Fidelio

Philips Fidelio

Lightning csatlakozóval ellátott fejhallgató

  Philips Fidelio

  Lightning csatlakozóval ellátott fejhallgató

  Nagy felbontású hang

  Az M2L fejhallgató nagy felbontással közvetíti a Fidelio jellegzetes hangját közvetlenül az iOS-eszközre, torzítás vagy áthallás nélkül, ami a Lightning csatlakozónak és a beépített digitális-analóg átalakítónak köszönhető. Összes előny megtekintése

  Ajánlott kiskereskedelmi ár: 92 499 Ft

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio Lightning csatlakozóval ellátott fejhallgató

40 mm-es meghajtók, hátul zárt, Fülre illeszkedő, Luxusminőségű memóriahabos fülpárnák, Összehajtható M2L/00 Hasonló termékek

Nagy felbontású hang

 • Optimalizált Lightning™ csatlakozó iOS-eszközökhöz

  Optimalizált Lightning™ csatlakozó iOS-eszközökhöz

  A Philips Fidelio M2L egy Lightning™ csatlakozóval van felszerelve, amely tiszta digitális jelet továbbít a fejhallgatónak. A digitális jel megőrzése segít az áthallás által okozott interferencia csökkentésében és fokozza a sztereó szétválasztást.

 • Élvezze a nagy felbontású hangot iOS-eszközein

  Élvezze a nagy felbontású hangot iOS-eszközein

  A Philips Fidelio M2L segítségével élvezheti a 24-bites, 48 kHz-es nagy felbontású hangformátumot, melyet az iOS-eszközéről Lightning csatlakozón keresztül játszhat le. Az M2L egyedülálló hangélményt biztosít, felfedve a művész szándéka szerinti minden részletet.

 • Beépített digitális-analóg átalakító és erősítő, hogy bárhol nagy felbontású zenét hallgathasson

  Beépített digitális-analóg átalakító és erősítő, hogy bárhol nagy felbontású zenét hallgathasson

  A Philips Fidelio M2L készülékbe beépített digitális-analóg átalakító (DAC) szabadságot és mobilitást biztosít, így bárhol bármikor nagy felbontású zenét élvezhet. Nem kell tartalék felszerelést vinnie magával, ha úton van.

 • Optimalizált 40 mm-es neodímium meghajtók a tiszta, valósághű hangzásért

  Optimalizált 40 mm-es neodímium meghajtók a tiszta, valósághű hangzásért

  Minden egyes meghajtó hangszórót kézzel válogatnak, hangolnak és tesztelnek a párosítás előtt, ezáltal kiegyensúlyozott, természetes hangzást nyújtanak. 40 mm-es, nagy teljesítményű neodímium mágnest használnak a valóban nagy felbontású, széles dinamikatartományú hangzáshoz, ezáltal a legapróbb részleteket is visszaadják.

 • Az akusztikus szigetelésű felépítés benn tartja a hangzás minden részletét, ugyanakkor kizárja a zajokat

  Az akusztikus szigetelésű felépítés benn tartja a hangzás minden részletét, ugyanakkor kizárja a zajokat

  A Fidelio fejhallgató akusztikus szigeteléssel rendelkezik, amit a belső kamrába beépített, speciális tervezésű szalagzár testesít meg, megakadályozva a szükségtelen hangszivárgást és megőrizve a hangzás részleteit. Így Ön nemcsak a kiemelkedő mélyhangzást, hanem a zene minden kiváló részletét is élvezheti a környezet zavaró hatásai nélkül.

 • A Bass Reflex rendszer tiszta, dinamikus és kiegyenlített mélyhangot biztosít

  A Bass Reflex rendszer tiszta, dinamikus és kiegyenlített mélyhangot biztosít

  A fejhallgató akusztikusan zárt hátsó részének kialakítása tartalmazza a Bass Reflex rendszert, stratégiai helyen lévő nyílásokkal ellátott kagylókkal. Ezek a nyílások szabályozzák a belső kamrában lévő levegő nyomását, ezáltal szabályozott környezetet biztosítanak a membránnak az optimális akusztikus reagáláshoz. Az akusztikus tömítéssel együttműködve minden természetes hangrészletet szigetel, és a hang tisztaságának megőrzésével nyújt precíz és dinamikus mélyhangzást.

 • Az igényes hallgatók elvárásaihoz hangolt frekvenciamenet

  Az igényes hallgatók elvárásaihoz hangolt frekvenciamenet

  Széles körű kutatást végeztünk az igényes zeneszeretők körében, hogy betekintést nyerhessünk az általuk előnyben részesített zenehallgatásba – például az általuk kedvelt, optimálisan kiegyenlített hangzás karakterisztikájába. Akusztikai mérnökeink a Fidelio M2L tervezése során figyelembe vettek minden apró részletet, amely befolyásolhatja, hogy a hallgatóhoz hogyan jut el a hang: hogyan veri vissza a fül a hangot, és milyen rezonanciaválaszt ad. Ennek eredményeként az M2L fejhallgatót úgy terveztük, hogy amennyire lehetséges, az eredeti felvétellel egyenértékű hangzást reprodukálja – beleértve az aktuális felvételi stílusokat.

 • Luxusminőségű memóriahabos fülpárnák az ergonomikus illeszkedésért

  Luxusminőségű memóriahabos fülpárnák az ergonomikus illeszkedésért

  A Fidelio M2L típushoz felhasznált anyagokat gondosan választották ki, hogy hosszú távon kényelmes viseletet és jobb hangteljesítményt biztosítsanak. A légáteresztő anyagokból készült memóriahabos fülpárnák egyenletesen elosztják a nyomást és a hőt, így a Fidelio M2L fejhallgató kiváló érzést és hangzást nyújt.

 • Alumínium és varrott finom bőr az elsőosztályú megjelenés és érzés érdekében

  Alumínium és varrott finom bőr az elsőosztályú megjelenés és érzés érdekében
 • A művelúr hordtáska stílusos védelmet nyújt a fejhallgató számára

  A művelúr hordtáska stílusos védelmet nyújt a fejhallgató számára
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: