Számítógépes termékek és telefonok

Digitális diktafon

  Digitális diktafon

  A jegyzetkészítés felsőfoka

  A DVT600 egy digitális rögzítő azok számára, akik szeretnek rögtönözni. Csak kezdjen el beszélni, és a DVT600 gondoskodik a többiről. Miért kellene írószerekkel bajlódnia, amikor pontos jegyzeteket készíthet a beszédének ütemében? Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Digitális diktafon

512 MB, 33 óra felvételi idejű LFH0600/00 Hasonló termékek

A jegyzetkészítés felsőfoka

Tartsa észben

 • Hanggal indítható felvétel a kéz nélküli jegyzetkészítéshez

  A hanggal indítható felvétel egy kényelmi funkció a kéz nélküli jegyzetkészítéshez. Ha be van kapcsolva, amint megszólal, automatikusan megkezdődik a felvétel. Továbbá a felvétel automatikusan kikapcsol, miután abbahagyja a beszédet, és szintén automatikusan kapcsol be, ha beszédet érzékel.

 • Egyetlen pillantással áttekinthető, extra méretű kijelző

  A nagyméretű grafikus kijelzőnek köszönhetően egy pillantással megismerhet a fájlokkal kapcsolatos minden fontos információt.

 • Azonnali egygombos felvétel - kikapcsolt állapotból felvétel módba

  Nyomja meg, és tartsa nyomva a felvétel gombot egy pillanatra, hogy a digitális diktafon bekapcsolásával azonnal megkezdődjön a felvétel is.

 • A négy mappának köszönhetően gyorsan és egyszerűen rendezheti fájljait

  A VoiceTracer digitális diktafon használatával a négy mappa mindegyikébe akár 99 felvételt is elmenthet, és a fájlok egyszerűen és gyorsan rendezhetők.

 • Felvétel a népszerű MP3-formátumban

  Az MP3-formátum nem csupán a fogyasztói hangtárolás terén elterjedt formátum, hanem valójában a legelterjedtebb hangszabvány a digitális audiolejátszók átvitelét és lejátszását tekintve.

 • Felvételek és adatok átvitele a nagy sebességű USB 2.0 segítségével

  A Hi-Speed 2.0 USB gyors adatátvitelének köszönhetően a felvételek számítógépre történő átvitelekor a kapcsolat 40x gyorsabb, mint az eredeti USB-szabvánnyal.

 • Extra méretű elülső hangszóró garantálja a kristálytiszta hangvisszaadást

  A nagy méretű hangsugárzók nagyobb kapacitással rendelkeznek a gazdag, erőteljes hangzás létrehozásához.

 • A várakoztatás funkcióval megakadályozható a készülék nem szándékolt be-/kikapcsolása

  Ha a várakoztatás kapcsoló a várakoztatás állásban van, a készülék minden gombja inaktív.

 • Kis súlyú, ergonomikus kialakítás

  Szupervékony és kis súlyú. Alig észrevehetően bújik meg zsebében vagy táskájában. Bárhová magával viheti. Tartós kialakítású borításának és vonzó, ergonómikus designjának köszönhetően garantáltan mindenhová magával kívánja majd vinni.

 • Az USB-háttértár eszköz maximális kompatibilitást biztosít

  USB-háttértár eszközként a digitális diktafon egy kényelmes módot kínál a fájlok mentésére és mozgatására. A digitális diktafon USB-kapcsolattal csatlakoztatható a számítógéphez, és nem igényli semmilyen speciális szoftver telepítését. A digitális diktafon automatikusan cserélhető meghajtóként jelenik meg, lehetővé téve, hogy a fájlok egyszerű áthúzásával mozgassa a fájlokat az egységre, ill. az egységről.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: