Mikro Hi-Fi rendszer

  Mikro Hi-Fi rendszer

  Nagyszerű hangzás, kompakt kialakítás

  Nagyszerű hangzás, kompakt, elegáns kialakítás! A klasszikus vonalvezetésű MC150 dinamikus hangzást nyújt, és minden olyan funkciót biztosít, mely révén a hallgató ízlésének megfelelő zenei élményben részesülhet.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Nagyszerű hangzás, kompakt kialakítás

 • Ébresztő és elalváskapcsoló funkciók

  Ébresztő és elalváskapcsoló funkciók

  Több ébresztőóra rendelkezik különböző ébresztési lehetőségekkel. Ezzel a Philips órás rádióval lehetősége van a rádiós, vagy a hagyományos hangjelzéses ébresztés között választani. Az elalváskapcsoló lehetővé teszi, hogy beprogramozhassa a beállított zene kívánt lejátszási idejét, mielőtt Ön elaludna. Ez a rádiós óra minden kívánságát teljesíti: ha kívánja, reggelente egy állandó hangjelzésre ébredhet, míg esténként kedvenc zenéjére aludhat el.

 • Digitális hangolás és 30 rádióállomás tárolása a még nagyobb kényelemért

  A digitális rádió további zenei lehetőségeket rejt magában Philips audiorendszerén található zenei gyűjteménye mellett. Egyszerűen hangoljon be egy rádióállomást, amelyet be kíván programozni, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a preset gombot a frekvencia tárolásához. A beprogramozott állomások kiválasztásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: