Digitális videokamera

  Digitális videokamera

  Rögzítse, ossza meg és viselje!

  Ragadja meg és rögzítse a pillanatot a divatos, kompakt 128 MB-os Key019 hordozható digitális videokamerával. 25 percnyi MPEG4 videoanyagot vagy 200 db 2,0 Mpixeles fényképet rögzíthet, illetve MP3 zenét hallgathat. Emlékeit bármely számítógépre feltöltheti a közvetlen USB-csatlakozóval. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Rögzítse, ossza meg és viselje!

MPEG4 videokamera + fényképek + MP3

 • Közvetlen USB-csatlakozás kábel nélkül az egyszerű adatátvitelhez

  Közvetlen USB-csatlakozás kábel nélkül az egyszerű adatátvitelhez

  A közvetlen USB-csatlakozóval rendelkező eszközök közvetlenül, kábel nélkül csatlakoztathatóak a számítógép USB-portjához. A számítógép automatikusan eltávolítható USB tárolóeszközként fogja felismerni az eszközt (Windows 98-hoz további meghajtó fájlok szükségesek ), és így egyszerűen lehetőség van fájlok kijelölésére és áthelyezésére a Windows Explorer (vagy Apple Folders) alkalmazások segítségével a számítógép és az eszköz között. Egyszerűen töltse meg a készüléket zenei fájlokkal vagy adatállományokkal - akár naponta.

 • Közvetlen akkumulátor-töltés USB Direct-ről

  Közvetlen akkumulátor-töltés USB Direct-ről

  Az USB csatlakozóról történő közvetlen akkumulátortöltés kiemelkedő kényelmet nyújt készüléke feltöltése során. Nem szükséges különálló töltőkkel és kábelekkel bajlódnia. Egyszerűen csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez és töltse fel.

 • Külső elemtartó az órákkal hosszabb szórakozáshoz

  A külső elemtartó egy sima elemtartó, amely a lejátszóra pattintható, és kiegészítő áramforrásként szolgál a menet közbeni zenehallgatáshoz. A külső elemtartó hagyományos alkáli elemeket használ, ebből nyeri az áramot a lejátszó. Ennek eredményeként további hosszú órákon át élvezheti a zenét.

 • A Mikrokijelzős keresővel keretbe foghat, elkészíthet és lejátszhat

  A Mikrokijelzős kereső egyesíti a legújabb LCD technológiát a nagypontosságú optikával és lehetővé teszi, hogy pontosan beállítsa a felvétel tárgyát a fénykép vagy videofelvétel készítése során és egyúttal menet közbeni visszajátszásra is mód van. A Mikrokijelzős kereső kicsi panelje apró lencsével van felnagyítva, ezzel tökéletes a kis berendezésekhez a lejátszáshoz.

 • Ötgombos vezetéken belüli távvezérlő a zenék könnyű vezérléséhez

  A Philips 5 gombos vezetékes távirányítójával a kezelőgombokat az ujjhegye érintésével működtetheti. A távirányító egy jack dugón keresztül csatlakozik a készülékhez és szabványos fejhallgató-csatlakozóval lehetővé teszi, hogy egyszerűen és nehézség nélkül cserélje a fejhallgatókat.

 • Rögzítsen akár 25 perc kiváló minőségű MPEG4 videofelvételt

  Az MPEG4 videorögzítés lehetővé teszi, hogy videofelvételeit tömörített MPEG4 formátumban készíthesse el, amely kisebb méretű videofájlokat, ugyanakkor kiváló hang- és képminőséget eredményez. A videofelvételek MPEG4 formátumba konvertálását a készülék valós időben végzi, majd helyben eltárolja. Az MPEG4 fájlokat a számítógépre másolva ezután megtekinti vagy tovább szerkesztheti.

 • USB háttértár az adatok tárolására és szállítására

  Az USB-háttértáreszközök lehetőséget adnak a fájlok kényelmes mentésére, archiválására és szállítására. Az eszközök USB-kapcsolattal csatlakoznak a számítógéphez, és semmilyen speciális szoftver telepítését nem igénylik (csak a Windows 98 és a Me rendszerhez szükséges eszközmeghajtó). Az eszköz eltávolítható lemezként automatikusan megjelenik a Windows Intézőben, így egyszerűen foghat meg és helyezhet át fájlokat az eszközről és az eszközre.

Összes specifikációt mutat
 • 1 MB = 1 millió byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 számokkal számolva.
 • A tárolási kapacitás 4 megapixeles képekkel.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: