ShoqBox

  ShoqBox

  Hatalmas hangzás

  Élvezze a ShoqBox nyújtotta erőteljes hangzást a tenyérnyi méretű MP3-lejátszó és beépített hangszórói segítségévell, amely XSL akusztikával rendelkezik. Hallgassa az 500 dalt útközben, barátaival vagy otthonában. Csavarja fe a hangerőt! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hatalmas hangzás

MP3-lejátszó erőteljes hangszórókkal

 • Beépített XSL Acoustics rendszerű hangszórók az erőteljes hangzásért

  Élvezze az XSL Acoustics rendszerrel ellátott ShoqBox dinamikus hangzását és erőteljes mélyhangját. A hihetetlen hangzást a tiszta, élénk magas és közép, valamint rugalmas, erőteljes mély tartomány biztosítja. A titánium hangszórótölcsér, a neodímium mágnes és hasonló csúcstechnológiájú, innovatív anyagok által nyújtott teljesítmény közel duplája az azonos méretű hagyományos hangszórókénak. Az illesztőprogram, a kisméretű, akusztikus felépítés és az áramköri elemek precíz összehangolásával ez a kis hangdoboz hihetetlenül dinamikus hangzást és optimális mélyhang-teljesítményt nyújt.

 • Hordozható hangszórók zenei lejátszókhoz vagy számítógéphez

  Kisméretű hangszórókból érkező dinamikus hangzással és erőteljes basszussal kívánja élvezetesebbé tenni a zenehallgatást? A ShoqBox kicsi, de erőteljes hangszóróiból jövő hatásos basszus az egész helyiséget betölti. Csatlakoztassa a hangforrás kimeneti kábelét vagy a fejhallgató csatlakozóját a ShoqBox csatlakozójába. Majd válassza ki a ShoqBox főmenüjében a vonali bemenet funkciót. Vigyen életet a prezentációiba, vagy egyszerűen csak élvezze a nagyszerű hangzást!

 • PlaysForSure*, csak Windows XP operációs rendszerrel

  A PlaysForSure biztosítja a kompatibilitást a Windows Media Player 10 programmal és a Windows XP operációs rendszerrel, így élvezetes a GoGear készülék használata. A Windows Media Player programmal könnyedén rendezgetheti zenéit a GoGear digitális audiolejátszón, továbbá automatikusan szinkronizálhatja számítógépes zenegyűjteményét. Keresse a PlaysForSure emblémát az on-line boltoknál, és élvezze a legszélesebb on-line kínálatot. Merüljön el a zenék élvezetében nyugodtan, biztos lehet benne, a GoGear lejátszó minden innen letöltött zenével kompatibilis.


Összes specifikációt mutat
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátor élettartama a használat módjától, valamint a beállításoktól függ.
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 zeneszámokkal számolva.
 • A PlaysForSure, a Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: