Fidelio

Philips Fidelio

Fülhallgató mikrofonnal

  Philips Fidelio

  Fülhallgató mikrofonnal

  Valósághű hangzás, prémium minőség

  A Philips Fidelio S2 fejhallgatót kifejezetten úgy tervezték, hogy természetes, kiegyensúlyozott hangot biztosítson, felfedve a művész szándéka szerinti minden részletet. Fantasztikus hangzás egy könnyű, de tartós kialakításban az igazi kényelemhez és kellemes időtöltéshez útközben. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio Fülhallgató mikrofonnal

Nagy felbontású hang, In-ear (fülbe helyezhető), Különlegesen puha szilikon fülbetét, Lapos kábel S2WT/00 Hasonló termékek

Valósághű hangzás, prémium minőség

Bárhová is megy

 • A nagy felbontású hang a legtisztább formájában reprodukálja a zenét

  A nagy felbontású hang a legtisztább formájában reprodukálja a zenét

  A nagy felbontású hang az audioteljesítmény legjobbját jelenti, amely a stúdiók eredeti mesterfelvételeit élethűbben reprodukálja, mint a 16-bites, 44,1 kHz-es CD formátumok. Kompromisszumoktól mentes minőségével a nagy felbontású hang a zenekedvelők legfontosabb társa. A Fidelio fejhallgatók megfelelnek a Hi-Res Audio minőségjelölés legszigorúbb kívánalmainak. Akár nagy felbontású gyűjteményét böngészi, akár hagyományos forrásból származó zeneszámait, a Fidelio fejhallgatócsalád lágy, kiterjesztett magas frekvenciáinak köszönhetően még többet kihozhat a zenéből.

 • Nagy teljesítményű, 13,5 mm-es neodímium meghajtók a kivételes hangzásért

  Nagy teljesítményű, 13,5 mm-es neodímium meghajtók a kivételes hangzásért

  Minden egyes meghajtó hangszórót kézzel válogatnak, hangolnak és tesztelnek a párosítás előtt, ezáltal kiegyensúlyozott, természetes hangzást nyújtanak. A 13,5 mm-es meghajtókban használt nagy teljesítményű neodímium mágnesek mély basszushatást, kristálytiszta középtartományt és kifinomult magas frekvenciatartományt biztosítanak.

 • Rétegzett mozgásvezérlő meghajtók a kidolgozott magas hangokért

  Rétegzett mozgásvezérlő meghajtók a kidolgozott magas hangokért

  A Layered Motion Control (LMC, rétegelt mozgásszabályozó) meghajtók többrétegű polimer membránnal rendelkeznek, amely csillapító gélréteget zár magába. A hagyományos egyrétegű meghajtókkal ellentétben, amelyek magasabb hangfrekvenciákon szabályozatlan és természetellenes hangszínt okoznak, az LMC meghajtó rétegei nem képeznek merev határt, így a gélréteg formáját képesek megtartani. A gél elnyeli és tompítja a túl nagy energiákat, ami simább és egyenletesebb frekvenciamenetet eredményez, így kiegyensúlyozottabb, természetes és kifinomult hangzás érhető el a magas hangfrekvenciás tartományban.

 • A mérnöki tervezésű fémház csökkenti a rezgést és a rezonanciát

  A mérnöki tervezésű fémház csökkenti a rezgést és a rezonanciát

  A fémházat aprólékos mérnöki munkával tervezték annak érdekében, hogy csökkentse a rezgést és rezonanciát, így száz százalékig valósághű, hihetetlen részletezettségű hangzást biztosít.

 • Az ergonomikus fülhallgató tökéletesen illeszkedik, ugyanakkor szétteríti a nyomást

  Az ergonomikus fülhallgató tökéletesen illeszkedik, ugyanakkor szétteríti a nyomást

  A Fidelio S2 fülhallgató ergonomikus alakja követi a fül természetes görbületét, egyúttal szétteríti a fület érő nyomást. Könnyű rézötvözet kialakítása és elsőrangú alapanyagai tartósan kényelmes viseletet biztosítanak, ennek köszönhetően igazi kényelemben élvezheti zeneszámai minden taktusát.

 • A karcmentes, magasfényű bevonat további védelmet nyújt

  A karcmentes, magasfényű bevonat további védelmet nyújt

  Az ergonomikus kialakítású kagylót magasfényű, klasszikus, fényes fehér színű lakkbevonat védi, amely az elsőosztályú megjelenés és érzés mellett tartósságot és ellenállást is biztosít a karcolásokkal szemben. A védőbevonatnak köszönhetően a fülhallgatók tisztítása könnyű, így bárhová könnyedén magával viheti őket. Elég egy törlés, és máris mintha újak lennének.

 • Az in-line vezérlővel és mikrofonnal könnyen válthat a zene és hívások között

  Az in-line vezérlővel és mikrofonnal könnyen válthat a zene és hívások között

  A Fidelio S2 fülbe helyezhető fejhallgató kábelén mikrofonnal ellátott in-line távvezérlő található, így könnyűszerrel átválthat a zenehallgatás és a telefonálás között. Mindig kapcsolatban maradhat barátaival, szeretteivel – és persze a zenével.

 • A tartós lapos kábel nem gubancolódik össze

  A tartós lapos kábel nem gubancolódik össze

  A Fidelio fülbe helyezhető fejhallgatót minden szempontból úgy alkották meg, hogy mindig kivételes zenehallgatási élményt nyújtson. Innovatív, kétszínű, lapos kábele kiváló minőségű, tartós, mégis stílusos alapanyagból készült, ráadásul nem gubancolódik, így zavartalanul belemerülhet a zenébe útközben, anélkül hogy a kábel kibogozásával kellene vesződnie. Tetszetős, sima és könnyen kezelhető.

 • Egyedi, pontos illeszkedést biztosító, rendkívül puha szilikon fülbetétek, 5 méretben

  Egyedi, pontos illeszkedést biztosító, rendkívül puha szilikon fülbetétek, 5 méretben

  A Fidelio S2 fülbe helyezhető fejhallgatóhoz 5 pár akusztikusan szigetelt szilikon fülbetét tartozik, amelyek garantáltan pontosan illeszkednek a fülbe, ugyanakkor hosszan tartó kényelmes viseletet biztosítanak.

 • Védőtáska az éppen nem használt fejhallgató tárolásához

  Védőtáska az éppen nem használt fejhallgató tárolásához

  A Fidelio fülbe helyezhető fejhallgatóhoz saját stílusos, védelmet nyújtó hordtáska tartozik. Az egyedi, fröccsöntött etilén–vinil-acetátból készült, strapabíró hordtáska mindig biztos védelmet nyújt Fidelio fejhallgatójának – emellett stílusos is.

 • A rézötvözet külső ház kis súllyal is tartósságot biztosít

  A rézötvözet külső ház kis súllyal is tartósságot biztosít
 • Hátul félig zárt kialakítás a hangzás kiegyenlítése és a kiterjesztett mélyhangzás érdekében

  A nagyméretű, kiváló minőségű meghajtókkal ötvözött, hátul félig zárt architektúra szélesebb basszustartományt biztosít, ugyanakkor magát a kialakítást úgy optimalizálták, hogy a lehető legkisebb legyen a hangszivárgás. Az első nyomáskiegyenlítő csatornák részletesebb és kiegyensúlyozottabb hangzást tesznek lehetővé, ami csökkenti az elnyelődést, és természetesebb hallgatásélményt biztosít.

 • 2 kényelmes illeszkedést és zajszigetelést biztosító Comply™ hab fülbetét

  Fokozza a zenehallgatás élményét a párosával, kétféle változatban kapható Comply® hab fülbetétekkel. A kényelmes S-sorozat stabilan a fülbe illeszkedik, és viselete lenyűgöző módon egész nap kellemes érzés, míg a Ts-sorozat kizárja a világ zaját, így nyugodtan kikapcsolhatja a zavaró ingereket, és elmerülhet kedvenc zenéjében.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: