MP3 videolejátszó

  MP3 videolejátszó

  Felülmúlhatatlan hangélmény

  Ismerje meg a Philips GoGear Ariaz hordozható AV lejátszó FullSound™ technológiája által biztosított páratlan hangélményt. A lejátszó használata igazi öröm: a 2”-es színes kijelzőnek köszönhetően a letöltött online videók, és más tartalmak közötti navigálás egyszerűbb, mint valaha. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Felülmúlhatatlan hangélmény

az MP3 zenét garantáltan életre keltő FullSound™ technológiának köszönhetően

 • MP3, WMA vagy DRM zenelejátszás előfizetési szolgáltatóktól

  MP3, WMA vagy DRM zenelejátszás előfizetési szolgáltatóktól

  A GoGear lejátszó támogatja a Microsoft legújabb, Windows Media digitális jogok kezelésére (DRM) vonatkozó technológiáját, amely lehetővé teszi az ugyanezen technológiát használó audioszolgáltatások segítségével előfizetett vagy megvásárolt zene felismerését és lejátszását. Hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével (konvertálásával), hogy megízlelje az elérhető digitális zene hatalmas univerzumát.

 • Nagy felbontású fejhallgató – pontos hang

  Nagy felbontású fejhallgató – pontos hang

  Az emberi füljárat görbületéhez tervezett, ergonomikus kialakítású fejhallgató jellemzője a kivételes zajszűrés: a hangsugárzóból érkező hanghullámok közvetlenül a dobhártyához jutnak, a lehető legnagyobb felbontásban.

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD-zene élményében részesül –– torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mélyhang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • 2"-es színes kijelző az egyszerű és intuitív navigációhoz

  2"-es színes kijelző az egyszerű és intuitív navigációhoz

  A GoGear lejátszó tetszetős 5,1 cm-es (2"-es) nagy felbontású kijelzője kiváló videominőséget és tiszta, élénk színeket biztosít. A színes menü és a nagy kijelző a médiafájlok könnyű kezelését teszi lehetővé, így téve teljessé a készülék adta tökéletes multimédiaélményt még akkor is, ha Ön úton van.

 • Közvetlen töltés számítógépről USB-n keresztül

  Közvetlen töltés számítógépről USB-n keresztül

  Töltse fel GoGear lejátszójának akkumulátorát gyorsan és egyszerűen számítógépéről USB-n keresztül. Ha a mellékelt kábel segítségével a számítógéphez csatlakoztatja a lejátszót, a számítógép csupán néhány perc alatt gondoskodik a lejátszó feltöltéséhez szükséges energiáról. Élvezze a külön töltőegységet nem igénylő feltöltés adta kényelmet.

 • A Mappanézet olyan módon nyújt lehetőséget az Ön számára médiafájljainak rendezésére és megtekintésére, mintha mindezt a számítógépén tenné

  A Mappanézet olyan módon nyújt lehetőséget az Ön számára médiafájljainak rendezésére és megtekintésére, mintha mindezt a számítógépén tenné

  A Mappanézet a GoGear lejátszó egyik lehetséges könyvtárnézete, amellyel a lejátszón található összes fájlt megtekintheti, mintha számítógépen nézné. A Mappanézet kiválasztása után bármelyik támogatott fájl (pl. zene, kép vagy videó) megnyitása olyan könnyű, mint a fájl kiválasztása és a Lejátszás gomb megnyomása.

 • Egyszerű internetes videoletöltés GoGear lejátszójára

  Egyszerű internetes videoletöltés GoGear lejátszójára

  A könnyen használható internetes videoletöltés funkciónak köszönhetően egyszerűvé válik a videomegosztó oldalakról (YouTube, MySpace vagy Google Video) történő letöltés GoGear lejátszójára. Telepítse a mellékelt számítógépes alkalmazást, majd csatlakoztassa GoGear lejátszóját a számítógéphez, és az Internet Explorer használatával keresse fel kedvenc videomegosztó oldalát. Válasszon egy videót és kattintson a (Download) Letöltés gombra, amely akkor jelenik meg, ha az egér kurzorát a videó fölé viszi. Nem kell várnia, nyugodtan menjen tovább más videókhoz és kezdje el azok letöltését is.

 • FM rádió RDS funkcióval és 20 programozott állomással a zenei lehetőségek kibővítéséhez

  FM rádió RDS funkcióval és 20 programozott állomással a zenei lehetőségek kibővítéséhez

  Az RDS (Rádió-adatrendszer) egy kommunikációs protokollszabvány, amely digitális információk FM rádióadások általi közvetítését teszi lehetővé. Az RDS technológiával ellátott FM-rádióvevők képesek ezen hasznos információk megjelenítésére, amely tartalmazza a csatornaazonosítót, a programokkal kapcsolatos részleteket, számcímeket és az előadó nevét... GoGear lejátszóján bármikor lehetősége van a kívánt csatorna tárolására. 20 beprogramozott állomás tárolásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.

 • Könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felület lemezborítókat megjelenítő funkcióval

  Könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felület lemezborítókat megjelenítő funkcióval

  A GoGear könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felületét egy továbbfejlesztett navigációs technológia teszi lehetővé. Ez a technológia nem csupán az egyszerű és gyors navigációról gondoskodik, hanem olyan multimédiás élményt nyújt, amelyet nem könnyű felülmúlni. Az olyan intelligens funkciók, mint az Album Art, a zenei fájlok közé illesztett albumborítók megjelenítéséről gondoskodik. Ezáltal Ön zenehallgatás közben gazdagabb élménynek lehet részese, hiszen - mint a régi szép időkben - most is megcsodálhatja egy LP vagy CD album borítóját.

 • Beszédfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  Beszédfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  A beszédfelvételhez GoGear lejátszóját egy egyszerűen kezelhető diktafonná alakíthatja. A készülék zenelejátszás és rádióhallgatás mellett jegyzeteket vagy emlékeztetőket is felvehet munkahelyi vagy iskolai feladataihoz, bevásárlólistát készíthet vagy telefonszámokat rögzíthet – sőt akár dalszövegeket is. Ha lenyomja a felvétel gombot, és belebeszél a beépített mikrofonba, a hangüzenetek tömörítve a beépített belső memóriába kerülnek. A hangfelvevő funkció szabadon hordozható diktafont ad a kezébe, amellyel bármikor, bárhol, bármit felvehet!

 • Még több választható tartalom Napster és Audible támogatással

  Még több választható tartalom Napster és Audible támogatással

  Élvezze a legjobb audiotartalmat Philips GoGear készülékén a Napster és az Audible segítségével. Az átalánydíjas Napster To Go révén dalok millióit hallgathatja kiváló minőségben. Egyszerűen átviheti őket GoGear készülékére a „megfog és áthúz” műveletsorral, így nem kell minden zeneszámért külön fizetnie. Fedezzen fel új zeneszámokat a számos szolgáltatás (Automix lejátszási listák és rádióállomások) kínálatából, kedve szerint. Az Audible több mint 50 000 audioműsort kínál: hangoskönyveket, műsorközvetítéseket, szórakozást, magazinokat, hírlapokat és üzleti adatokat. GoGear lejátszójához válasszon tartalmat a havi összeállításokból vagy vásároljon az aktuális kínálatból.

 • Akár 30 órányi zene vagy 6 órányi videó lejátszása

  Akár 30 órányi zene vagy 6 órányi videó lejátszása

  Felejtse el a GoGear lejátszó akkumulátorának állandó újratöltésével kapcsolatos vesződést. Ez a hosszantartó lejátszást biztosító készülék lehetővé teszi, hogy Ön egyetlen töltést követően elmerülhessen egy akár 30 órás folyamatos zenelejátszás, vagy egy 6 órás videolejátszás nyújtotta szórakozásban. Nyugodtan dőljön hátra, és hallgasson egész nap zenét, vagy nézzen meg egyhuzamban 3 filmet, akármerre is jár.

Összes specifikációt mutat
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 zeneszámokkal számolva.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: