MP3 videolejátszó

  MP3 videolejátszó

  Az Ön zenéje és videoklipjei útközben

  A Philips GoGear ViBE hordozható AV lejátszó kis mérete ellenére hatalmas szórakozási lehetőséget hordoz. Az 1,5”-es színes kijelzőn megtekintheti az albumborítót, a mappanézetnek köszönhetően pedig egyszerűvé válik a fájlok rendezése, és a közöttük való navigálás. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Az Ön zenéje és videoklipjei útközben

Hatalmas szórakozás kis méretben

 • MP3, WMA vagy DRM zenelejátszás előfizetési szolgáltatóktól

  MP3, WMA vagy DRM zenelejátszás előfizetési szolgáltatóktól

  A GoGear lejátszó támogatja a Microsoft legújabb, Windows Media digitális jogok kezelésére (DRM) vonatkozó technológiáját, amely lehetővé teszi az ugyanezen technológiát használó audioszolgáltatások segítségével előfizetett vagy megvásárolt zene felismerését és lejátszását. Hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével (konvertálásával), hogy megízlelje az elérhető digitális zene hatalmas univerzumát.

 • 1,5"-es színes kijelző a könnyed navigáció, és az albumborítók megjelenítése érdekében

  1,5"-es színes kijelző a könnyed navigáció, és az albumborítók megjelenítése érdekében

  A 3,8 cm-es (1,5") színes kijelző megkönnyíti a navigálást a vezérlőmenüben vagy a zenefájlok között a GoGear lejátszón. Mi több, fényképeire is vethet néhány pillantást, miközben zenét hallgat útközben.

 • Akár 25 órányi zene vagy 4 órányi videó lejátszása

  Akár 25 órányi zene vagy 4 órányi videó lejátszása

  Felejtse el a GoGear lejátszó akkumulátorának állandó újratöltésével kapcsolatos vesződést. Ez a hosszantartó lejátszást biztosító készülék lehetővé teszi, hogy Ön egyetlen töltést követően elmerülhessen egy akár 25 órás folyamatos zenelejátszás, vagy egy 4 órás videolejátszás nyújtotta szórakozásban. Nyugodtan dőljön hátra, és hallgasson egész nap zenét, vagy nézzen meg egyhuzamban 2 filmet, akármerre is jár.

 • Közvetlen töltés számítógépről USB-n keresztül

  Közvetlen töltés számítógépről USB-n keresztül

  Töltse fel GoGear lejátszójának akkumulátorát gyorsan és egyszerűen számítógépéről USB-n keresztül. Ha a mellékelt kábel segítségével a számítógéphez csatlakoztatja a lejátszót, a számítógép csupán néhány perc alatt gondoskodik a lejátszó feltöltéséhez szükséges energiáról. Élvezze a külön töltőegységet nem igénylő feltöltés adta kényelmet.

 • A Mappanézet olyan módon nyújt lehetőséget az Ön számára médiafájljainak rendezésére és megtekintésére, mintha mindezt a számítógépén tenné

  A Mappanézet olyan módon nyújt lehetőséget az Ön számára médiafájljainak rendezésére és megtekintésére, mintha mindezt a számítógépén tenné

  A Mappanézet a GoGear lejátszó egyik lehetséges könyvtárnézete, amellyel a lejátszón található összes fájlt megtekintheti, mintha számítógépen nézné. A Mappanézet kiválasztása után bármelyik támogatott fájl (pl. zene, kép vagy videó) megnyitása olyan könnyű, mint a fájl kiválasztása és a Lejátszás gomb megnyomása.

 • Egyszerű internetes videoletöltés GoGear lejátszójára

  Egyszerű internetes videoletöltés GoGear lejátszójára

  A könnyen használható internetes videoletöltés funkciónak köszönhetően egyszerűvé válik a videomegosztó oldalakról (YouTube, MySpace vagy Google Video) történő letöltés GoGear lejátszójára. Telepítse a mellékelt számítógépes alkalmazást, majd csatlakoztassa GoGear lejátszóját a számítógéphez, és az Internet Explorer használatával keresse fel kedvenc videomegosztó oldalát. Válasszon egy videót és kattintson a (Download) Letöltés gombra, amely akkor jelenik meg, ha az egér kurzorát a videó fölé viszi. Nem kell várnia, nyugodtan menjen tovább más videókhoz és kezdje el azok letöltését is.

 • FM rádió RDS funkcióval és 20 programozott állomással a zenei lehetőségek kibővítéséhez

  FM rádió RDS funkcióval és 20 programozott állomással a zenei lehetőségek kibővítéséhez

  Az RDS (Rádió-adatrendszer) egy kommunikációs protokollszabvány, amely digitális információk FM rádióadások általi közvetítését teszi lehetővé. Az RDS technológiával ellátott FM-rádióvevők képesek ezen hasznos információk megjelenítésére, amely tartalmazza a csatornaazonosítót, a programokkal kapcsolatos részleteket, számcímeket és az előadó nevét... GoGear lejátszóján bármikor lehetősége van a kívánt csatorna tárolására. 20 beprogramozott állomás tárolásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.

 • Könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felület lemezborítókat megjelenítő funkcióval

  Könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felület lemezborítókat megjelenítő funkcióval

  A GoGear könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felületét egy továbbfejlesztett navigációs technológia teszi lehetővé. Ez a technológia nem csupán az egyszerű és gyors navigációról gondoskodik, hanem olyan multimédiás élményt nyújt, amelyet nem könnyű felülmúlni. Az olyan intelligens funkciók, mint az Album Art, a zenei fájlok közé illesztett albumborítók megjelenítéséről gondoskodik. Ezáltal Ön zenehallgatás közben gazdagabb élménynek lehet részese, hiszen - mint a régi szép időkben - most is megcsodálhatja egy LP vagy CD album borítóját.

 • Beszédfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  Beszédfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  A beszédfelvételhez lejátszóját egy egyszerűen kezelhető diktafonná alakíthatja. A készülék zenelejátszás és rádióhallgatás mellett jegyzeteket vagy emlékeztetőket is felvehet munkahelyi vagy iskolai feladataihoz, bevásárlólistát készíthet vagy telefonszámokat rögzíthet – de akár dalszövegeket is írhat! Ha lenyomja a felvétel gombot, és belebeszél a beépített mikrofonba, a hangüzenetek tömörítve a beépített belső memóriába kerülnek. A hangfelvevő funkció szabadon hordozható diktafont ad a kezébe, amellyel bármikor, bárhol, bármit felvehet!

 • Kicsi és viselhető – tökéletesen hordozható

  Kicsi és viselhető – tökéletesen hordozható

  A tökéletesen hordozható zene érdekében a Philips GoGear lejátszó viselésre és útra kész. A könnyű súlyú és ultrakompakt készülék egy valóban hordozható szórakozást kínáló lejátszó, amely kiváló hangminőséget is biztosít.

 • Még több választható tartalom Napster és Audible támogatással

  Még több választható tartalom Napster és Audible támogatással

  Élvezze a legjobb audiotartalmat Philips GoGear készülékén a Napster és az Audible segítségével. Az átalánydíjas Napster To Go révén dalok millióit hallgathatja kiváló minőségben. Egyszerűen átviheti őket GoGear készülékére a „megfog és áthúz” műveletsorral, így nem kell minden zeneszámért külön fizetnie. Fedezzen fel új zeneszámokat a számos szolgáltatás (Automix lejátszási listák és rádióállomások) kínálatából, kedve szerint. Az Audible több mint 50 000 audioműsort kínál: hangoskönyveket, műsorközvetítéseket, szórakozást, magazinokat, hírlapokat és üzleti adatokat. GoGear lejátszójához válasszon tartalmat a havi összeállításokból vagy vásároljon az aktuális kínálatból.

Összes specifikációt mutat
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 zeneszámokkal számolva.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: