DVD mikro házimozi-rendszer

  DVD mikro házimozi-rendszer

  Surround hangzás – látható és tapintható

  A Philips MCD 728 DVD mikro házimozi rendszer Dolby Virtual technológiával megvalósított, mozgó hangszórói lebilincselik az érzékeket. Az 5.1-es térhangzásnak köszönhetőn az elegáns, nagy teljesítményű hangrendszer motoros működtetésű hangszóróiból szóló effektusok szinte láthatók és tapinthatók. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

DVD mikro házimozi-rendszer

HDMI, 2.1, mozgó hangszórós MCD728/12 Hasonló termékek

Surround hangzás – látható és tapintható

 • HDMI 1080i nagyfelbontású video-felkonvertálással

  HDMI 1080i nagyfelbontású video-felkonvertálással

  A HDMI a nagyfelbontású multimédia interfész rövidítése. Közvetlen digitális kapcsolat, amely digitális HD video- és digitális többcsatornás audioanyagot is tud kezelni. Mivel elkerüli az analóg jellé való átalakítást, ezért tökéletes minőségű képet és hangot szolgáltat, amelyek teljesen zajmentesek. A HDMI visszafelé tökéletesen kompatibilis a DVI-vel (digitális videointerfész).

 • DVD, DivX®, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) és kép-CD lejátszása

  DVD, DivX®, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) és kép-CD lejátszása

  A Philips lejátszója kompatibilis a legtöbb kapható DVD és CD lemezzel. DVD, DivX®, (S)VCD, MP3/WMA-CD, CD(RW) és Picture CD - a lejátszó mindegyik lejátszására képes. Az SVCD a „Super VideoCD” rövidítése. Az SVCD minősége sokkal jobb, mint a VCD-é, a nagy felbontásnak köszönhetően jóval élesebb képet biztosít. A DivX® támogatottság azt jelenti, hogy kódolt videofelvételeket tekinthet meg. A DivX adatformátum olyan MPEG4 alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé CD-R/RW és írható DVD lemezen.

 • 12 bit/108 MHz-es videofeldolgozás az éles és természethű képekhez

  12 bit/108 MHz-es videofeldolgozás az éles és természethű képekhez

  A 12 bites Video DAC kiváló digitális-analóg átalakító, amely megőrzi az eredeti kép minden részletét. Finom árnyékokat és egyenletes színátmeneteket nyújt, így a kép természetesebb és élénkebb. A hagyományos 10 bites DAC hátrányai láthatóvá váltak a nagy képernyők és projektorok használatakor.

 • Progresszív pásztázású komponens videó az optimalizált képminőséghez

  Progresszív pásztázású komponens videó az optimalizált képminőséghez

  A Progresszív pásztázás funkció megkétszerezi a kép függőleges felbontását, ami láthatóan sokkal élesebb képet eredményez. Ahelyett, hogy először a páratlan félképet küldené a képernyőre, amit majd a páros félkép követ, mindkét félkép egyszerre kerül kiírásra, így azonnal maximális felbontást használó, teljes kép jön létre. Ilyen sebesség mellett az emberi szem élesebb képet érzékel sorstruktúra nélkül.

 • Csúcsminőségű tervezésű összetevők állvánnyal

  Csúcsminőségű tervezésű összetevők állvánnyal

  Az apró részletekig megtervezett mikrorendszer tartozéka a négy darab háromszög alakú lábbal ellátott állvány. Ez megakadályozza az erősítőből és a CD-betöltőből érkező, rezgés, túlmelegedés vagy elektromágneses interferencia által generált összes hangfrekvenciás torzítást. Az eredmény a lágy és kiváló minőségű hangvisszaadás.

 • Dolby Digital a felejthetetlen filmélményért

  Dolby Digital a felejthetetlen filmélményért

  Mivel a Dolby Digital vezető digitális többcsatornás audió szabvány az emberi fül működését veszi alapul, általa nagyszerű minőségű térhatású hangzást tapasztalhat.

 • Philips mozgó surround hangzás a kiváló hangélmény érdekében

  A Dolby Virtual Speaker technológiával megvalósított mozgó surround hangzás „vizuális” dimenzióval bővíti a hang- és videoélményt. A magával ragadó, surround hangzás szinte mozgásba hozza rendszert. A felső hangszóró és a fém hangszórófejek motoros mozgatása hozza létre a térhatású hangélményt. A ténylegesen "mozgó" hangszórók együttese „naylábolt hang” élményét nyújtja, vagyis a hallgató hangtere kitágul és kiterjed a teljes helyiségre.

 • D osztályú digitális erősítő a minőségi hanghatás érdekében

  A D osztályú digitális erősítő vesz egy analóg jelet, átalakítja digitális jellé, majd a jelet digitálisan felerősíti. A jel ezek után belép egy demodulációs szűrőbe, és megszületik a végső kimenet. A felerősített digitális kimenet a digitális audió minden előnyét biztosítja, a jobb hangminőséget is beleértve. Ráadásul a D osztályú digitális erősítőnek 90%-nál magasabb a hatásfoka, a hagyományos AB erősítőktől eltérően. Ez a nagy hatékonyság kis helyigényű erősítőt eredményez, nagy teljesítmény mellett.

 • Dolby Virtual hangsugárzó a házimoziélmény megteremtéséhez

  A Dolby Virtual hangsugárzó kifinomult audiovirtualizációs technológia, amely sokoldalú és magával ragadó surround hangzást produkál kéthangszórós rendszerrel. A speciálisan kidolgozott térbeli algoritmusok hűen reprodukálják az ideális, 5.1 csatornás környezet hangzási jellemzőit. A DVD-lejátszás a kétcsatornás környezet bővítésével még tovább fejlődött. Dolby Pro Logic II feldolgozással kombinálva bármilyen kiváló minőségű sztereó hangforrással megvalósítható az élethű, többcsatornás surround hangzás. Nincs szükség új hangszórókra, vezetékekre és állványokra ahhoz, hogy a hang teljesen betöltse a helyiséget.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: