Számítógépes termékek és telefonok

Voice Tracer

digitális diktafon

  Voice Tracer

  digitális diktafon

  A jegyzetkészítés felsőfoka

  A Philips Digital Voice Tracer 602 egy digitális hangrögzítő (diktafon) azok számára, akik szeretnek rögtönözni. Csak kezdjen el beszélni, és a digitális diktafon gondoskodik a többiről. Miért kellene írószerekkel bajlódnia, amikor pontos jegyzeteket készíthet beszédének ütemében? Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Voice Tracer digitális diktafon

1 GB-os, 139 óra felvételi idejű LFH0602/00 Hasonló termékek

A jegyzetkészítés felsőfoka

Tartsa észben

 • A négy mappának köszönhetően gyorsan és egyszerűen rendezheti fájljait

  A VoiceTracer digitális diktafon használatával a négy mappa mindegyikébe akár 99 felvételt is elmenthet, és a fájlok egyszerűen és gyorsan rendezhetők.

 • Egyetlen pillantással áttekinthető, extra méretű kijelző

  A nagyméretű grafikus kijelzőnek köszönhetően egy pillantással megismerhet a fájlokkal kapcsolatos minden fontos információt.

 • Extra méretű elülső hangszóró garantálja a kristálytiszta hangvisszaadást

  A nagy méretű hangsugárzók nagyobb kapacitással rendelkeznek a gazdag, erőteljes hangzás létrehozásához.

 • Felvételek és adatok átvitele a nagy sebességű USB 2.0 segítségével

  A Hi-Speed 2.0 USB gyors adatátvitelének köszönhetően a felvételek számítógépre történő átvitelekor a kapcsolat 40x gyorsabb, mint az eredeti USB-szabvánnyal.

 • A várakoztatás funkcióval megakadályozható a készülék nem szándékolt be-/kikapcsolása

  Ha a várakoztatás kapcsoló a várakoztatás állásban van, a készülék minden gombja inaktív.

 • Azonnali egygombos felvétel - kikapcsolt állapotból felvétel módba

  Nyomja meg, és tartsa nyomva a felvétel gombot egy pillanatra, hogy a digitális diktafon bekapcsolásával azonnal megkezdődjön a felvétel is.

 • Kis súlyú, ergonomikus kialakítás

  Szupervékony és kis súlyú. Alig észrevehetően bújik meg zsebében vagy táskájában. Bárhová magával viheti. Tartós kialakítású borításának és vonzó, ergonómikus designjának köszönhetően garantáltan mindenhová magával kívánja majd vinni.

 • Felvétel a népszerű MP3-formátumban

  Az MP3-formátum nem csupán a fogyasztói hangtárolás terén elterjedt formátum, hanem valójában a legelterjedtebb hangszabvány a digitális audiolejátszók átvitelét és lejátszását tekintve.

 • Az USB-háttértár eszköz maximális kompatibilitást biztosít

  USB-háttértár eszközként a digitális diktafon egy kényelmes módot kínál a fájlok mentésére és mozgatására. A digitális diktafon USB-kapcsolattal csatlakoztatható a számítógéphez, és nem igényli semmilyen speciális szoftver telepítését. A digitális diktafon automatikusan cserélhető meghajtóként jelenik meg, lehetővé téve, hogy a fájlok egyszerű áthúzásával mozgassa a fájlokat az egységre, ill. az egységről.

 • Hanggal indítható felvétel a kéz nélküli jegyzetkészítéshez

  A hanggal indítható felvétel egy kényelmi funkció a kéz nélküli jegyzetkészítéshez. Ha be van kapcsolva, amint megszólal, automatikusan megkezdődik a felvétel. Továbbá a felvétel automatikusan kikapcsol, miután abbahagyja a beszédet, és szintén automatikusan kapcsol be, ha beszédet érzékel.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: