Sport audiolejátszó

  Sport audiolejátszó

  Mobilitásra tervezett

  Azok számára, akik keményen dolgoznak, és még keményebben játszanak, a PSA235 - 512 MB-os* készülék 250 zeneszámot kínál egy kerek, robusztus és könnyen kezelhető külsőben. Élvezze testmozgás közben is kedvenc zenéit 100% -osan kihagyásmentesen. Bővítse zenelistáját a mini SD-kártyanyíláson át. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Mobilitásra tervezett

 • Élvezze a zenét akár 15 órán keresztül!

  Élvezze a zenét akár 15 órán keresztül!
 • Beépített, beszélő stopperóra

  A beépített, beszélő stopper a lejátszó jobb felső részén, kézre eső helyen található gombbal aktiválható. A stopper az eltelt időt a fülhallgatón át közli. Ehhez egy pillantást sem kell vetnie a lejátszóra. A testmozgás ösztönzéséhez a beszélő stopper zenével és anélkül is, bármilyen módban használható.

 • Intelligens „tapintható” zenevezérlés forgatható lencsén keresztül

  Élvezze a zavartalan testmozgást, és mozgás közben irányítsa megbízhatóan lejátszóját az intelligens „tapintható” forgatható lencsén keresztül. A mozgás ösztönzésére tervezett forgatható objektív az edzés megszakítása nélkül diszkrét és könnyű elérést biztosít a lejátszó több funkciójához. A valódi „tapintható” élményhez csupán meg kell érinteni a forgatható lencse kiemelkedő irányítópontjait, így kényelmesen és pontosan irányíthatja a lejátszót.

 • Beépített mini SD memóriakártya-nyílás a memória bővítéséhez

  A lejátszón levő speciális aljzat kompatibilis a normál flash memória SD kártyákkal, így bővítheti a lejátszója memóriáját. Nagyobb rugalmasság a nagyobb tárolókapacitásnak köszönhetően, bárhol és bármikor.

 • A SuperScroll™ segítségével gyorsan és egyszerűen találhat meg dalokat

  A kettős akció gomb segítségével nagy sebességgel tud átnézni nagy könyvtárakat is. Lépkedhet egyesével is lejátszandó számok között, vagy ha nyomva tartja a gombot, a SuperScroll™ gyorsan a kívánt számra juttatja.

 • PlaysForSure*, csak Windows XP operációs rendszerrel

  A PlaysForSure biztosítja a kompatibilitást a Windows Media Player 10 programmal és a Windows XP operációs rendszerrel, így élvezetes a GoGear készülék használata. A Windows Media Player programmal könnyedén rendezgetheti zenéit a GoGear digitális audiolejátszón, továbbá automatikusan szinkronizálhatja számítógépes zenegyűjteményét. Keresse a PlaysForSure emblémát az on-line boltoknál, és élvezze a legszélesebb on-line kínálatot. Merüljön el a zenék élvezetében nyugodtan, biztos lehet benne, a GoGear lejátszó minden innen letöltött zenével kompatibilis.

Összes specifikációt mutat
 • 1 MB = 1 millió byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátor élettartama a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 számokkal számolva.
 • A PlaysForSure, a Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: