Flash audiolejátszó

  Flash audiolejátszó

  MP3 az úton-útfélen

  Merész, szemrevaló és igazán kompakt – ez a RUSH! Mozgás közben a Philips hordozható 3 az 1 -ben digitális audió készüléke az Ön igazi, tökéletes hármas élvezetet nyújtó zenei társa. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

MP3 az úton-útfélen

64 MB-os digitális audiolejátszó

 • Hangfelvevő funkció, hogy bármikor, bármit felvehessen!

  Hangfelvevő funkció, hogy bármikor, bármit felvehessen!

  A Hangfelvevő funkció lejátszóját ügyes diktafonná alakítja. Azon kívül, hogy zenét játszik vagy rádiót hallgat, jegyzeteket vagy emlékeztetőket is felvehet munkahelyi vagy iskolai feladataihoz, bevásárlólistát készíthet vagy telefonszámokat rögzíthet – akár dalszövegeket is írhat! Ha lenyomja a felvétel gombot, és belebeszél a beépített mikrofonba, a hangüzenetek tömörítésre és a beépített belső memóriában vagy a külső memóriakártyán tárolásra kerülnek. A hangfelvevő funkció szabadon hordozható diktafont ad a kezébe, amellyel bármikor, bárhol, bármit felvehet!

 • Hangszínszabályzó, az optimális hangszínbeállítások érdekében

  Hangszínszabályzó, az optimális hangszínbeállítások érdekében

  A hangszínszabályzóval rendelkező GoGear lejátszók automatikusan a kiválasztott zenei stílushoz állítják az optimális frekvenciamenetet. Hallgasson akár jazzt, rockot vagy popzenét, a hangszínszabályzó gyári beállításaival a zenei stílusnak megfelelő, optimális hangot hallhat.

 • Dig. FM hangolóegység 10 tárolóhellyel

  Dig. FM hangolóegység 10 tárolóhellyel
 • Háromszínű háttérfény – különböző üzemmódok eltérő színnel

  A Háromszínű háttérfény különböző színben világítja meg a lejátszó LCD kijelzőjét attól függően, hogy a 3 üzemmód közül Ön éppen melyiket választotta. Funkció üzemmód kiválasztásakor az LCD kijelző 3 másodpercre felvillan: Zene üzemmód esetén narancssárgán, Hangfelvétel esetén pirosan, FM rádió üzemmód esetén pedig zölden. A Háromszínű háttérfény segítségével Ön könnyen és pontosan, első ránézésre – még homályos megvilágítás mellett is - meg tudja mondani, hogy éppen melyik funkciót használja.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: