziélményt teremt otthonában.

 • Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  A Full HD 3D TV lenyűgöző 3D moziélményt nyújt otthonában. Az aktív 3D technológia a gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről teljes 1080x1920 HD felbontásban. Ha speciális szemüveggel tekinti meg ezeket a képeket, amelynek bal és jobb „lencséje” a váltakozó képekkel szinkronban nyílik és csukódik, létrejön a Full HD 3D moziélmény - az Ön otthonában. A Blu-ray lemezen megjelenő kiváló 3D filmeknek köszönhetően széles és kitűnő minőségű tartalomválaszték áll rendelkezésére. A Blu-ray ezen kívül tömörítetlen surround hangzást is biztosít, hogy a hangélmény felülmúlhatatlanul valósághű legyen.

 • Az automatikus kalibrációval szinkronizálhatók a hangsugárzók a tökéletes akusztika érdekében

  Az automatikus kalibrációval szinkronizálhatók a hangsugárzók a tökéletes akusztika érdekében

  Az új Philips házimozi által nyújtott optimális hangélmény beállítása pillanatok műve. A távvezérlő egyetlen gombjának megnyomásával elindul az intelligens, előre betöltött hangkalibrációs szoftver, amely tesztjeleket küld a hangsugárzókra. Az automatikus kalibrációs mikrofon érzékeli és elemzi ezeket a jeleket, majd a szükséges beállításokat követően számításba veszi a hangsugárzók és a hallgatói pozíció közötti távolságot, a hangerőt, és az egyes hangsugárzók audiojeleinek késleltetését. 60 másodperc alatt készen van a szobára optimalizált hangzás beállítása.

 • Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért

  Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért

  A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential a legjobb hangzást hozza ki Blu-ray lemezeiből. A hangzás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a hangstúdiókban készült mesterszalagokétól, így Ön pontosan azt hallja, amit az alkotók megálmodtak. A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential teljessé teszi a nagyfelbontás által nyújtott élményt.

 • Beépített WiFi és Net TV az igény szerinti (Video on Demand) videók és médiafájlok nézéséhez, ill. hallgatásához

  Beépített WiFi és Net TV az igény szerinti (Video on Demand) videók és médiafájlok nézéséhez, ill. hallgatásához

  A beépített WiFi funkciónak köszönhetően csatlakoztathatja házimoziját az otthoni hálózathoz, és a Net TV szolgáltatással igénybe vehet számos kedvelt online szolgáltatást. A Net TV szolgáltatással elérhet kiváló filmeket, képeket, internetes tájékoztató-szórakoztató anyagokat és más tartalmakat. A Net TV „Video on Demand” szolgáltatásával otthonában is néhány perc alatt kölcsönözhet vagy vásárolhat SD és HD filmeket, tévéműsorokat és zenét.

 • Tartozék dokkoló a kényelmes iPod/iPhone lejátszáshoz

  Tartozék dokkoló a kényelmes iPod/iPhone lejátszáshoz

  Használja az iPod/iPhone dokkolóegységet, és élvezze a zenét iPod/iPhone készülékéről a házimozi-rendszeren.

 • Tökéletes működés a Philips Cinema 21:9 TV multi-view funkciójával

  Tökéletes működés a Philips Cinema 21:9 TV multi-view funkciójával

  Tökéletes működés a Philips Cinema 21:9 TV multi-view funkciójával, hogy Ön TV-nézés közben is tájékozott maradhasson. Több ablak egyszerre történő megnyitásával egyszerre nézheti a házimozi által sugárzott tartalmat és a TV-adást egy világosan felosztott képernyőn. Egy online szolgáltatás, pl. a Net TV ablaka is nyitva lehet a TV mellett. A kis képernyő egyszerűen felcserélhető a fő ablakkal, tökéletesen az Ön kezébe adva az irányítást.

 • Ikonikus és kompakt kialakítású hangsugárzók otthona kényelméért

  Ikonikus és kompakt kialakítású hangsugárzók otthona kényelméért
 • Tökéletesen illeszkedik a Cinema 21:9 TV precíziós fekete alumínium kialakításához

  Fokozza otthoni moziélményét, és tegye minden estéjét premier előadássá a precíziós fekete alumínium kialakítású Philips Cinema 21:9 TV-készülék által biztosított egyedülálló kombinációval. Ez a szemet gyönyörködtető TV-készülék 21:9 formátumban jeleníti meg a filmeket - ahogy azokat eredetileg vetíteni tervezték -, és a moziélmény fokozásához az ultraszéles TV mellett a Perfect Pixel HD rendszer és a LED Pro technológia is hozzájárul. További információkkal kapcsolatban érdeklődjön még ma!

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: