MP3 videolejátszó

  MP3 videolejátszó

  Felülmúlhatatlan hangélmény

  A Philips GoGear SA60 MP3 videolejátszó mindenkit magával ragad a FullSound páratlan hangminőséget nyújtó technológiájának és a filmes surround hatásnak köszönhetően. Élvezze a filmeket a 3,2"-es HVGA monitoron. Intuitív érintőképernyős interfészén rendkívül könnyű a navigálás. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Felülmúlhatatlan hangélmény

FullSound hangzással és HD videolejátszással

 • FLAC és APE veszteség nélküli kodektámogatás a pontos hangminőségért

  FLAC és APE veszteség nélküli kodektámogatás a pontos hangminőségért

  Élvezze a digitális zenét tömörített formában, minőségromlás nélkül. A GoGear támogatja az olyan veszteségmentes tömörített fájlformátumokat mint pl. a FLAC és APE. Megmarad az eredeti zenék gazdagsága és tisztasága, így bárhol is tartózkodjék, az élmény teljessége garantált. Egyszerűen használja a GoGear lejátszóhoz mellékelt Philips Songbird szoftvert, húzza át FLAC vagy APE zenei fájljait a számítógép zenei könyvtárából a GoGear lejátszóra. Dalok ezrei várják Önt olyan eredeti hangzásban, amelynek alighat tud majd ellenállni.

 • 3,2"-es színes HVGA LCD-kijelző a kiváló videoélményért

  3,2"-es színes HVGA LCD-kijelző a kiváló videoélményért

  A GoGear lejátszó elegáns, 8,1 cm-es (3,2”), széles képernyője nagy felbontású pompás videominőséget és tiszta, élénk képeket nyújt. A színes menü és a nagy kijelző a médiafájlok könnyű kezelését teszi lehetővé, és akkor is fantasztikus multimédiaélményt biztosít, amikor Ön úton van. Ráadásul, a natív 16:9-es képoldalarány kiváló videomegjelenítést kínál a képernyő alján és tetején lévő fekete csíkok nélkül, valamint a kép különböző képernyőméretekhez illeszkedő átméretezéséből adódó minőségveszteség nélkül.

 • microSD kártyafoglalat a megnövelt felvételi kapacitásért

  microSD kártyafoglalat a megnövelt felvételi kapacitásért

  A kicsi = szép, ha mobilkészülékről van szó, memóriakapacitás esetében azonban ez nem igaz. GoGear lejátszójával mindkét világ legjavát élvezheti, és ehhez csak a microSD kártya behelyezése szükséges. A microSD kártya az egyszerű fájlátvitel érdekében második külső meghajtóként működik, amikor a lejátszó a számítógéphez csatlakozik. Töltse fel a kártyára a kívánt tartalmat, majd csúsztassa be a lejátszóba. A külön megvásárolható, 32 GB tárhelyű memóriakártyával megnövelheti a GoGear memóriakapacitását, vagyis sosem kell a szórakozási lehetőségek kiapadásától tartania.

 • FM rádió 30 programhellyel a zenei lehetőségek bővítéséhez

  FM rádió 30 programhellyel a zenei lehetőségek bővítéséhez

  A digitális FM rádió további zenei lehetőségeket kínál GoGear lejátszóján található zenei gyűjteménye mellé. Egyszerűen hangoljon be egy rádióállomást, amelyet be kíván programozni, majd nyomja meg, és tartsa lenyomva a preset gombot a frekvencia tárolásához. Akár 30 programozott rádióállomás eltárolásával lehetősége van arra, hogy kedvenc csatornáit akárhol hallgathassa.

 • Élvezze az akár 20 órányi zene- vagy 4 órányi videolejátszást

  Élvezze az akár 20 órányi zene- vagy 4 órányi videolejátszást

  A Philips a korlátlan szórakozás élményét kínálja Önnek. A GoGEAR MP4 videolejátszó egy hosszan tartó lejátszást biztosító, kompakt, beépített akkumulátorral rendelkezik. Akár 20 órányi zene- és 4 órányi videolejátszás egyetlen töltést követően. A lejátszó feltöltéséhez Önnek csupán a tápkábelt kell csatlakoztatnia - ennyire egyszerű.

 • Érintőképernyős vezérlés az egyszerű és intuitív navigációhoz

  Érintőképernyős vezérlés az egyszerű és intuitív navigációhoz

  Érezzen rá a GoGear hordozható lejátszó egyszerű és intuitív vezérlésére, amelyhez csak ujjai finom érintésére van szükség. Intuitív érintőképernyős interfészén valódi felüdülés a navigálás, akár a zenelejátszási funkciók vezérléséről, a video- és képgyűjteményben való böngészésről vagy egy rádióadó kiválasztásáról legyen szó. Kattintson közvetlenül a lejátszó képernyőjére, és navigáljon gyorsan a menük között, miközben mappáira is vethet egy pillantást. Ezt hívjuk mi egyszerűen tökéletesnek.

 • Filmes térhatás: a cselekmény középpontjába kerül

  Filmes térhatás: a cselekmény középpontjába kerül

  A filmes surround egy fejlett hangtechnológia, amely közvetlenül elemez minden hangforrást egy film, illetve videó kísérőhangjában a természetes hangtér kialakításához, egyedileg és pontosan lokalizált hangelemekkel. A feldolgozásra kerülő hangelemek közvetlenül jutnak el a fülbe helyezhető fejhallgatókba. A filmes surround egy természetes akusztikai teret hoz létre, a kísérőhang aktuális tartalmától függően. A technológia eredményeként a hallgató felejthetetlen térbeli hangélményt élhet át - pontosan úgy, ahogy a film hangmérnöke azt tervezte.

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD-zene élményében részesül –– torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mélyhang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • A szövegolvasóval szövegfájlokat tekinthet meg

  A szövegolvasóval szövegfájlokat tekinthet meg
Összes specifikációt mutat
 • A tényleges lejátszási idő a használattól és beállításoktól függ.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Támogatja a WMA DRM10-zel kompatibilis letöltési és előfizetéses szolgáltatásokat
 • A Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A Philips-től

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: