Smart All-in-One kijelző

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/s/s231c4afd_00/s231c4afd_00_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Smart All-in-One kijelző

  Smart All-in-One

  Fedezze fel a lehetőségek új világát az Android™ rendszerű Philips Smart All-in-One készülékkel. Az átfogó szolgáltatásokkal rendelkező, 23"-es multi-touch technológiájú kijelzővel újabb szintre emelheti a HD videók és a zene streamelését, az e-Learning tevékenységeket, illetve az Interneten való barangolást. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Smart All-in-One kijelző

Android, 23"-es (58, 4 cm) S231C4AFD/00 Hasonló termékek

Smart All-in-One

A világ Ön előtt!

 • 16:9-es szélesképernyős Full HD kijelző a legjobb minőségű vizuális élményért

  16:9-es szélesképernyős Full HD kijelző a legjobb minőségű vizuális élményért

  A Smart All-in-One 16:9-es Full HD (1920 x 1080 képpont felbontású) képernyővel rendelkezik a tökéletesen magával ragadó kikapcsolódás élményéhez. Teljesen jövőbiztos, hiszen bármilyen forrásból támogatja az 1080p jeleket, beleértve a legújabb Blu-ray rendszereket és a legfejlettebb HD játékkonzolokat. Villódzásmentes, kiváló fényerejű és színhűségű, progresszív pásztázású képet ad.

 • Remek minőségű sztereó hangzás multimédiás felhasználáshoz

  Remek minőségű sztereó hangzás multimédiás felhasználáshoz

  Merüljön el a kiváló minőségű beépített sztereó hangszórók hangzásvilágában.

 • A SmartStand kialakítás egyetlen érintéssel könnyű beállítást tesz lehetővé

  A SmartStand kialakítás egyetlen érintéssel könnyű beállítást tesz lehetővé

  Ez a Philips Smart All-in-One készülék SmartStand technológiát alkalmaz maximális hátradönthetőséggel és egyszerű, egyetlen érintéssel való beállíthatóságért. A SmartStand egyszerű beállíthatósága lehetővé teszi, hogy különböző ergonomikus testhelyzetekben használja. A közel 60 fokos hátradöntéssel az érintéshez és gépeléshez természetes helyzetben kezelheti a kijelzőt, de használhatja állítva is, ha komoly ülőmunkát kell végeznie.

 • Nagy, optikai multi-touch technológiájú képernyő az egyszerű navigációért

  Fedezze fel a lehetőségek új világát az Android rendszerű Philips Smart All-in-One készülékkel. A beépített speciális optikai multi-touch technológiának köszönhetően most már csippentéssel, nagyítással, forgatással, ujjmozdulatokkal és görgetéssel is kezelheti a tartalmat. A hatalmas képernyőjének köszönhetően búcsút mondhat a kis méretű okosképernyők előtti görnyedésnek. A nagy betű- és képméretnek köszönhetően az e-könyvek és újságok olvasása nem megerőltető a szem számára. Nagy méretű érintőképernyője ideális eszköz arra, hogy a kisgyermekek használhassák a kreativitásukat az e-rajzolással, illetve megtanulják az ábécét, vagy éppen interaktív oktatóalkalmazásokat használjanak.

 • Alkalmazások letöltése a Google Play™ Store-ból

  Élvezze a Google Play™ Store-ból származó nagyszerű alkalmazásokat. Csak egy érintés az alkalmazás ikonjára, és a Wi-Fi vagy Ethernet kapcsolat révén máris belépett az online boltba. Innen letöltheti és telepítheti a rendelkezésre álló és a boltból frissített szórakoztató alkalmazásokat, játékokat, hasznos eszközöket, irodai szoftvereket, fényképszerkesztőket, hírolvasókat, közösségi hálózati alkalmazásokat stb. A könnyen áttekinthető, egyszerűen használható felület segítségével intuitív módon böngészhet az alkalmazások között, amelyeket besorolás, kategória vagy népszerűség szerint rendezhet.

 • A webkamera és a mikrofon révén kapcsolatban lehet a családtagjaival és barátaival

  A pompás, ragyogó és éles képeket kínáló integrált webkamera révén kapcsolatban lehet családtagjaival és barátaival, mintha csak személyesen találkoznának. A Smart All-in-One ultraérzékeny mikrofonja biztosítja, hogy az Ön hangja tisztán és élesen hallható legyen a másik oldalon is. A beépített sztereó hangsugárzókból pedig Ön is tiszta hangot hallhat, vagy csatlakoztathatja saját fejhallgatóját, ha magánbeszélgetést kíván folytatni. Ez az egyszerű, beépített megoldás könnyű és bármikor használható lehetőséget kínál.

 • Bővítse a tárhelyét SDHC adathordozóval

  Teremtsen helyet egyre növekvő gyűjteményének. Tárolási kapacitását külső SDHC kártya vagy USB flash meghajtó hozzáadásával bővítheti a beépített bővítőhely használatával.

 • USB hub - egyszerű csatlakoztathatóság 2 porttal

  Az USB hub biztosítja, hogy „plug and play” multimédiaeszközei, mint pl. USB memória, fényképezőgép, hordozható HDD, webkamera, PDA, nyomtató és még sok más, USB kapcsolatot lehetővé tevő készülék esetében a csatlakoztatás egyszerű legyen. A monitoron található, kényelmes elhelyezésű USB 2.0 hub lehetővé teszi, hogy USB 2.0 jelek áthaladjanak a számítógépen. Vegye figyelembe, hogy több készülék, mint pl. a fényképezőgép és a HDD külön táplálást igényel, mivel magasabb az áramfelvételük, mint amekkorát a monitor USB portja biztosítani képes.

 • Gyors internetelérés Wi-Fi-vel vagy Ethernet porton keresztül

  A CDMA, azaz kódosztásos többszörös elérés rendszere egy terített spektrumú digitális cellás rádiórendszer, amely a felhasználók megkülönböztetésére egyedi kódokat alkalmaz.

Összes specifikációt mutat
 • Android esetén külső billentyűzetre és egérre van szükség (nem részei az ajánlatnak)
 • Lehetséges, hogy a külső HDD kiegészítő tápellátást igényel.
 • A Google és az Android a Google, Inc. védjegyei. Az itt szereplő vállalatnevek, védjegyek az illető vállalatok tulajdonát képezik
 • Ez a Philips kijelző rendelkezik MHL-tanúsítvánnyal. De ha az Ön MHL eszköze nem csatlakozik vagy működik megfelelően, olvassa el az eszközre vonatkozó gyakran ismételt kérdéseket, vagy forduljon közvetlenül az értékesítőhöz. Az eszköz gyártójának üzletpolitikája esetlegesen szükségessé teheti az azonos márkájú, speciális MHL kábel/adapter megvásárlását a készülék működéséhez.
 • Opcionális MHL tanúsítványú mobileszköz és MHL kábel szükséges (nem tartozék). A kompatibilitással kapcsolatban érdeklődjön az MHL eszköz értékesítőjénél.
 • Az ErP készenlét/kikapcsolt állapotbani energiatakarékossága nem vonatkozik az MHL töltési funkcióra

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: