Flash audiolejátszó

  Flash audiolejátszó

  Hordozható MP3

  Vegye fel a ritmust! Viselje büszkén a karcsú 128 MB-os Key005 készüléket, amellyel MP3/WMA formátumú zenei felvételt hallgathat, bárhol jár. Közvetlen USB-csatlakozással tölthet fel zenét, illetve adatokat. Tökéletesen rázkódásmentes - Önt sem érheti megrázkódtatás! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható MP3

Akár 4 órányi zene

 • Közvetlen USB-csatlakozás kábel nélkül az egyszerű adatátvitelhez

  Közvetlen USB-csatlakozás kábel nélkül az egyszerű adatátvitelhez

  A közvetlen USB-csatlakozóval rendelkező eszközök közvetlenül, kábel nélkül csatlakoztathatóak a számítógép USB-portjához. A számítógép automatikusan eltávolítható USB tárolóeszközként fogja felismerni az eszközt (Windows 98-hoz további meghajtó fájlok szükségesek ), és így egyszerűen lehetőség van fájlok kijelölésére és áthelyezésére a Windows Explorer (vagy Apple Folders) alkalmazások segítségével a számítógép és az eszköz között. Egyszerűen töltse meg a készüléket zenei fájlokkal vagy adatállományokkal - akár naponta.

 • Közvetlen akkumulátor-töltés USB Direct-ről

  Közvetlen akkumulátor-töltés USB Direct-ről

  Az USB csatlakozóról történő közvetlen akkumulátortöltés kiemelkedő kényelmet nyújt készüléke feltöltése során. Nem szükséges különálló töltőkkel és kábelekkel bajlódnia. Egyszerűen csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez és töltse fel.

 • MP3 és WMA lejátszása

  MP3 és WMA lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja GoGear lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével, és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • Külső elemtartó az órákkal hosszabb szórakozáshoz

  A külső elemtartó egy sima elemtartó, amely a lejátszóra pattintható, és kiegészítő áramforrásként szolgál a menet közbeni zenehallgatáshoz. A külső elemtartó hagyományos alkáli elemeket használ, ebből nyeri az áramot a lejátszó. Ennek eredményeként további hosszú órákon át élvezheti a zenét.

 • Ötgombos vezetéken belüli távvezérlő a zenék könnyű vezérléséhez

  A Philips 5 gombos vezetékes távirányítójával a kezelőgombokat az ujjhegye érintésével működtetheti. A távirányító egy jack dugón keresztül csatlakozik a készülékhez és szabványos fejhallgató-csatlakozóval lehetővé teszi, hogy egyszerűen és nehézség nélkül cserélje a fejhallgatókat.

 • USB háttértár az adatok tárolására és szállítására

  Az USB-háttértáreszközök lehetőséget adnak a fájlok kényelmes mentésére, archiválására és szállítására. Az eszközök USB-kapcsolattal csatlakoznak a számítógéphez, és semmilyen speciális szoftver telepítését nem igénylik (csak a Windows 98 és a Me rendszerhez szükséges eszközmeghajtó). Az eszköz eltávolítható lemezként automatikusan megjelenik a Windows Intézőben, így egyszerűen foghat meg és helyezhet át fájlokat az eszközről és az eszközre.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: