Sport audiolejátszó

  Sport audiolejátszó

  Fejlesztések atlétáknak

  Mérés. Hallgatás. Rajta. Az mp3 run a zenét az atléták teljesítménymérésével kombinálja. A lejátszó a vezeték nélküli sebesség és távolságérzékelő segítségével tárolja, majd később a nikerunning.com edzési naplóba automatikusan feltölti az adatokat. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fejlesztések atlétáknak

256 MB-os digitális audiolejátszó futóknak

 • MP3 és WMA lejátszása

  MP3 és WMA lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja GoGear lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével, és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • Hangszínszabályzó, az optimális hangszínbeállítások érdekében

  Hangszínszabályzó, az optimális hangszínbeállítások érdekében

  A hangszínszabályzóval rendelkező GoGear lejátszók automatikusan a kiválasztott zenei stílushoz állítják az optimális frekvenciamenetet. Hallgasson akár jazzt, rockot vagy popzenét, a hangszínszabályzó gyári beállításaival a zenei stílusnak megfelelő, optimális hangot hallhat.

 • A Dinamikus mélyhangkiemelés elektronikusan fokozza az alacsony hangokat

  A Dinamikus mélyhangkiemelés elektronikusan fokozza az alacsony hangokat

  A dinamikus mélyhangkiemelés (DBB) funkció aktiválással a mély basszus frekvenciákat elektromosan erősíti, hogy elérje az egyenletes hangreprodukciót, különösen, ha a hangsugárzó hangereje alacsony szintre van állítva. Erőteljes basszust hall minden esetben.

 • Dig. FM hangolóegység 10 tárolóhellyel

  Dig. FM hangolóegység 10 tárolóhellyel
 • Digital Media Manager a kép és hangfájlok egyszerű kezeléséhez

  A Digital Media Manager a Philips cég egy olyan szoftvere, amellyel könnyen másolhat zenei, kép és videofájlokat a saját készülékéről a számítógépre és vissza. A szoftver felismeri a készüléket, amikor azt a számítógéphez csatlakoztatja. Az egér használatával egyszerűen másolhat fájlokat a számítógép és számos Philips készülék között.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: