Multimédiás hangszórók 2.0

  Multimédiás hangszórók 2.0

  A megbízható sztereóhang

  Az MMS221 Harmonic Pulse hangszórórendszer kiváló mélyhangteljesítményének köszönhetően a zenei, internetes és multimédiás alkalmazások egyaránt valósághű, sztereó hangzásban élvezhetők.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A megbízható sztereóhang

Multimédiás élmények valósághű hangzással

 • A Bass Reflex rendszerű hangszórók erőteljes, mélyebb mélyhangot adnak

  A Bass Reflex rendszerű hangszórók erőteljes, mélyebb mélyhangot adnak

  A Bass Reflex hangszórók mély basszus hanghatást produkálnak egy kompakt hangfalrendszerben. Abban tér el a hagyományos hangfalrendszertől, hogy egy basszuscső is csatlakozik, amely akusztikusan összhangban áll a mélynyomóval, és ez optimalizálja a kijövő alacsony frekvenciákat. Az eredmény egy mélyebb, szabályozott basszus hang és kisebb torzítás. Úgy működik, hogy a basszuscsőben megremegteti a levegőt, és az úgy vibrál, mint egy normál mélynyomóban. A mélynyomó reakcióval a rendszer kibővíti az általánosan alacsony frekvenciájú hangokat, és a mély basszus hang új dimenzióját hozza létre.

 • Digit. dinam. mélyhangkiemelés - optimális basszus mindig

  Digit. dinam. mélyhangkiemelés - optimális basszus mindig

  A digitális dinamikus mélyhang-kiemelés intelligens mélyhangkiemelő, amely nagy hangerőnél is torzítás mentesen erősíti fel a mélyhangokat, kis hangerő mellett pedig nem veszélyezteti az alsó mélyhangfrekvenciákat. A technológiailag fejlett elektronika állandóan figyeli a hangerő és a mélyhang szinteket, pontosan végzi mindkettő kalibrálását, hogy kivédje a hangtorzulást, és így optimális mélyhangokat nyerjen. A digitális dinamikus mélyhangkiemelés elősegíti a kiváló mélyhangteljesítmény élvezetét – a választott hangerőszinttől függetlenül.

 • A felcímkézett és színes csatlakozókkal percek alatt elkészülhet

  A felcímkézett és színes csatlakozókkal percek alatt elkészülhet

  Színes kábelek, egyértelmű címkék és az egyszerű dokumentáció azt jelenti, hogy percek alatt elkészülhet

 • Élvezze a PC audió-t az otthoni audió rendszer minőségében

  A Philips 75 év tapasztalatát használta fel a ugyanolyan teljesítményű PC audió termékek létrehozására, mint amilyenek díjnyertes otthoni audió rendszereink.

 • Kompatibilis zene, játékok, filmek, internet audió forrásaival

  Bármely zene, játék, film és internet audió forrás lejátszható, így nem számít, mit szeretne hallani, nagyobb lesz az élmény, mint valaha.

 • Könnyen csatlakoztatható PC-hez vagy egy laptophoz

  Könnyen csatlakoztatható vagy PC-hez vagy egy laptophoz

 • A mágneses árnyékolás kiiktatja a számítógép képernyő torzítást

  Mivel a hangszóró meghajtókban levő erős mágnesek mágnesesen árnyékoltak, nem áll fenn képtorzulás vagy károsodás veszély, ha a PC monitora mellé helyezi a készüléket.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: