MP3 videolejátszó

  MP3 videolejátszó

  Felülmúlhatatlan hangélmény

  Ismerje meg a Philips GoGear Opus hordozható AV lejátszó FullSound™ technológiája által biztosított páratlan hangélményt. Készüljön fel az utazás közbeni szórakozásra: másoljon közvetlenül online videókat a lejátszójára, majd nézze meg őket a nagyszerű 7,1 cm-es (2,8") QVGA színes képernyőn. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Felülmúlhatatlan hangélmény

a FullSound™ és Sound Isolation fejhallgatónak köszönhetően

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD-zene élményében részesül –– torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mélyhang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • Hangszigetelő fejhallgató a környezeti zajok minimalizálása érdekében

  Hangszigetelő fejhallgató a környezeti zajok minimalizálása érdekében

  A hangszigetelő technológiának köszönhetően a normál fejhallgatóknál megszokottnál alacsonyabb hangerőn is nagyobb részletgazdagságú zenét hallhat. Az emberi hallójárat anatómiájának alapos vizsgálatán alapuló hangszigetelő technológiájú fejhallgatók irányított akusztikus kialakítása tökéletes hangszigetelést biztosít a fülcsatornának a külső hangforrásoktól, így küszöböli ki a nem kívánt háttérzajt, miközben közvetlenül fülébe érkezik a zene. Még mérsékelt hangerőbeállítás mellett is meg tudja különböztetni a zenei részleteket, a környezeti zaj elfedő hatásától mentesen. A fülhallgató párnák elérhetők három különböző méretben, hogy a legmegfelelőbb módon illeszkedjenek a fülbe.

 • A SuperScroll™ segítségével gyorsan és egyszerűen találhatja meg, amit keres

  A SuperScroll™ segítségével gyorsan és egyszerűen találhatja meg, amit keres

  A kettős funkciójú keresőgombok segítségével nagy sebességgel tud átnézni nagy könyvtárakat is. Lépkedhet egyesével a zeneszámok és videók között, vagy ha kissé erősebben nyomva tartja a gombot, a SuperScroll™ gyorsan a kívánt fájlra juttatja.

 • 7,1 cm-es (2,8"-es), színes QVGA LCD kijelző a kiváló videoélményért

  7,1 cm-es (2,8"-es), színes QVGA LCD kijelző a kiváló videoélményért

  A GoGear lejátszó tetszetős, 7,1 cm-es (2,8"-es) kijelzőképernyője QVGA felbontást tesz lehetővé a tökéletes videominőség és a tiszta, élénk képek érdekében. Továbbá, lehetősége van a vezérlőmenüben való egyszerű navigálásra, vagy a médiafájlok közötti böngészésre, miközben zenei és videofájljai nyújtanak kiváló szórakozást Önnek az úton.

 • Hozzon létre lejátszási listákat, vagy töröljön dalokat közvetlenül a lejátszón

  Hozzon létre lejátszási listákat, vagy töröljön dalokat közvetlenül a lejátszón

  A menet közbeni lejátszási lista lehetőséget nyújt, hogy bármikor egyszerűen GoGear lejátszási listákat hozhasson létre, akár utazás közben. Hasonlóan, a törlés funkció segítségével könnyedén eltávolíthat bármilyen médiatartalmat lejátszójáról, amire nincs szüksége. Nem szükséges otthoni számítógépe mindezekhez a műveletekhez. Mostantól közvetlenül GoGear lejátszóján kezelheti zenei könyvtárát, ahol és amikor csak kívánja.

 • Veszteség nélküli tömörített formátum (FLAC), MP3 és WMA lejátszás

  Veszteség nélküli tömörített formátum (FLAC), MP3 és WMA lejátszás

  A GoGear lejátszó több különböző audio fájlformátumot támogat a veszteséges (pl. MP3 és WMA) formátumoktól kezdve a veszteség nélküli (pl. FLAC) digitális tömörített formátumokig. A veszteség nélküli tömörítéssel a fájlok mérete nagyobb, de a minőség a csekélyebb adatvesztésnek köszönhetően magasabb. A veszteségesen tömörített fájlok esetében jelentősebb az adatveszteség, de kisebb méretüknél fogva nagy mennyiségben való tárolásuk kényelmesebb a GoGear lejátszón. A döntés az Ön kezében van!

 • A Mappanézet olyan módon nyújt lehetőséget az Ön számára médiafájljainak rendezésére és megtekintésére, mintha mindezt a számítógépén tenné

  A Mappanézet olyan módon nyújt lehetőséget az Ön számára médiafájljainak rendezésére és megtekintésére, mintha mindezt a számítógépén tenné

  A Mappanézet a GoGear lejátszó egyik lehetséges könyvtárnézete, amellyel a lejátszón található összes fájlt megtekintheti, mintha számítógépen nézné. A Mappanézet kiválasztása után bármelyik támogatott fájl (pl. zene, kép vagy videó) megnyitása olyan könnyű, mint a fájl kiválasztása és a Lejátszás gomb megnyomása.

 • Egyszerű internetes videoletöltés GoGear lejátszójára

  Egyszerű internetes videoletöltés GoGear lejátszójára

  A könnyen használható internetes videoletöltés funkciónak köszönhetően egyszerűvé válik a videomegosztó oldalakról (YouTube, MySpace vagy Google Video) történő letöltés GoGear lejátszójára. Telepítse a mellékelt számítógépes alkalmazást, majd csatlakoztassa GoGear lejátszóját a számítógéphez, és az Internet Explorer használatával keresse fel kedvenc videomegosztó oldalát. Válasszon egy videót és kattintson a (Download) Letöltés gombra, amely akkor jelenik meg, ha az egér kurzorát a videó fölé viszi. Nem kell várnia, nyugodtan menjen tovább más videókhoz és kezdje el azok letöltését is.

 • DRM mentes zene az Ön iTunes könyvtárából

  DRM mentes zene az Ön iTunes könyvtárából

  GoGear lejátszóján lehetősége nyílik iTunes könyvtárából származó zeneszámai konvertálás nélküli lejátszására. A GoGear támogatja az iTunes könyvtár által használt AAC kodeket zeneszámai rippelésére és tárolására. Egyszerűen húzza át iTunes zeneszámait GoGear lejátszójára a Windows Explorer segítségével. Kérjük, vegye figyelembe, hogy lejátszója nem támogatja az iTunes boltból vásárolt zenét.

 • Lehetőségek még szélesebb választéka várja Önt a Napster, az Audible és a BBC iPlayer szolgáltatásokkal

  Lehetőségek még szélesebb választéka várja Önt a Napster, az Audible és a BBC iPlayer szolgáltatásokkal

  A legjobb tartalom a Philips GoGear lejátszón a Napster, az Audible és a BBC iPlayer segítségével. Az átalánydíjas Napster To Go révén kiváló minőségű dalok millióit hallgathatja. Egyszerűen átviheti őket GoGear készülékére a „fogd és húzd át” művelettel, így nem kell minden zeneszámért külön fizetnie. Számos szolgáltatás (Automix lejátszási listák és rádióállomások), új zeneszámok. Több, mint 75 000 Audible audioműsor: hangoskönyvek, műsorközvetítések, szórakozás és üzleti információk. GoGear lejátszójához válasszon hangoskönyvet a havi összeállításokból vagy vásároljon az aktuális kínálatból. Az Egyesült Királyságban lehetősége van az elmulasztott BBC TV programok megtekintésére is, letöltéssel és átvitellel.

 • Interneten vásárolt vagy a könyvtárában tárolt WMV videóinak lejátszása

  Interneten vásárolt vagy a könyvtárában tárolt WMV videóinak lejátszása

  A GoGear lejátszó támogatja a széles körben népszerű WMV formátumot, csakúgy mint a Microsoft Digitális jogok kezelése (DRM) technológiáját, amely védi az Interneten vásárolt vagy kölcsönzött videókat. A WMP11 használatával gondoskodhat az ilyen tartalmak GoGear készülékre történő átviteléről, és így akár utazás közben is élvezheti videóklipjeit.

 • Akár 30 órányi zene vagy 6 órányi videó lejátszása

  Akár 30 órányi zene vagy 6 órányi videó lejátszása

  Felejtse el a GoGear lejátszó akkumulátorának állandó újratöltésével kapcsolatos vesződést. Ez a hosszantartó lejátszást biztosító készülék lehetővé teszi, hogy Ön egyetlen töltést követően elmerülhessen egy akár 30 órás folyamatos zenelejátszás, vagy egy 6 órás videolejátszás nyújtotta szórakozásban. Nyugodtan dőljön hátra, és hallgasson egész nap zenét, vagy nézzen meg egyhuzamban 3 filmet, akármerre is jár.

Összes specifikációt mutat
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Támogatja a WMA DRM10-zel kompatibilis letöltési és előfizetéses szolgáltatásokat
 • A Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A Philips-től
 • A BBC iPlayer szolgáltatás egyedül az Egyesült Királyságban érhető el

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: