Flash audiolejátszó

  Flash audiolejátszó

  Viselje, és büszkélkedjen vele

  Legyen stílusos az MP3 és WMA formátumú zenét lejátszó, 1 GB-os* GoGear SA1355 készülékkel! Töltsön fel közvetlen USB-csatlakozással zenét és adatokat! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Viselje, és büszkélkedjen vele

MP3, WMA és FM hangolóegységgel

 • Hangfelvevő funkció, hogy bármikor, bármit felvehessen!

  Hangfelvevő funkció, hogy bármikor, bármit felvehessen!

  A Hangfelvevő funkció lejátszóját ügyes diktafonná alakítja. Azon kívül, hogy zenét játszik vagy rádiót hallgat, jegyzeteket vagy emlékeztetőket is felvehet munkahelyi vagy iskolai feladataihoz, bevásárlólistát készíthet vagy telefonszámokat rögzíthet – akár dalszövegeket is írhat! Ha lenyomja a felvétel gombot, és belebeszél a beépített mikrofonba, a hangüzenetek tömörítésre és a beépített belső memóriában vagy a külső memóriakártyán tárolásra kerülnek. A hangfelvevő funkció szabadon hordozható diktafont ad a kezébe, amellyel bármikor, bárhol, bármit felvehet!

 • vezeték nélküli közvetlen USB csatlakozás az egyszerű adatátvitelhez

  vezeték nélküli közvetlen USB csatlakozás az egyszerű adatátvitelhez

  A közvetlen USB csatlakozóval rendelkező eszközök közvetlenül, kábel nélkül csatlakoztathatóak a számítógép USB portjához. A számítógép automatikusan eltávolítható USB háttértárként fogja felismerni az eszközt (Windows 98-hoz további meghajtó fájlok szükségesek ), és így egyszerűen lehetőség van fájlok kijelölésére és áthelyezésére a Windows Explorer (vagy Apple Folders) alkalmazások segítségével a számítógép és az eszköz között. Egyszerűen szabadon – akár naponta – töltse meg a készüléket zenei fájlokkal vagy adatállományokkal.

 • Hangszínszabályzó a zenei stílushoz optimális hangszínhez

  Hangszínszabályzó a zenei stílushoz optimális hangszínhez

  A Hangszínszabályzó lehetővé teszi, hogy Ön előre beállítson üzemmódokat és ezzel bizonyos frekvenciasávok optimalizálásával erősítsen egyes zenei stílusokat. A Hangszínszabályzót használó lejátszók a grafikus hangszínszabályozó technológia felhasználásával automatikusan beállítják a kiválasztott zenei stílushoz az optimális hangfrekvencia balanszot. A Hangszínszabályzó segítségével a zenei stílustól függően optimális hangot lehet élvezni.

 • Élvezze MP3 és WMA számait

  Élvezze MP3 és WMA számait
 • Élvezze az akár 10 órányi zenét*

  Élvezze az akár 10 órányi zenét*
 • Mappanézet a dalok egyszerű és gyors megkereséséhez

  Mappanézet a dalok egyszerű és gyors megkereséséhez
 • Nagy, kétszínű OLED kijelző

  A kétszínű OLED kijelző különböző színek kombinációjával (pl. sárga és kék), szuper fényerővel jelenít meg, akár animációt is. Így a kijelző könnyen olvasható, a mókás pillanatokat pedig megoszthatja barátaival is.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: