MP3 lejátszó

  MP3 lejátszó

  Több zene, kiváló hangzás

  Az ultrakompakt és hordozható Philips GoGear SA018 MP3 lejátszó életre kelti MP3 zeneszámait a FullSound™ technológiának köszönhetően. A zenei lehetőségek bővítése érdekében ez a karcsú, rozsdamentes acél kialakítású készülék egy FM rádiót is tartalmaz. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Több zene, kiváló hangzás

a FullSound™ technológiának és az FM rádiónak köszönhetően

 • Közvetlen töltés számítógépről USB-n keresztül

  Közvetlen töltés számítógépről USB-n keresztül

  Töltse fel GoGear lejátszójának akkumulátorát gyorsan és egyszerűen számítógépéről USB-n keresztül. Ha a mellékelt kábel segítségével a számítógéphez csatlakoztatja a lejátszót, a számítógép csupán néhány perc alatt gondoskodik a lejátszó feltöltéséhez szükséges energiáról. Élvezze a külön töltőegységet nem igénylő feltöltés adta kényelmet.

 • A dalok egyszerű „megfogása és áthúzása” – nincs szükség szoftverre

  A dalok egyszerű „megfogása és áthúzása” – nincs szükség szoftverre

  Gyorsan és egyszerűen átmásolhatja számítógépén található zenei gyűjteményét GoGear lejátszójára. Csupán csatlakoztatnia kell a GoGear lejátszót a számítógépéhez a Windows® Explorer segítségével, majd jelölje ki, és másolja át a GoGear lejátszó zenei mappájába a kívánt fájlokat és mappákat. Mindez pontosan ilyen egyszerűen történik, nincs szüksége semmilyen további szoftver telepítésére!

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD-zene élményében részesül –– torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mélyhang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • Kicsi és stílusos kialakítás, akár egy divatos kiegészítő esetében

  Kicsi és stílusos kialakítás, akár egy divatos kiegészítő esetében

  A GoGear LUXE lejátszót stílusos kialakításának és beépített csíptetőjének köszönhetően úgy viselheti táskájára, vagy ruhájára erősítve, akár egy divatos kiegészítőt. Nincs többé szükség MP3 lejátszójának táskájából történő hosszadalmas kihalászására. Mostantól e modern és divatos köntösbe bújtatott lejátszójával szabadon élvezheti a digitális zene nyújtotta élményeket, miközben úton van.

 • Beépített csipesz a könnyű viselet érdekében

  Beépített csipesz a könnyű viselet érdekében
 • Csiszolt, rozsdamentes acél ház - stílusos és masszív kialakítás

  Csiszolt, rozsdamentes acél ház - stílusos és masszív kialakítás
 • Véletlen sorrendű lejátszás, hogy dalai mindig meglepetést okozzanak Önnek

  A véletlen sorrendű lejátszás funkciónak köszönhetően érdekesebbé válik a zenehallgatás. Miután feltöltötte kedvenc dalait a GoGear lejátszóra saját zenei könyvtárából csupán annyit kell tennie, hogy megnyomja a „shuffle” (véletlen sorrendű lejátszás) gombot, és a megszokott sorrendet véletlenszerűen kiválasztott számok váltják fel. A GoGear lejátszóval minden alkalommal újszerű és különböző érzések keríthetik hatalmukba, amikor úton van.

Összes specifikációt mutat
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 zeneszámokkal számolva.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A Philips-től

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: