Flash audiolejátszó

  Flash audiolejátszó

  Viselje, és büszkélkedjen vele

  Legyen stílusos az MP3 és WMA formátumú zenét lejátszó, 1 GB-os* GoGear SA1350 készülékkel! Töltsön fel közvetlen USB-csatlakozással zenét és adatokat! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Viselje, és büszkélkedjen vele

MP3 és WMA támogatással

 • MP3 és WMA lejátszása

  MP3 és WMA lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja GoGear lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével, és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • Hangfelvevő funkció, hogy bármikor, bármit felvehessen!

  Hangfelvevő funkció, hogy bármikor, bármit felvehessen!

  A Hangfelvevő funkció lejátszóját ügyes diktafonná alakítja. Azon kívül, hogy zenét játszik vagy rádiót hallgat, jegyzeteket vagy emlékeztetőket is felvehet munkahelyi vagy iskolai feladataihoz, bevásárlólistát készíthet vagy telefonszámokat rögzíthet – akár dalszövegeket is írhat! Ha lenyomja a felvétel gombot, és belebeszél a beépített mikrofonba, a hangüzenetek tömörítésre és a beépített belső memóriában vagy a külső memóriakártyán tárolásra kerülnek. A hangfelvevő funkció szabadon hordozható diktafont ad a kezébe, amellyel bármikor, bárhol, bármit felvehet!

 • Közvetlen USB-csatlakozás kábel nélkül az egyszerű adatátvitelhez

  Közvetlen USB-csatlakozás kábel nélkül az egyszerű adatátvitelhez

  A közvetlen USB-csatlakozóval rendelkező eszközök közvetlenül, kábel nélkül csatlakoztathatóak a számítógép USB-portjához. A számítógép automatikusan eltávolítható USB tárolóeszközként fogja felismerni az eszközt (Windows 98-hoz további meghajtó fájlok szükségesek ), és így egyszerűen lehetőség van fájlok kijelölésére és áthelyezésére a Windows Explorer (vagy Apple Folders) alkalmazások segítségével a számítógép és az eszköz között. Egyszerűen töltse meg a készüléket zenei fájlokkal vagy adatállományokkal - akár naponta.

 • Hangszínszabályzó, az optimális hangszínbeállítások érdekében

  Hangszínszabályzó, az optimális hangszínbeállítások érdekében

  A hangszínszabályzóval rendelkező GoGear lejátszók automatikusan a kiválasztott zenei stílushoz állítják az optimális frekvenciamenetet. Hallgasson akár jazzt, rockot vagy popzenét, a hangszínszabályzó gyári beállításaival a zenei stílusnak megfelelő, optimális hangot hallhat.

 • A Mappanézet funkcióval a dalok megtalálása könnyű és gyors

  A Mappanézet funkcióval a dalok megtalálása könnyű és gyors

  A Mappanézet a GoGear lejátszó egyik lehetséges könyvtárnézete, amellyel a lejátszón található összes fájlt megtekintheti, mintha számítógépen nézné. A Mappanézet kiválasztása után bármelyik támogatott fájl (pl. zene, kép vagy videó) megnyitása olyan könnyű, mint a fájl kiválasztása és a Lejátszás gomb megnyomása.

 • Élvezze az akár 10 órányi zenét*

  Élvezze az akár 10 órányi zenét*

  A lejátszó hosszantartó teljesítményének köszönhetően akár 10 órás folyamatos zenelejátszást, vagy FM-rádióhallgatást biztosít - egyetlen feltöltést követően.

 • Nagy, kétszínű OLED kijelző

  A kétszínű OLED kijelző különböző színek kombinációjával (pl. sárga és kék), szuper fényerővel jelenít meg, akár animációt is. Így a kijelző könnyen olvasható, a mókás pillanatokat pedig megoszthatja barátaival is.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: