Flash audiolejátszó

  Flash audiolejátszó

  Viselje, és büszkélkedjen vele

  Élvezze menet közben MP3 és WMA formátumú zenéit az 512 MB-os* Philips SA1100 készülékkel. A nagy sebességű, közvetlen USB2.0 porton gyorsan vihet át zenét és adatokat. Élvezze a zenét, a hangszínszabályozó 4 programozott beállítása közül bármelyikkel, egész nap egyetlen AAA elemmel. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Viselje, és büszkélkedjen vele

 • MP3 és WMA lejátszása

  MP3 és WMA lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja GoGear lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével, és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • Hangfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  Hangfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  A hangfelvételhez lejátszóját egy egyszerűen kezelhető diktafonná alakíthatja. A készülék zenelejátszás és rádióhallgatás mellett, jegyzeteket vagy emlékeztetőket is felvehet munkahelyi vagy iskolai feladataihoz, bevásárlólistát készíthet vagy telefonszámokat rögzíthet – de akár dalszövegeket is írhat! Ha lenyomja a felvétel gombot, és belebeszél a beépített mikrofonba, a hangüzenetek tömörítve a beépített belső memóriába kerülnek. A hangfelvevő funkció szabadon hordozható diktafont ad a kezébe, amellyel bármikor, bárhol, bármit felvehet!

 • Kicsi és hordható – tökéletesen hordozható

  Kicsi és hordható – tökéletesen hordozható

  A tökéletesen hordozható zene érdekében a Philips GoGear lejátszó viselésre és útra kész. A könnyű súlyú és ultrakompakt készülék egy olyan valódi hordozható szórakozást kínáló lejátszó, amely kiváló hangminőséget is biztosít.

 • Hangszínszabályzó, az optimális hangszínbeállítások érdekében

  Hangszínszabályzó, az optimális hangszínbeállítások érdekében

  A hangszínszabályzóval rendelkező GoGear lejátszók automatikusan a kiválasztott zenei stílushoz állítják az optimális frekvenciamenetet. Hallgasson akár jazzt, rockot vagy popzenét, a hangszínszabályzó gyári beállításaival a zenei stílusnak megfelelő, optimális hangot hallhat.

 • USB háttértár az adatok tárolására és szállítására

  Az USB-háttértáreszközök lehetőséget adnak a fájlok kényelmes mentésére, archiválására és szállítására. Az eszközök USB-kapcsolattal csatlakoznak a számítógéphez, és semmilyen speciális szoftver telepítését nem igénylik (csak a Windows 98 és a Me rendszerhez szükséges eszközmeghajtó). Az eszköz eltávolítható lemezként automatikusan megjelenik a Windows Intézőben, így egyszerűen foghat meg és helyezhet át fájlokat az eszközről és az eszközre.

 • Böngészés mappák között a zenék gyors megtalálásához

  Számtalan zene van a lejátszóján, de bizonyára szeretné gyorsan megtalálni a kívánt dalt. A Böngészés mappák között parancsikon segítségével könnyedén kikeresheti és lejátszhatja zenéit. Rendezze zenéit számítógépén mappákba. Adjon a mappáknak tetszőleges nevet; használhatja az előadó nevét vagy az album címét. Ezután fogja és húzza át a mappákat a készülékre a Windows Explorer segítségével. Zenehallgatás közben a Következő vagy az Előző gomb megnyomásával ráközelíthet a mappák nevére és tartalmára. Engedje fel a gombot, ha megtalálta a keresett mappát, elindul az első dal lejátszása.

Összes specifikációt mutat
 • 1 MB = 1 millió byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátor élettartama a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.
 • A tárolási kapacitás számonként 4 perces és 64 kb/s WMA kódoláson alapul.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: