MP3 lejátszó

  MP3 lejátszó

  Stílusos szórakoztatás

  A Philips GoGear Spark digitális audiolejátszó divatba hozza a négyzetes formát. A lejátszón fényesen láthatók az albumborítók, miközben a Philips szabadalmaztatott FullSound technológiája megszólaltatja a dalokat. Lejátszóján saját fotókat is beállíthat képernyővédőként. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Stílusos szórakoztatás

az MP3 zenét garantáltan életre keltő FullSound™ technológiának köszönhetően

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD-zene élményében részesül –– torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mélyhang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • MP3 és WMA lejátszása

  MP3 és WMA lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és a WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja GoGear lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével, és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • 1,5"-es színes kijelző a könnyed navigáció, és az albumborítók megjelenítése érdekében

  1,5"-es színes kijelző a könnyed navigáció, és az albumborítók megjelenítése érdekében

  A 3,8 cm-es (1,5") színes kijelző megkönnyíti a navigálást a vezérlőmenüben vagy a zenefájlok között a GoGear lejátszón. Mi több, fényképeire is vethet néhány pillantást, miközben zenét hallgat útközben.

 • Személyre szabott diavetítés a zenehallgatáshoz társítva

  Személyre szabott diavetítés a zenehallgatáshoz társítva

  Ugyanúgy, ahogy a különböző holmiaink és apró használati tárgyaink hozzátartoznak önkifejezésünkhöz, a személyes diavetítés révén a GoGear lejátszó további lehetőséget nyújt az Ön számára a saját stílusának kifejezésére, amikor úton van. Válasszon bármilyen képet vagy képsorozatot a diavetítéshez. Amikor a GoGear éppen nem csinál mást, a személyre szabott diavetítés életre kelti fényképeit a barátai és az Ön körül lévő emberek számára.

 • Közvetlen töltés számítógépről USB-n keresztül

  Közvetlen töltés számítógépről USB-n keresztül

  Töltse fel GoGear lejátszójának akkumulátorát gyorsan és egyszerűen számítógépéről USB-n keresztül. Ha a mellékelt kábel segítségével a számítógéphez csatlakoztatja a lejátszót, a számítógép csupán néhány perc alatt gondoskodik a lejátszó feltöltéséhez szükséges energiáról. Élvezze a külön töltőegységet nem igénylő feltöltés adta kényelmet.

 • A Mappanézet olyan módon nyújt lehetőséget az Ön számára médiafájljainak rendezésére és megtekintésére, mintha mindezt a számítógépén tenné

  A Mappanézet olyan módon nyújt lehetőséget az Ön számára médiafájljainak rendezésére és megtekintésére, mintha mindezt a számítógépén tenné

  A Mappanézet a GoGear lejátszó egyik lehetséges könyvtárnézete, amellyel a lejátszón található összes fájlt megtekintheti, mintha számítógépen nézné. A Mappanézet kiválasztása után bármelyik támogatott fájl (pl. zene, kép vagy videó) megnyitása olyan könnyű, mint a fájl kiválasztása és a Lejátszás gomb megnyomása.

 • A dalok egyszerű „megfogása és áthúzása” – nincs szükség szoftverre

  A dalok egyszerű „megfogása és áthúzása” – nincs szükség szoftverre

  Gyorsan és egyszerűen átmásolhatja számítógépén található zenei gyűjteményét GoGear lejátszójára. Csupán csatlakoztatnia kell a GoGear lejátszót a számítógépéhez a Windows® Explorer segítségével, majd jelölje ki, és másolja át a GoGear lejátszó zenei mappájába a kívánt fájlokat és mappákat. Mindez pontosan ilyen egyszerűen történik, nincs szüksége semmilyen további szoftver telepítésére!

 • Az audible.com weboldalon egyetlen helyen digitális hangoskönyvek és más tartalmak óriási választéka vár Önre

  Az audible.com weboldalon egyetlen helyen digitális hangoskönyvek és más tartalmak óriási választéka vár Önre

  Az audible.com weboldalon a digitális hangoskönyvek, magazinok, rádióműsorok, stand-up comedy előadások és más letölthető tartalmak legszélesebb választéka várja Önt. Ismerje meg a könyvek nyújtotta különleges élményt autójában, az edzőteremben, vagy akár a kertben végzett tevékenységek közben. Elismert szerzők olvassák fel saját műveiket, az előadók szerepében pedig híres színészeket hallhat. Az audible.com weboldalon több, mint 75 000 cím között böngészhet és hallgathat mintákat, beleértve a legutóbbi bestsellereket és az időtlen klasszikusokat is.

 • Beszédfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  Beszédfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  A beszédfelvételhez GoGear lejátszóját egy egyszerűen kezelhető diktafonná alakíthatja. A készülék zenelejátszás és rádióhallgatás mellett jegyzeteket vagy emlékeztetőket is felvehet munkahelyi vagy iskolai feladataihoz, bevásárlólistát készíthet vagy telefonszámokat rögzíthet – sőt akár dalszövegeket is. Ha lenyomja a felvétel gombot, és belebeszél a beépített mikrofonba, a hangüzenetek tömörítve a beépített belső memóriába kerülnek. A hangfelvevő funkció szabadon hordozható diktafont ad a kezébe, amellyel bármikor, bárhol, bármit felvehet!

Összes specifikációt mutat
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 zeneszámokkal számolva.
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: