Számítógépes termékek és telefonok

Voice Tracer

Riporteri készlet

  Voice Tracer

  Riporteri készlet

  A jegyzetkészítés felsőfoka

  A riporteri készlettel egyszerűen rögzíthet beszédeket, előadásokat, sőt kisebb értekezleteket is. A digitális diktafon zoom-mikrofonjára kattintva a távvezérlő ezt az összeállítást a változatos rögzítési igények univerzális eszközévé teszi. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Voice Tracer Riporteri készlet

4 GB-os, 572 óra felvételi idejű LFH0885/00 Hasonló termékek

A jegyzetkészítés felsőfoka

Interjúk és előadások rögzítése

 • Felcsatolható zoom-mikrofon a távoli felvételekhez

  Az innovatív, írányított zoom-mikrofon távoli hangok rögzítésére is alkalmas, és elnyomja a háttérzajokat.

 • Kényelmes működtetés a távvezérlővel

  A távvezérlő a felvétel elindításának és leállításának, az indexjelek hozzáadásának, illetve új fejezetekhez új rögzítési fájl hozzáadásának legegyszerűbb eszköze.

 • Tömörítetlen PCM sztereó felvétel a CD jellegű hangminőséghez

  Az alábbi felvételi módok közül választhat. A CD jellegű hangminőséget nyújtó, tömörítetlen PCM sztereó felvétel, a két sztereó mód, beleértve a következőket: SHQ- és HQ-, vagy az SP-, LP- és SLP-módokat magába foglaló monó mód a kiterjesztett felvételi időkhöz.

 • Szabályozható mikrofonérzékenység a jobb hangminőség érdekében

  A kiváló érzékenységű mikrofon jel/zaj (S/N) aránya sokkal jobb, mint a normál mikrofonoké. A megnövelt felvételi érzékenység (jobban érzékeli a beszédhangot) azonban nem megy a hangminőség rovására.

 • Egyetlen pillantással áttekinthető, extra méretű, háttérfénnyel rendelkező kijelző

  A nagyméretű grafikus kijelzőnek, és a háttérvilágításnak köszönhetően egy pillantással megismerhet a fájlokkal kapcsolatos minden fontos információt, még gyenge fényviszonyok között is.

 • Tartozék sztereó hajtókamikrofon és fülhallgató

  A könnyű sztereó headset kialakítása során elsőrendű szempont volt a még a hosszabb időn át történő alkalmazás során is kényelmes használat. Továbbá, a digitális diktafon rendelkezik egy minden irányban érzékeny sztereó hajtókamikrofonnal. A mikrofon magas rögzítési minőséget, a sztereó headset pedig erőteljes hangzást biztosít.

 • A négy mappának köszönhetően gyorsan és egyszerűen rendezheti fájljait

  A VoiceTracer digitális diktafon használatával a négy mappa mindegyikébe akár 99 felvételt is elmenthet, és a fájlok egyszerűen és gyorsan rendezhetők.

 • Extra méretű elülső hangszóró garantálja a kristálytiszta hangvisszaadást

  A nagy méretű hangsugárzók nagyobb kapacitással rendelkeznek a gazdag, erőteljes hangzás létrehozásához.

 • Az USB-háttértár eszköz maximális kompatibilitást biztosít

  USB-háttértár eszközként a digitális diktafon egy kényelmes módot kínál a fájlok mentésére és mozgatására. A digitális diktafon USB-kapcsolattal csatlakoztatható a számítógéphez, és nem igényli semmilyen speciális szoftver telepítését. A digitális diktafon automatikusan cserélhető meghajtóként jelenik meg, lehetővé téve, hogy a fájlok egyszerű áthúzásával mozgassa a fájlokat az egységre, ill. az egységről.

 • A rögzítési szint vizuális indikátora a beszéd szintjét jelzi ki

  A rögzítési szint vizuális indikátora világos visszajelzést ad a hangszintről, így a felhasználó folyamatosan nyomon tudja követni, hogy optimális körülmények között végzi-e a rögzítést.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: