Flash audiolejátszó

  Flash audiolejátszó

  Mozgásban az MP3 és WMA

  Extra masszív és viselhető. Az SA255 GoGear 256 MB digitális audiolejátszó a legjobb választás MP3 és WMA zenéit magával vinni az útra. Rögzítsen közvetlenül MP3 formátumba bármilyen forrásból a vonali bemeneten keresztül, vagy készítsen saját hangfelvételt bármikor, bárhol. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Mozgásban az MP3 és WMA

 • MP3 és WMA lejátszása

  MP3 és WMA lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja GoGear lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével, és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  A Dinamikus basszuskiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: mély vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus basszuskiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

 • Hangfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  Hangfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  A hangfelvételhez lejátszóját egy egyszerűen kezelhető diktafonná alakíthatja. A készülék zenelejátszás és rádióhallgatás mellett, jegyzeteket vagy emlékeztetőket is felvehet munkahelyi vagy iskolai feladataihoz, bevásárlólistát készíthet vagy telefonszámokat rögzíthet – de akár dalszövegeket is írhat! Ha lenyomja a felvétel gombot, és belebeszél a beépített mikrofonba, a hangüzenetek tömörítve a beépített belső memóriába kerülnek. A hangfelvevő funkció szabadon hordozható diktafont ad a kezébe, amellyel bármikor, bárhol, bármit felvehet!

 • A SuperScroll navigációval gyorsan és egyszerűen találhatja meg a dalokat

  A SuperScroll navigációval gyorsan és egyszerűen találhatja meg a dalokat

  Gyors és pontos navigálás kedvenc dalához. Navigáljon gyorsan és könnyedén száz meg száz dalon keresztül – vagy egyenként – néhány másodpercen alatt. Eldöntheti, hogy a lejátszási listán dalonként halad végig, vagy kissé hosszabb ideig tartja lenyomva a gombot, és szupergörgetést végez a keresett műsorszámig.

 • Beépített mini SD memóriakártya-nyílás a memória bővítéséhez

  A lejátszón levő speciális aljzat kompatibilis a normál flash memória SD kártyákkal, így bővítheti a lejátszója memóriáját. Nagyobb rugalmasság a nagyobb tárolókapacitásnak köszönhetően, bárhol és bármikor.

 • Rögzítsen közvetlenül MP3-ba analóg és digitális bemenetről egyaránt

  Rögzítsen közvetlenül MP3-ba analóg és digitális bemeneten keresztül valós idejű MP3 fájlokat (számítógép nem szükséges).

 • Könnyű nyelvtanulás az AB ismétlés és könyvjelző funkciónak köszönhetően

  Tanuljon könnyen és hatékonyan nyelvet ennek az intelligens rendszernek a segítségével, amellyel többször is meghallgathatja az anyagot az AB ismétlés gomb megnyomásával. Az integrált nagyméretű, digitális jelprocesszorral rendelkező felvevőmemóriával a rendszer folyamatosan és valós időben készít felvételt a forráslejátszóról, amelyet így bármikor és bárhányszor visszajátszhat. Keresse meg a lejátszani kívánt helyet, nyomja meg az AB ismétlés gombot, és a készülék felveszi az adott részt.

Összes specifikációt mutat
 • 1 MB = 1 millió byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátor élettartama a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 számokkal számolva.
 • A Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • A PlaysForSure, a Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: